dagens citat.

"Förutfattade meningar blir fördomar först om
de inte kan ändras när de ställs inför nya kunskaper
"
                                                                         - George Bancroft

sommarjobb.

Igår var jag i stan och firade min moster som fyllde 40år. På vägen dit åkte vi förbi ZooKompaniet för jag behövde köpa lite mat till mina små skitar. När jag betalat och jag och mamma var på väg ut kommer Daniel och jag säger hej. Han säger oxå hej och efter det frågar han, "har du något sommarjobb?", och jag svarar ja eftersom jag har det. Han sa bara jaha då var det inget. Sen undrade han ifall jag hade för hela sommaren, vilket jag har. Efter det undra han ifall jag inte ville tacka nej till det jag redan hade. Svarade att jag inte kunde det. Hade han varit lite tidigare med att fråga, inte slarvat bort lappen med mitt nr eller ifall jag hade varit inne lite tidigare så hade jag kanske fått spendera min sommar där. Fy fan vilken underbar sommar det hade blivit! Det där stället är bland det bästa som någonsin har hänt mig. Saknar dom jätte mycket. :/ Jaja, det kommer bli en bra sommar iaf hoppas jag. Hade dock varit sjukt kul att få komma tillbaka dit eftersom jag vet att jag hade trivts som fisken i vattnet där!


pang

Är helt less på allt och alla. Kan ingen bara skjuta mig?

Skiva 27/5

Tema: Vinyl (60-, 70-, 80-tal)
Plats: Mango Bar

   
  

Skiva 24/5

Tema: Yrke
Plats: Helens Bar


   
  
  

Det var inte igår...

... Men jag förlåter mig själv för jag har haft fullt upp.

Var på skiva igår. Var skoj! Fick dock nåt ryck och började må allt annat än bra. Jag hatar ångest. Alldeles för mycket tankar som snurrar just nu. Igår rann bägaren över. Sansade mig dock rätt fort. Tur var väl det... Bea var en ängel och tog en promenad med mig. Sen satte jag mig utanför och väntade på Ante. Sen tog vi en taxi till danderyd och sen natt bussen till berga. Efter det ringde jag mamma så hon kom och hämtade mig. Så fick jag sussa på en soffa på hennes jobb. Kände att det nog var en bra idé att vara med mamma ifall det skulle hända nåt. I morse åkte jag med mamma hem, sket i skolan. Tänkte att eftersom jag bara har en lektion kan jag lika gärna skita i den. Hade ändå inte fått nåt gjort...
Idag har jag ledsagat. Det är verkligen helt underbart! Jag gillar verkligen min gosse något helt otroligt! Han var jätte gullig idag och pussade mig på armen. :)))) Och så var han jätte duktig!

Kom underfund med att i måndags var första gången jag var ledig utan att ha något för mig. Dock så gjorde det inte så stor skillnad eftersom jag var helt sliten efteratt ha jobbat dagen innan och sen varit på skiva och kom hem vid 8 på morgonen. Sov 1½ timme den natten och sen åkte jag och dansade. Gick dock och la mig och sov efter 1 timme. 8-) Hur som så var det alltså första gången på över 1 månad som jag var ledig. Annars har jag antingen gått i skolan eller jobbat, eller både gått i skolan och jobbat. Vad är ledighet liksom?

efterfest goes deppfest

Igår var det skiva vill jag lova. Hade rätt kul faktiskt. Dock så var jag på mitt livs sämsta efterfest. Det var verkligen en deppfest. Men innan hade vi skoj. :)

Är så sjukt jäkla trött nu efter allt jobbande. Borde egentligen plugga lite msk, men har naturligtvis alla böcker och skit i skolan. Men lite kan jag iaf göra hemma ändå och tur är det! Dessutom har jag ont i halsen, igen. Eller, igen och igen.. Tror inte att det riktigt har gått över. Men det gör det snart hoppas jag..

Tänkte bjuda på lite bilder senare från gårdagen. Men nu ska jag ta mig ut i solen och lägga mig och mysa med Minga.

PUSS HEJ!

just my way.

Jag har aldrig upplevt sex på det sättet att den du har sex med älskar dig och du älskar den tillbaka.. Visst, jag har verkligen tyckt om folk som jag har haft sex med och känt mig på något vis speciell. Jag har haft bra relationer med vissa, inte i närheten av alla, men nån sådär. Och ja, det har känts bra. Men visst är det annorlunda att vara så nära och intim med någon som man verkligen älskar och känner sig älskad av? Jag tror nog det. Eller ja, time will tell...

Även i en grushög kan man finna guldkorn. Av dom jag har haft en sexuell relation med så finns det nån som verkligen har stuckit ut ur mängden och betytt otroligt mycket för mig. Och när jag tänker efter på relationen mellan mig och dessa guldkorn blir det verkligen uppenbart för mig att man inte kan tvinga fram en relation. Dom har gjort mig till en bättre människa och jag ångrar inget som hänt. Inte ett dugg.
För mig är inte sex något känslomässigt, vilket jag tror att andra tror att det är för mig. Jag tror iaf att det är därför som en del knappt klarar av att prata med mig efteråt som normala människor. Eller så är det nåt annat, vad vet jag... Kanske passar jag inte in som en kompisfigur i deras liv. Jag vet egentligen inte. Det får dom stå för. Inte för att jag kanske har behov av att bli bästa vän med alla jag har haft sex med, det är inte det jag menar. Bara att man kanske kan ha en halv vettig torr konversation utan att någon av oss vill springa så långt därifrån som möjligt. För trots allt så har det ju ändå funnits en anledning till varför man vill vara intim med en annan människa. Visst? Iaf är det så för mig...

Jag vet inte ifall jag får mig själv att framstå som nån som ligger runt med allt och alla. Men riktigt så är det inte... Bara för att sex inte är kännslomässigt för mig betyder inte det att jag bara tar nån för att få mig nåt. Det krävs fortfarande att jag blir attraherad. Och med lite tur att den andra personen i fråga är det av mig.

Som vanligt så är det här bara min syn på det hela och min upplevelse. Men jag hoppas att den upplevelsen kommer att se lite annorlunda ut nån gång... För jag undrar verkligen hur det känns..


And I



When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse


And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse


Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you


And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth


Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you


Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face

dagens citat.

"Höjdpunken med att leva är inte att aldrig falla,
utan att vi reser oss varje gång vi faller
"
                                              - Nelson Mandela

ons - sön.

Vad händer och fötter

Onsdag
Först blidde det skola för min del. Sen åkte jag till tempo för att jobba. Efter jobbet åkte jag till berga och gick på tompas.
Haft roligare måste jag erkänna, men man har ju inte roligare än vad man gör sig. Men jag träffa en del som jag inte träffat på jätte länge, och det var skoj! :)

Torsdag
Vaknade upp hos Lollo och åkte sen till tempo för att jobba. Igen. Sen åkte jag hem och tittade på Bonde Söker Fru*. Åt godis och kände mig allmänt tjock.

Fredag (idag)
Sov till halv tre. Sen gick jag upp, åt frukost och sen blidde det jobb. Igen. Sen åkte jag hem till min kära mor och bjöd henne på middag. Det blidde grillad kyckling med sallad. Sen fick vi kladdkaka och grädde. MMMMMMMMMM.

Lördag (imorgon)
Ska jobba. Igen. Det jobbiga idag blir dock att jag ska jobba fyra timmar med två som inte är direkt snabba i kassan. Den ena tränings jobbar fortfarande och den andra har precis slutat tränings jobba. Så jag kommer alltså behöva vara i kassan dessa fyra timmar. Sen är jag dessutom själv två timmar. Det blir alltså en hel dag för mig i kassan, nästan iaf.

Söndag (iövermorgon)
Först jobba. Igen. Sen drar jag mig till berga och Lollo. Vi gör oss i ordning och sen blir det skiva. Jag ska vara snickare.


* ja, min morbror är med i Bonde Söker Fru. Ja, jag hoppas att det går bra för honom. Nej, jag hoppas att han inte blir bland dom fyra som får mest brev. Men mest vill jag bara att det ska gå bra för honom...


tompas ?

Jag vet inte hur jag ska göra imorgon...
Ska jag till Tommy's eller inte? Ska jobba innan, och innan det har jag skola. Och just nu har jag lust att lägga mig ner och dö. Allt känns så jäkla värdelöst. Och om jag kommer vara såhär imorgon känns det som att det inte är nån idé att dra dit. För varför ska jag dra dit om jag ändå bara kommer se ut som ett jäkla vrak?
Men... får väl se hur jag mår imorgon, kan ju ha blivit bättre.. Men kan å andra sidan ha blivit sämre.

Så, Tommy's eller inte Tommy's ?

skola.

Sitter i skolan just nu. Började kl 9, slutar kl 12. Är så sjukt jäkla hungrig och magen låter som jag vet inte vad. Har verkligen ingen lust att jobba. Ska egentligen hålla på med ett arbete om rasism. Visserligen sjukt kul, gillar sånt. Men inte nu... Jag orkar verkligen inte. Lusten har försvunnit. BLE!

Imorgon ska jag först jobba, sen bär det iväg till Åkersberga och Tommy's. Frun skickade sms igår och undrade ifall jag ville med. Och varför inte. :) Hon är söt, så man kan ju inte tacka nej...
Sen blir det jobb, hela jäkla helgen. Jag har egentligen ingen lust, men vad gör man inte för lite pengar?

Tiden tickar och snart får jag gå hem. Eller ja, hem och hem... Ska väl gå till Täby C och äta lunch. Hoppas nån vill följa med mig bara. ;O

Snart ses vi igen!

Om exakt 38 dagar sitter jag på High Chaparral och njuter av livet! Jag längtar så sjukt mycket! Kommer ha så jäkla skoj så det finns inte. Det har vi ju alltid. ;) Det roliga är att för varje år så ökar skaran med folk som följer med, vilket är sjukt kul! En del har visserligen fallit med, men att nya följer med fyller tomrummen efter dom som följt med innan. Oj, nästan så jag blev lite djup en stund.
Tänkte bjuda med mig av lite underbara bilder från High Chaparral och sommaren 2008. Titta och njut!



Marie, Emelie och Anna i Old Mexico


Thailändaren Pom som bjöd oss på middag


Stellan och Emelie


Två av bröderna Dalton


Jag och Magda, mitt livs största kärlek
;)


Dröm mössorna!


Vi har det bra, vi här bak i bilen!

Snart ses vi igen! Och jag vet att jag inte är den enda som längtar. ;)

en värdelös lista.

Jag har insett att min senaste kyss: inte var något speciellt...
Jag lyssnar på: ljud
Jag pratar: när jag tycker att det behövs
Jag älskar/tycker om: min familj
Min bästa vän är: något jag inte har...
Min första riktiga kyss: var inte heller något speciellt...
Jag avskyr när folk frågar: vad har du för BHstorlek?
Kärlek är: helt främmande
Mitt bästa: absoluta favorit ställe på jorden är High Chaparral
Jag kommer alltid att: tycka om mina favoriter från jakan
Jag tröttnar aldrig: på Mingas närhet...
Sist jag grät var: idag....
Min mobiltelefon är: rätt ny
När jag vaknar på morgonen: vill jag somna om
Innan jag går och lägger mig: borstar jag oftast tänderna
Just nu tänker jag på: att jag vill ha en kram
Bebisar är: gulliga ibland
Imorgon ska jag: gå i skolan om jag orkar

sjukling.

Kom till jobbet vid 14, skulle egentligen ha jobbat till 20, men eftersom jag mådde allt annat än bra så körde min chef hem mig vid 18. Snelt va? :) Mådde verkligen inge vidare. Lät som en kråka när jag pratade, svettades och frös om vart annat och ville bara lägga mig ner och dö. Så kul var min dag...

Igår fyllde lilla Nutte år. :) Så efter jobbet kom pappa och hämtade mig och jag övningskörde hem till familjen Lundgren. Där fann jag bland annat tre av mina favorit brudar och två av mina favorit pojkar från jakan. Oj så kul det var att träffa dom! Har inte träffat dom sen i januari! Så det var ju verkligen på tiden... Jag lät som en kråka även igår, men jag tror dom stog ut med mig ändå. ;)

Tänkte bjuda på två bilder från mitt besök hos Emma i onsdags. Bilderna kanske inte är dom bästa, men man ser iaf lite granda hur min nya frilla ser ut.

  

dagens citat.

"Vännerna kallar sig uppriktiga, fienderna är det"
                                               - Arthur Schopenhauer

låt mig få sova.

Ska snart iväg och jobba. Skulle egentligen ha börjat 9, men Lollo ringde igår och undra ifall vi kunde byta, och att få börja tre timmar senare tackade jag inte nej till. För sova lite längre känns som jag aldrig får göra längre... Men vi får se hur jag orkar dagen. Värken i munnen har börjat lagt sig, men halsen är svullen och trycker på öronen så jag känner mig väldigt svullen. Så låter jag som en kråka till och från. Vaknade med en slemboll i munnen, men efter lite slemlösande så försvann det.
Känns som om jag kommer ramla ihop vilken sekund som helst. Men jag ska försöka hålla mig uppåt.

Jag blev precis jätte sugen på kakor. Ge mig ?

inge mer Tonårsliv.

Var hos Emma igår och klippte mig. Tänkte ta en bild och langa upp lite senare ikväll, om jag orkar och har lust.. Blev iaf super duper mega nöjd! Hon är så jäkla grym! :) Medan hon pysslade med mammas hår sprang jag runt och busade med Simon. Vi hade rätt skoj måste jag erkänna. Iaf om jag själv får säga det. ;)

Har haft sjukt ont i käften ett tag. Mina visdomständer är påväg upp. Kan inte påstå att det är så jäkla skoj. Till råga på allt har jag ont i öronen och i halsen. Så jag skulle väldans gärna ta mitt huvud och kasta bort det.

Idag var jag först i skolan och hade en lektion. Sen var min skoldag slut. Sen när det blev dags drog jag för att ledsaga lite. Så jag och min lille gosse tog oss till stallet för att rida lite. Eller ja, inte jag, men han. Och idag var han super gullig. Jag fick en kram och han sa att jag var snäll. :))) Kan inte annat än bli glad när han blir sån och ska kramas.
Kollade nyss på sista avsnittet av Tonårsliv, så jäkla underbar serie! Alla tre brudarna berör mig på olika sätt. Tycker dom är sjukt coola! Monica som är ung mamma och verkligen har gått från klarhet till klarhet i sitt liv. Cecilia med sin dyslexi som kämpar på och verkar vara hur go som helst. Joanna som kämpar på med sin anorexi och ångest. Jag önskar dom alla tre all lycka!
Att Tonårsliv nu är slut är jäkligt trist! Vad ska man nu kolla på?

Btw, någon som vill med på studentskiva 27:e maj på Mangobar? Är väldigt taggad men inte på att gå dit själv. Nån annan som vill tagga till?


hej du vackra.

(Om man tittar ordentligt i det övre högra hörnet kan man se Bullen och Ängla.)


ni gör mig hel.

FotoSoffan.

Jag vet inte om jag har nämt detta förut, men jag har tänkt att eftersom jag ändå är sjukt förtjust i kameror och fotografering borde jag ju ha något mer bilder i mina inlägg. Tycker inte ni det? Så jag har tänkt börja ta lite mer bilder som jag kan lägga upp.

Idag har jag hunnit med en hel del saker. Först psyk, sen skolan, sen en promenix med Lollo, sen ledsagarträff och sen övningskört. Och nu ska jag snart krypa till kojs för jag är så sjukt jäkla trött. Imorgon blir det först studiebesök på Noaks Ark för att prata om HIV. Sen blir det till Emma med mamma och frisera sig. Det ska bli skoj!

Jag måste bara säga grattis till dagens två söta födelsedagsbarn så, GRATTIS ÄLUUN OCH HET-LISA! <3<3

Gnatt.

B&J är skiten.

Har precis vräkt i mig en halv burk med Ben & Jerry's - Half Baked, inte den godaste glass jag ätit men inte heller den äckligaste. Helt okej god. Ner gick den ju iaf. ;)
Dagen har varit rätt seg, har mått halv risigt. Tror att jag dessutom håller på att bli sjuk för jag hostar som jag vet inte vad ibland. Men annars så.
Tog mig en spring tur med Minga efter maten. Efter det så blidde det badning av vovve, då var man inte så populär vill jag lova. Men nu är vi båda rena.

Jocke kom hem igår, åkte igen idag... Han skulle till Scania i Södertälje idag på nå skit. Så han flög ner från Luleå för att åka dit. Så har iaf fått sagt hej till honom och delat en måltid. Inte illa va?

Funderar till och från en hel del om sommaren. Det känns lite konstigt att jag inte ska jobba på Tempo, har nämligen fått jobb på Görjansgården. För er som inte vet vad Görjansgården är kan jag berätta att det är ett äldreboende och så finns det hemtjänst där oxå. Det ska jag alltså roa mig med hela sommaren. Tror att det kan bli sjukt kul eftersom jag gillade Enebacken så sjukt mycket!

Jag har en liten fråga till er läsare. Är det något speciellt som ni vill att jag ska skriva om? Är det något ni tycker saknas, något som ni vill se mer eller något ni vill se mindre av?

no more dreaming.

Jag hatar verkligen drömmar. Fy fan för dom.
I natt drömde jag. Om dig. Igen. Och jag hatar det verkligen. Du var överallt, vart jag än vände mig så fanns du där. Din närhet. Dina händer. Allt kändes så verkligt. När jag vaknade igen kunde jag fortfarande känna din närhet. Och ja, det gör verkligen ont när något så nära är så långt bort. Det gör ont i hela kroppen. Enda in i själen...


Have you ever fed a lover...

.... with just your hands

Have you ever thrown a fistfull of glitter in the air
Have you ever looked fear in the face and said, "I just don't care"


It's only half past the point of no return
The tip of the iceberg
The sun before the burn
The thunder before the lightning
The breath before the phrase
Have you ever felt this way


Have you ever hated yourself for staring at the phone
Your whole life waiting on the ring to prove you're not alone


Have you ever been touched so gently you had to cry
Have you ever invited a stranger to come inside


It's only half past the point of oblivion
The hourglass on the table
The walk before the run
The breath before the kiss and the fear before the flames
Have you ever felt this way


Have you ever wished for an endless night
Lassoed the moon and the stars
And pulled that rope tight


Have you ever held your breath
And asked yourself, "Will it ever get better than tonight"


jobb, jobb och åter jobb...

Idag har jag jobbat. Dagen började ändå rätt bra, jag var glad och tyckte att det var ovanligt skoj. Men det gick över sen, tack vare några otroligt trevliga kunder.. :) Var väldigt lätt irriterad idag så jag hade nog itne blivit bitter mot dom i vanliga fall, men så kan det ju inte vara varje dag... Men jag tog mig en jogging tur när jag kom hem så jag fick ur mig all irritation. ;) Dessutom hade vi två helt nya i kassan idag som jag fick hjälpa. Dock inte hela tiden, men ett tag. Först den ena, sen när hon gått hem kom den andra.. Men det gick rätt bra ändå.
Har insett att jag inte kommer ha en helt ledig dag från båda jobb och skola på ett bra tag. Skit kul.

Om drygt 40min kommer Amanda och hämtar mig så ska vi åka till Natha och ha mys! :)

just as.

Idag har verkligen inte varit min dag. Humöret har pendlat som jag vet inte vad. Känns som jag har hunnit med dom flesta humör som går. Hur som, när jag satt på tåget på väg hem så kom det värsta. Ont i bröstkorgen och det brände i ögonen. Jag kände att det verkligen behövdes en kram, eller två... Lite närhet iaf.. Bara tanken på att jag inte skulle vara hemma förän 1½ timme senare gjorde mig inte direkt gladare. Sen när jag var hemma så hade iaf det värsta gått över. Det gjorde fortfarande ont i bröstkorgen, men ögonen var som dom borde. Nästan iaf.. Sen efter en stund kom mamma hem och då fick jag mig den behövliga kramen.

Jag hatar verkligen ångest...

för att ni finns.

Under en längre tid har jag tänkt att jag ska ägna ett inlägg till två personer som jag verkligen beundrar! Båda har verkligen bevisat för mig att trots motgångar så vänder vinden. Efter regn kommer solsken.




Julia



Jag lärde känna denna böna när jag var runt 11-12 tror jag. Vi red båda på Roo gård. I 7:an började hon även i min klass.
Efter ett tag trasslade en hel del till sig och hon slutade. Jag hade inte tänkt gå in något mer personligt om allt som egentligen hände efter, men det jag kan säga är väl att solen kanske inte alltid lyst så starkt i Julias liv. Enda sedan hon slutade har jag knappt träffat henne av olika anledningar. Men jag kan säga så mycket som att varje gång har varit en lycka! Och att träffa henne nu och se hur hon har gått från klarhet till klarhet är helt sagolikt.
Att Julia är stark som en oxe är något hon gjort klart för iaf mig och jag hoppas att hon själv inser hur stark hon verkligen är och kan vara. Jag kan säga att jag inte alltid känt mig som en så jäkla bra vän, men jag hoppas iaf att hon förstår hur mycket jag verkligen tycker om henne.


Emily



Jag har aldrig träffat den här tjejen "IRL", men lärde känna henne på lunar för flera år sen. Hon skickade ett medelande på lajv och jag svarade. Något jag aldrig kommer ångra att jag gjorde...
Efter det har det bara rullat på. Vi har till och från tappat kontakten, men vi har alltid hittat varandra igen. Oftast är det hon som har hittat mig. Det har bara klickat mellan oss och hon kan alltid göra mig glad. Och jag ska åter igen inte bli för personlig, men trots alla motgångar står hon på båda benen. Efter att ha förlorat så mycket och ändå finna styrka är något som iaf jag beundrar stort. Jag tycker även om denna bruden otroligt mycket, vilket jag hoppas att hon förstår.
Jag hoppas att vi nån dag kommer träffas. Oj vilken underbar dag det kommer vara!


Både Julia och Emily är av världsklass och otroligt starka. Jag kan inte annat än att beundra dom...

Koltrastar och skalade sladdar.

Idag startade vi i OP08 morgonen med livskunskap. Det är en kurs som alla elever på Åva läser, vi får dock inget betyg i det men har vi tillräckligt mycket närvaro så står det på våra betyg sen att vi gått kursen. Det är jäklit intressant och lärarna är super gulliga!
Idag startade vi med att våran kära fröken frågade ifall vi hade sett nåt djur på senaste tiden när vi varit ute och gått eller åkt bil eller nåt sånt. Igår när jag vandrade omrking vid sjön som ligger bakom Danderyds sjukhus så såg jag en koltrast, så jag sa det. Då slog hon upp i en bok som hon har som heter Djurens Språk, om koltrasten. Jag kommer inte ihåg ordagrant vad det stog, men det som stog kan tolkas ungefär som; det kanske inte har varit så bra men nu är jag på rätt väg. Och jag måste säga att det stämmer väldigt bra. Sen efteråt så tittade jag vad det stog under grävling då jag flera gånger sprungit på grävlingar när jag är ute och går med Minga. Men jag kommer inte ihåg vad det stog så jag ska titta i den där boken nästa gång så ska jag memorera lite bättre. Men intressant är det.
Dessutom fick jag klart för mig att om någon kompis får en att må mindre bra är det helt okej att ta avstånd. Man är inte elak utan man tar bara hänsyn till sig själv.

Igår hade vi elsäkerhet med el 2:orna. Först hade dom lite teori för oss och efter det så hade vi lite praktiska grejor. Och jag vill lova att det var kul men attan vad jobbigt det var! Skala sladdar är inte min grej...

Imorgon är jag ledig från skolan, fast ska jobba. Men det ska bli skoj. Sen behöver jag plugga en massa för på fredag ahr jag prov om imunförsvaret och mikroorganismer. Kul va? Intressant iaf, men det är en del att kunna. Massa konstiga ord hit och dit. Så jag kanske borde börja plugga redan nu...

words are like weapons...

....they wound sometimes

my world was shattered, I was torn apart
like someone took a knife and drove it deep in my heart


duktig fis!

Idag har jag varit duktig. Först cyklade jag till jobbet och det tog 20min. Sen jobbade jag i 8 timmar. Sen cyklade jag hem igen oxå. Duktigt va? Kanske inte så konstigt att man är trött efter att ha jobbat 8 timmar, 3 dagar i sträck. Men vad gör man inte för lite pengar... Hade egentligen behövt pluggat lite, men det har skitit sig. Inte helt kanske. Pluggade faktiskt lite igår. Får fortsätta imorgon när jag har håltimme.

Ante var ute i helgen så igår tittade vi på någon film som var helt okej bra och åt glass. MMMMMMM. Alltid lika kul när han är hemma. Alltid lika tråkigt när han åker... Men vad ska man göra?

ibland tänker jag för mycket.

Dom senaste dagarna har jag tänkt över saker och ting som folk gjort mot mig. Vissa saker som i stundens hetta var så lätta att förlåta, men i efterhand vet jag knappt varför egentligen... Och ifall jag nu börjar fundera så mycket över det, betyder det verkligen att jag har kommit över det? Jag är väldigt mycket för att folk ska få en andra chans. Jag tror på att folk kan förändras, bara dom vill! Men samtidigt när jag vänder mig inåt och funderar så blir jag fundersam. Om man förlåtit men inte glömt, innebär det verkligen att man har förlåtit det då? Visst, det är skillnad på att inte glömma och inte glömma. Men jag är verkligen inte hundra att jag har gjort det..
Men vad gör det för skillnad nu? Är det verkligen okej att komma flera år senare och säga, "du betedde dig som ett svin mot mig en gång för länge sen, jag vill inte prata med dig". Jag kan iaf själv tycka att det är något stört att komma långt efter och säga vad man tycker och tänker om det som hänt. Så jag får helt enkelt ta med mig mina tycken om allt detta till graven.

and off we go .

Min helg i Luleå.

Mitt i allt det negativa om denna helg tänkte jag bjuda på kulheter från förra helgen när jag hälsade på min kära bror och hans rumskamrater i Luleå.





På fredagen flög jag upp och möttes av Jocke och Carro. :) Vi åkte och handlade och sedan bar det av till deras lägenhet där Davvan väntade. Carro körde för att hon någon timme tidigare tagit körkort. Och hon var väldans duktig och modig tyck jag! :)
Kvällen bjöd på en bra film, god korv, trevligt sällskap, härligt gitarr spel och en hel del trevliga konversationer med tillhörande skratt!

Jocke och Davvan säger POKE!


Carro och Jocke


Davvan och Erik


Laga stol med silvertejp, jo jag tackar! Btw så tyckte David det var sjukt kul!



På lördag morgon begav jag, Jocke, Carro, Davvan och Stefan oss till Kåbdalis för att åka skidor.
På kvällen bliddet det grillning och vi fick förstärkning av Johanna, Mari, Johannes och Samuel. Det bjöds på god mat och trevlig sällskap ännu en gång.


David gillar inte tidiga mornar. Så stavan kom fram!


Carro och jag i liften, överlyckliga över att snart få glida ner för backen. ;)


Jag, Stefan, Jocke och David. (Bilden snodd och tagen av Carro)


Efter massa tjat från Stefan åkte Carro på lite vatten. (Bilden snodd av Carro och tagen av Stefan)


Pojkarna var så inne i sitt grillande att dom inte märkte av mig.
8-)



David gillar mat. (Snart kommer ett collage med bilder på Davvan när han äter. ;))




Söndagen började med att jag vaknade av Carro som gjorde lite frukost. Hon kunde nämligen inte somna om efter att ha vaknat vid typ 5. Sen dundrade Jocke upp. Själv sprang jag in till David för att få skeda lite. :)))
Sen begav vi fyra oss till Mari för och titta på Robinsson och äta scones som Mari hade bakat till oss. Förutom jag, Jocke, Carro, Davvan och Mari fick vi sällskap av Stefan och Samuel.
Efter det vandrade vi till ICA och köpte glass. Sen var det dags för mig att åka till Kallax och sen flyga hem...


Carro lånade min soffa.
;)



Morgongymnastik med en väldigtstirrig Carro.



En hungrig David. :)



Påväg till Mari och sconesen



Carro, Mari, Stefan, Jocke och Samuel



Bror.
<3
____________________________


Ett stort tack till er alla, men framför allt Jocke och Carro. Förra helgen var helt underbar. Tack för att ni finns. <3

okul helg.

Kan inte den här helgen bara vara över snart?! Det enda som är positivt är att jag jobbar hela helgen och tjänar pengar. Allt annat kan ta sig. Och om du inte redan fattat det så ogillar jag verkligen valborg. Väldigt mycket.

RSS 2.0