livet tar en ny vändning

Igår berättade mamma att det är en tjej i Berga som tagit livet av sig. Jag kan inte påstå att jag känner den här tjejen. Har bara träffat henne några få gånger och pratat med henne någon gång bara. Men jag har två starka minnen av henne och tyckte att det verkade som en skön brud! Jag sörjer med anhöriga och närstående. RIP

Hur vet man egentligen vilken gång som blir den sista man träffar någon som står en nära, någon man älskar. Hur kan man verkligen vara säker på att personen i fråga vet vad han/hon betyder? Ta aldrig någon förgivet, imorgon kanske han/hon är borta. Imorgon kanske ni aldrig ses igen. Imorgon kanske aldrig kommer för en av er...

Jag är jätte dålig på att leva i nuet. Jag är värdelös på att berätta för dom i min närhet vad dom egentligen betyder för mig. För att ta ett exempel så har jag sagt till mina föräldrar att jag älskar dom en enda gång, och det tog mig 20 år. För att jag skulle få det ur mig var jag tvungen att få ett uppvaknande som fick mig att inse att dom kanske är borta imorgon. Men alla andra då? Det uppvaknandet fick mig bara att få upp ögonen för min familj, men andra då? Mina närmaste vänner, vet dom verkligen vad dom betyder för mig? Jag lovar mig själv i detta nuet att dom ska få veta det, varenda en av dom...

Dom senaste åren har jag lärt mig att tro det bästa om folk. För om man ska gå runt att tro det värsta om folk, missar man inte en himla massa chanser att träffa underbara människor då? Kan dock erkänna att jag bara är öppen tills dom kommer för nära. Sen tar det stopp. Fast att lita på folk är väl egentligen inte samma sak som att vara öppensinnad mot folk, eller? Min mamma sa för ett tag sen att tänk på folk som tror det värsta om folk, vad jobbigt det måste vara. Och jag kan inte annat än hålla med.

Åter till tjejen i Berga, jag sörjer med hennes nära och kära. RIP kära du

/ S

Vissa dagar...

..vissa stunder har man lättare för att gå sönder.

Hemsk syster

Vilken hemsk syster jag är! Bror kommer ut idag och ska firas, han fyllde år i måndags och jag har inte köpt nån present! Stackars bror.. Han ska få en extra kram och en extra puss! Tror ni han blir lite glad då?

utan dig...


...vet jag inte vad jag skulle göra! Och utan dig skulle jag nog inte sitta här..




/ S

dagens citat.

"Jag lärde mig att mod inte var frånvaro
av rädsla, utan triumfen över den.
Den modiga mannen är inte den som inte
är rädd, utan den som övervinner rädslan
"
                                                - Nelson Mandela


Vissa dagar..

..vissa stunder är det svårt att sluta le. Såna stunder tycker jag om. Såna stunder vill jag ha mer av. För just nu vet jag inte om jag kan sluta att le. :))))))

/ S

tröttmössa

Är så sjukt trött, och skulle verkligen behöva sova. Jobbar imorgon också, sen är jag ledig i tre dagar. Jippie! Behövs. Är knallemarknad i helgen som jag totalt förträngt! Vet iofs inte om jag har så stor lust att gå, kanske på själva marknaden. Men öltältet vore ju trevligt att gå till. Ska iofs på fest på lördag och imorgon lär jag inte orka.. Vi får se vad som händer och sker. Imorgon kommer iaf mamma hem. Tror Minga har saknat henne lite granda.

/ S

ensam med Minga

Då var Minga och jag själva. Ska bli rätt mys faktiskt. Hade dock varit skönt ifall jag inte jobbat så mycket som jag gör dom här dagarna men men. Vad gör man inte för lite pengar? Som tur är så har jag min bror och far som backup på dagarna när jag jobbar. Ska ta och kramas lite med världens bästaste nu! Kan jag behöva..

/ S

kanske inte så bra dag nej

Kommer snart att smälla till någon. Är verkligen inte på bra humör idag. Onda planer smids och jag blir bara arg. Hade hoppats att plan b inte skulle behöva användas men snart ser jag inget annat val. Och vart är du när du som bäst behövs? Även fast det är några år sen så vet jag inte om jag någonsin kommer känna sån tillit till någon annan än dig, iaf inte så starkt. Ibland så saknar jag att ha en vän som dig för du hade alltid svar på tal och fick mig alltid på bättre humör. Trodde väl inte då att det idag skulle kännas så långt bort. Men jag saknar våran vänskap som den en gång var, samtidigt som jag vet att det tillhör det som var och aldrig kommer bli så igen. Men å andra sidan så hade jag nog större behov av det då än nu. Men jag saknar dig..



/ S

I break before I start


Another day I loose direction.
Memories of yesterday, they call
Keeps me feeling small
I use to feel, the sweet conviction
Now I walk to crucifixion
Please, won't you catch me when I fall
But I can't take the screaming anymore

Inside I'm crying, I'm fighting
But I break before I start



/ S

Fyndig

Ibland är man lite fyndig faktiskt.. Annars så har jag försökt få den här dagen till en bra dag, vilket den egentligen borde blivit. Men ibland tillåter inte humöret eller psyket. Är på väg hem nu och när jag är hemma ska jag nog avlida i soffan en stund. Hoppas att imorgon blir en bättre dag...

Någon...

..som vill gå på bio med mig? Hittade nämligen två biopresentkort som jag fick förra året. Dom går ut i augusti och behöver användas. Någon som är sugen? Har så man kan få två menyer med popcorn också. ;)

/ S

Den här värmen...

...börjar ta knäcken på mig. Har ont i huvudet och är trött hela tiden. Dessutom frös jag i morse när det va 20 grader ute, sjukt eller vad? 25.5 grader i vattnet men jag klarar inte att vara ute längre...

Minga och Fis badar

Igår tog jag och Minga oss ett dopp.

Badande Fis


Omnomnomnom! Gott med vatten


Mys i solen :)



/ S

det är varmt

Är helt slut av den här värmen. Jätte bra att man cyklar 1.1-1.2 mil om dagen och jobbar när det är runt +30 ute. Kanske lite mindre stabilt.. Kan inte direkt påstå att vi har det så svalt på jobbet. Det är kvavt och instängt och allmänt jätte varmt! Kommer nog smälta bort inom kort...



/ S

what you need is not what you get



When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth



/ S

min cykel är hemma igen

Min cykel är hemma igen och jag är superglad för det! Tack till Tyke som hitta den i ett dike! :))
Annars idag så har jag först jobbat, vilket var näst intill olidligt. Sen åkte jag emd mor och Minga till veterinären på återbesök. Innan det så hann vi med ett stopp i Berga där jag först tog en bild och sedan gick jag till Nordea för att fixa nytt leg. Sen blev det albano för tjockisen oche fter det blev det zookompaniet, bolaget och apoteket. Måste erkänna att jag fått en hel del gjort.

att man kan vara så idiotisk ibland, / S

I just want you close...

..were you can stay forever

resa

Igår så pratade jag, mamam, Anna och Per om resor och jag blev sjukt taggad.

Båtluffa runt i Grekland - Mamma gjorde det i min ålder och Anna gjorde det två år i rad för några år sen. Lät som en sjukt kul grej att göra!
Roadtrip i Europa - Mina föräldrar gjorde det för nåt år sen och jag vet att dom gillade det väldigt mycket. Dom var bland annat i Ungern, Polen, Tyskland och Tjeckien. Inga länder jag varit i men lätt skulle kunna tänka mig att åka till. Dessutom så pratade Wintom om att han skulle göra det med en kompis nu i sommar. Kul eller vad?
Roadtrip i USA - Åkte runt en del i USA när jag var där med mina päron men har så mycket kvar att se!

Så, vilket ska man börja med?

/ S

allt för min syster,

Så, vad gjorde jag igår? Jo, jag lyssnade på Hjalel & Heavy, åt stuvade makaroner och köttbullar och myste. :)) Innan det så hann jag faktiskt med att jobba lite..

Skulle varit hundvakt nu ikväll men Anne ringde och sa att hennes son skulle vara hemma så jag slapp. Så vad ska jag nu pyssla med tänkte jag.. Så det blidde till att mysa med min kära vovve och glott på en grymt bra film! Allt för min syster hette den och handlade om en tjej som stämde sina föräldrar för att få medicinsk rätt över sin egna kropp. Hon är 11år och hennes föräldrar har sedan hennes födsel använt henne för att ge deras andra dotter som har leukemi en chans att överleva. Det rann en hel del tårar vill jag lova! Inte sett den? Se den! Den var super fin..


/ S

High Chaparral 2010

Som jag lovade igår så ska jag berätta lite om min helg på High Chaparral! Dock något kortfattat då det finns alldeles för mycket att berätta.

Torsdag
Vi åkte ner och var framme halv 1 och då letade vi upp dom andra som redan var framme. Tog oss en varsin kall och till det en hammburgare. Senare fick vi våra rum och installerade oss.
Vi tog oss en repa på området och senare blidde det pizza på pizzerian i väntan på att vi skulle dra till saloonen och ha det bra!

Fredag
Efter frukost tog vi det lugnt, duschade lite, tog på oss kläderna och sen drog vi in på området. Tog oss bort till westerntävlingarna och tittade lite. Tog oss några kalla och hade det allmänt bra. Senare blev det Mexico för lite mat och tequila.
Efter en varm dag tog vi oss ett bad och senare inväntade vi min brors vän Winton och Tyskens och Figos pappa som var på väg. Senare blev det pizza (igen) och ännu fler kalla. Satt utanför våra rum och rätt sent tog vi oss till saloonen för lite röj och dans!

Lördag
Missade frukosten så det fick bli hammburgare, MMMMMMM. Vi tog och såg stora westernshowen som var riktigt bra! Efter det drog vi till Mexico för lunch och senare till Kate's för flera kalla.
Senare blev det mys utanför rummen och sen blev det dans och röj på saloonen!

Söndag
Vi bestämde oss för att ta en gruppbild som vi gjorde senare under söndagen. Innan det hann Christer med att gå till barrberan och blev rakad. Efter det så åkte vi tåg med garanterat tågrån! Vi åkte och blev senare rånade, då fick jag mig en söt man. Dock så blev han skjuten efter några sekunder så jag blev änka rätt fort. Senare blidde det gruppfoto som blev sjukt bra.
På kvällen röjde vi saloonen som aldrig förr och innan det var vi och tittade på tävlingar för att fira 4:e juli! Dessutom blev jag uppbjuden av en trevlig man (rätt osöt iofs) till sista dansen.

Måndag
Vi packade ihop, drog en repa på området. Bokade stängningshelgen och sen åkte vi hem!

Lite bilder från helgen




Min söta bror


Gulis Anno


Lunken och Tysken kramas


Glädjeflickor


Sovande cowboy


Alla gulisar <3



/ S


lite tom

Min helg har varit helt underbar! Tänkte skriva och berätta mer om det imorgon för nu orkar jag inte riktigt.

Har nog försökt att skriva det här inlägget x-antal gånger utan resultat. Det blir fel och jag vet inte vart det bär av. Tror jag är för tom på idéer. Eller, jag är nog tom på det mesta... Neutralt med känslor, dåligt med tankar.



pewsi, / S

dagens citat.

"Man kan aldrig nöja sig med att krypa när ens drift är att flyga"
                                                                               - Helen Keller


På väg hem..

...och jag längtar redan tillbaka! Fast 27e augusti är vi tillbaks igen. Finns dock dom som är saknade och som jag längtar attan efter!

RSS 2.0