Nu är det nära..

Imorgon smäller det! Då åker vi till high chaparral och jag längtar verkligen! Sitter och väntar på mor, vi ska till bolaget och apoteket. Myser med Tor och Peder. Tor verkar gilla mig lite mer än vad Peder gör. Tor vill mysa och Peder rev mig på röven tidigare. Mysiga killar!

3 dagar kvar!

Snart blir det High Chaparral för hela slanten! Längtar satan! Lika mycket nu som jag gjorde på vägen hem förra året.. Borde dessutom hämta lite saker hos min farm som ska med. Mina cancan kläder och min kamera + laddare.

Har mina funderingar på ifall jag kommer få ett sms senare, men jag tror inte det. För mig så gav du upp för länge sen.. Egentligen innan du ens gjorde nåt åt saken. Så ibland undrar jag varför jag ens hoppades. Vad vill du mig egentligen?

länge leve vilda western! / S

midsommar

Gårdagen var en bra dag. Först jobbade jag till halv 12. Sen kom far min och hämtade mig så åkte jag hem. Duschade, klädde på mig, sminkade mig och fixade håret. Sen tog jag Minga och vi gick till pappa för en liten lunch. Efter lunchen gick jag hem till mig och mor med Minga. Efter ett tag fick vi sällskap. :))
Vi grillade, tog en promenad, myste i soffan, åt glass och hade jätte trevligt och mysigt! Helt klart en godkänd midsommarafton. ;)

/ S

Snart midsommarafton

Slutade jobba för en stund sen. Nu sitter jag utanför tempo och väntar på mamma som står på färjan. Vi ska handla lite mat och ha mys ikväll då vi knappt kommer se varandra imorgon.. Kan säga att det märks att det är midsommar. Fullt med folk överallt.. Btw, måste säga att jag avundas Victoria och Daniel. Hur kan ett par se så kära ut? Det bokstavligen lyser om dom.. Håller du inte med?

dagens citat.

"Storheten består icke i att göra vad man vill utan i att vilja vad man gör"
                                                                            - Drottning Kristina


kamerasladd.

Har inte tömt min kamera på bilder på jätte länge. Varför? För att min kamerasladd ligger hos far och varje gång jag är där så tänker jag icke på sladden. Damn. Men ska dit på midsommarafton och äta lunch så då kan jag ta med mig den. Om jag kommer ihåg det vill säga...



/ S

du får mig att le

I never gone with the wind just let it flow
Let it take me where it wants to go
'Til you open the door there's so much more
I've never seen it before
I was trying to fly but I couldn't find wings
But you came along and you changed everything

You showed me something that I couldn't see
You opened my eyes and you made me believe



/ S

vovvevakt,

Har varit vovvevakt från 8 igår morse till kl 8 nu ikväll. Har haft det super mysigt med sötona Ina och Umbra. :) Vi har legat i sängen och myst en massa. Vi har gått massa promenader, dock inte så långa. Fick bli flera korta för jag känner mig inte helt okej så orkar inte så mycket. Vi har tittat på TV (mest jag kanske). Sovit och busat! Måste säga att min helg varit rätt okej. ;) Massa mys och slapp, vem klagar?

/ S

Sitter i solen...

...medan tankarna flyter iväg.. Jo, så är det. Önskar att jag fortfarande satt i solen. Någon annanstans. Med någon bredvid mig...

fredagsmys

Sitter och dricker rosé. Mamma har åkt till pappa för att dra ur alla kontakter eftersom det inte är någon hemma där, åskar som bara attan ute. Sen när hon kommer tillbaka så blir det middag - mammas egna biffar. MMMMMMMMM.
Imorgon ska jag vara hundvakt till sötaste Ina och Umbra, ska vara där till söndag eftermiddag. Tänkte passa på att gå förbi mormor och morfar och titta in och säga hej. Blir tyvärr inte så ofta och eftersom morfar inte är världens piggaste längre så får jag passa på...

Nu är det dags för fredagsmys. ;)

/ S

Fortfarande en glad Fis

Idag så var det sista dagen på ridningen och det var dags för mig att säga trevlig sommar till världens bästa som gav mig en jätte fin orkidée. :))) Super gulligt. Hoppas att jag kan jobba nästa termin också, annars kommer jag bli jätte ledsen på ögat. Men man kan ju inte annat än bli glad när man får världens största kram och höra någon säga ens namn med sådan glad ton. *galopp språng i magen*

Btw så är jag bitter på att jag inte kan skicka bilder från min mobil till min dator via blåtanden, det vill sig bara inte.

/ S

Jag är...

...en glad Fis! :)))

/ S

Hos Micke

Sitter hemma hos Micke vid hans dator. Fick strikta order om att sitta här! Så varför inte skriva ett inlägg?
Hans katter, KF och KJ springer runt och busar. Hur dom nu orkar... Lite söta är dom faktiskt. Lite busiga också.
Jobbade i måndags och fick då mitt schema, vilket ser bättre ut än jag trodde. I somras så var nästan varenda pass jag jobbade mellan 8-9 timmar, i år är dom flesta runt 4,5 och en del 8-9 timmar. Känns rätt bra med tanke på hur förra sommaren slutade. Men det blir super. Jobbar dock hela midsommar helgen, men å andra sidan så har jag inget planerat ändå och högtider är inte min starka sida längre. Förutom julen.
Nu är dom här och springer, KF och KJ. Undra ifall jag ska gå och ge dom lite kärlek. Micke är rätt dålig på det. :O
/ S

plugg, sommarlov och jobb

Är jag konstig ifall jag längtar efter att ta studenten så att jag kan få börja plugga på universitetet? Kollade precis på mittuniversitetets hemsida och blev sjukt taggad! Har stor lust att göra Sundsvall osäkert och få plugga sånt som jag brinner för (insåg precis hur roligt det där lät, eller så är det bara jag som tycker att det känns konstigt att jag skulle kunna vara så intresserad av något). Jaja, det är ett tag kvar. Men det skulle vara kul att få börja redan nu till hösten, istället för 3:an på Åva. Men å andra sidan så ska det bli kul att gå sista året med mina sötnötar. :)
Btw, vem tänker på plugg när man har sommarlov? Fast å andra sidan, vilket jävla lov man har då. Blir ledig två veckor, en vecka mer än förra sommaren. Hade jag vetat att psyket skulle palla så skulle jag jobba hela sommaren, kanske tom dubbla jobb. Men jag är tveksam till ifall jag ens klarar det som jag tagit åt mig nu...


/ S

Ullared ?

Idag fick jag ett sms från Amanda som jag nog inte träffat eller pratat med sen i påskas.. Hon undrade ifall ajg ville följa med henne och Lollo till Ullared nästa onsdag och torsdag. Lät super skoj så imorgon ska jag se hur jag jobbar och ifall jag kan få ledigt. Vore sjukt kul! :)

/ S

ge mig en kram

Är super sugen på att bara ligga på soffan och kramas, men eftersom inga barn blir gjorda här så får jag åka till mina gulisar och mysa istället. Dom är nämligen ute på besök. :) Väntar bara på att Anno ska höra av sig så jag kan få träffa mina mammor igen och ifall jag har tur kanske det är någon mer gulis med. Vem vet..

kramar i massor, / S

sommar sommar,


När sanden är varm och himmlen är blå
Då ligger jag vaken och tänker på
Fåglar som flyger och fiskar som slår
Åh va härligt jag mår

Jag gungar i takt till vågornas brus.
Jag målar ett hjärta i knastrande grus
Sen springer vi runt där vi inte får va
Åh vilken underbar dag

När solen går ner och dag blir till natt
Då vandrar jag hem hem till min skatt
För kärlek är nåt som vi alla vill ha
Åh, vilken underbar dag

Åh vilken underbar refräng
Åh vilken underbar refräng
Kom alla vänner så sjunger vi med
Åh vilken underbar refräng

Jag blundar igen och tänker tillbaks
På allt som vi gjort och allt som har hänt



det här är sommar för mig, / S

Tankspridd

Ogillar verkligen när jag blir såhär tankspridd. Sådär så att jag knappt vet vad som är upp eller ner vissa stunder. Känns som att jag borde gå och lägga mig innan ångesten kommer. Krama lite på Minga också, den största brobyggaren som finns. Fördelen med djur - dom skvallrar inte och vet inte hur man sviker...

Ibland börjar jag tvivla på mänskligheten, gör inte du det ?

rekord på inlägg tror jag, / S

no one,

When the rain is pouring down
And my heart is hurting
I just want you close
Where you can stay forever



/ S

virrpanna,

Jag är nog egentligen bara förvirrad idag. Dessutom funderar jag på ifall jag sagt för mycket... Eller om det bara är jag.. Som vanligt... 

att man aldrig lär sig, / S

life's a climb...


I can almost see it
That dream I'm dreaming but
There's a voice inside my head sayin,
You'll never reach it,
Every step I'm taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down but
No I'm not breaking
I may not know it
But these are the moments that
I'm gonna remember most yeah
Just gotta keep going
And I, I gotta be strong
Just keep pushing on


There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb



/ S

dagens citat.

"Ensamheten är ett trevligt ställe att besöka,
men ett dåligt ställe att stanna på"
                                                     - Josh Billings


en bra fredag,

I fredags var vi lediga från skolan. Var rätt skönt måste jag säga. Efter en mysig natt så begav jag mig senare in till min kära smörblomma för grillning! Det var jag, Rosanna, Carro och Axel. Vi hade jätte trevligt och mysigt, dessutom var maten super god! ;)
Sen när det var dags för oss att dra vidare så hittade inte Axel sin plånbok med leg och pengar. Mindre kul så han kunde inte följa med. :/ Vi andra begav oss iaf till Chaplins för att hjälpa dom med deras bartömning, vilket jag måste säga att dom redan lyckats rätt bra med... Vi dansade hela natten lång och hade skit kul!

När det var dags att åka hem och vi hade vinkat av Carro så träffade jag och min kära smörblomma en snubbe som jobbar för MTR (eller om det heter MRT), han var skit trevlig och det var riktigt kul att stå och snacka med honom. Rosanna stog för större delen av pratet från våran sida då jag var väldigt nära på att tappa rösten efter allt sjungande + att jag redan var ruggigt hes. Då kommer det två snubbar som ska ragga eller vad dom nu är ute efter. Dom presenterar sig och så. Sen så slår jag till ena killen lätt i magen för att han inte lyssnade och dels för att han var dryg. Då tar snubben på mina bröst och jag blir skit förbannad. Börjar gå emot honom och frågar vad fan han håller på med varpå han börjar garva eftersom jag låter som jag gör och han påstår att "dom stirrade på honom". Hans polare tar tag i mig och säger att jag ska följa med honom istället. Då säger jag att han kan glömma det och säger att dom kan dra, vilket dom gjorde och det tackar jag för. Våran tub kom och vi tar plats.
Väl på tuben så är det tre killar som kändes halv roliga. Ena snubben börjar mucka med en brud som står med sin pojkvän. Han säger något om att han ska "knulla hennes mamma" och efter lite mothugg från båda håll säger hon "mycket snack men liten verkstad" efter att han säger att hon har tur att det finns kameror på tuben.. Hennes pojkvän är sjukt lugn och rör inte en enda min, jäkligt starkt. Det är hur som en annan på tuben som anser att han jiddrar lite för mycket och jag uppfattar det som att han säger ifrån. Snubben ska då "knulla hans mamma också". Sen ryker hans polare ihop med honom, spottar honom i ansiktet och allt vad som händer. Killen som sa ifrån hade senare blåklockor runt båda ögonen och såg ut att ha rätt ont. Dom tre killarna drog iväg när en annan kille stog och snackade med snuten... Vi hade med andra ord en rätt upplevelserik hemresa. Jag var rätt chockad efteråt måste jag säga..

/ S

konsten med drömmar

Jag gillar inte att drömma.. Drömmar gör mig bara förvirrad. Dom får mig att börja tvivla.
Efter nattens dröm så börjar jag verkligen tvivla på mina känslor. Eller kanske bättre att säga att dom gör mig förvirrad. För jag vet ärligt talat inte vad jag känner för dig. Trodde att jag kommit över dig, men ibland kan jag inte annat än tvivla. Ibland så är jag ledsen över att du och jag aldrig blev vi, samtidigt som jag är glad över det. På samma gång som jag undrar ifall någon kommer få mig att känna sådär igen. Samtidigt som jag tvivlar på ifall det verkligen var något speciellt. Trots drömmen så var det en bra natt. En ovanligt bra natt.
Första gången våra blickar möttes. Första gången du la dina armar om mig. Första gången du kysste mig. Första orden du sa till mig. Du vet, sånt som man nog aldrig kommer glömma. På samma gång som jag vet att det någonstans finns någon som kan få mig att bara vilja släppa allt och inte bry mig om något annat, så undrar jag ibland varför det skulle vara så speciellt med just dig? Jag vet inte. För just nu så är jag bara förvirrad. Även fast det funnits andra efter dig så är det alltid dig jag återkommer till. Kanske för att med dig kände jag mig tryggare än med någon annan. Inte kanske, för det är nog så det är. Det finns inga känslor kvar... jag saknar bara att känna mig trygg...

dags att tänka om, / S

hes? lite,

Sitter i skolan och ska snart avsluta social omsorg för att ha svenska B, vilket betyder att jag får säga hej till fröken och sen gå hem. Avslutade psykologin igår och fick veta att jag får MVG som slutbetyg. Är super nöjd! :) Var lite nervös innan för visste inte omd et räckte till ett MVG, vilket det gjorde. Andra kurser som avslutas är geriatrik och omvårdnad. Har MVG i geriatrik och får se vad det blir i omvårdnad.

För att berätta något jätte kul så kan jag knappt prata idag. Tänkte införa talförbud men det blir lite svårt eftersom jag har varit på prathumör idag. Hmm... Men jag ska försöka att inte prata. Tror att jag måste hoppa över min gosse imorgon, men jag vill inte. :/

lite kärlek ? / S

RSS 2.0