KISS är skiten!

Igår var jag och HetLisa på KISS (för er som kanske missat det ;)). Lisa och jag möttes upp vid KTH för att köa lite. Det var några framför oss, rätt många faktiskt, men sen så var det en hel del bakom oss oxå, ännu fler tom. Bakom oss stog det två brudar från Örebro och några killar från Jönköping. Den ena av brudarna frågade Lisa om hon fick låna läppstift av henne och det fick hon ju förstås. Helt plötsligt så ville hon som låna läppstift av Lisa ha en puss på bröstet så hon fick en fin pussmun. Lisa ville oxå ha en så hon fick en tillbaka. Sen fick jag en på kinden, den blev inte så jätte fin.

Väl inne blidde det först en KISS t-shirt och sen gick vi och ställde oss. ;O
Första förbandet var Happypill, var inte så speciellt. Andra förbandet, 13åringarna från Oklahoma, Crooked X, var helt klart bättre. Sista låten dom körde var en av mina favoritlåtar another brick in the wall.
Sen var det dags för det som alla väntat på, KISS! ;; Det var grymt. Tyvärr så svek min röst mig lite ett tag, men den kom tillbaka sen. ;P Lät jag inte som en kvävd anka redan innan konserten så gjorde jag det garanterat efteråt.
Det kom en läskig äldre man i ljus lila skjorta som var rätt full. Han sa till mig att KISS inte hade börjat spela än (han missa nog att dom stog på scenen). Sen sa han att dom var gamla gubbar, tom äldre än honom. Han var störd. 8-) Han hamna emellan mig och Lisa på nåt vänster. Sen så sa han att "blondinen" behövde hjälp med att filma (?!). Så jag trängde mig förbi honom, då tog han sig friheten att ta på min röv. Trevlig kille det där.

Efter den otroligt bra konserten så begav jag och Lisa mig till Harry's B James, vilket vi inte var ensamma om. Vi stog i kö ungefär 70min innan vi fick komma in. I kön träffa vi en otroligt trevlig kille vid namn Erik, men vi kalla honom för Jan-Erik istället. Han blev lite kär i mig tror jag. 8-)
Där träffa vi på Dick och Jansson. Först slängde Jansson på oss en varsin storstark, sen kom Dick med jäger (varken jag eller Lisa är speciellt förtjusta i jäger), sen kom Jan-Erik och börja hälla i mig öl han oxå. Snälla pojkar. :)
Sen helt random så blev vi nerslitna vid ett bord, och vem satt där om inte Willy från Bygglov. Det första killen bredvid mig sa efter att han presenterat sig var "han är känd från TV". Det hade jag ju absolut inte märkt. 8-) Haha. Sen sa han, jag citerar, "han är våran fittmagnet, han drar hit brudar och vi skrämmer iväg dom". Rätt förståligt ifall man säger sådär, faktiskt... Sen sätter det sig en annan kille bredvid mig på andra sidan och hälsar sen säger han, jag citerar igen, "han är känd från TV!". Shit, jag blidde så förvånad.

Nej du Lisa, det där borde vi göra om oftare. Eller hur? :)

KISS är skiten. Bara så du vet...



Lista hit och lista dit

Jag är jätte trött och håller på att bli förkyld. Seg efter besöket på Bosön i måndags. Men det är sånt man får räkna med. Det är framstegen som räknas.
Jag hoppas att sommaren kommer bli en bra sommar. Hoppas inte du det?

Bara för att jag ska behålla det positiva så tänkte jag göra en lista på sånt där som komma skall. (: Jag tror jag håller på att bli besatt av listor. ^^

  • 30/5 - Kiss Med HetLisa ;;
  • 5/6 - Jocke kommer hem
  • 13/6 - Sommarlovet kan börja
  • 15/6-18/6 - Malta med familjen och Linnea
  • 26/6-29/6 - Chappen med Lundgrens + några till
  • 13/7-20/7 - Gotland med massa söta brudar
  • 28/7 - Tatuering

Det blir nog bra, hoppas jag. (:



image67

Du vet att du finns, du vet bara inte ifall dom ser dig eller inte....

Malta nästa.

Jahaja, då ska man åka till Malta den 15:e juni. Kul va? Hoppas det. :) Blir inte ens borta en vecka, kommer hem igen den 18:e så det blir bara tre dagar. Kan vara lite lagom. Ska åka med pappa, NilsGunnar (min bror (Gunnar) och hans flickvän (Nils) för er som inte visste), Jocke och kanske mamma.

Annars så bekymrar jag mig mest för hur jag ska ha råd med allt i sommar. Måste betala Gotland som jag inte gjort än och jag mår attan dåligt för det. Planerar att göra det till helgen när studiebidraget och matersättningen kommer. Sen ska jag ha råd att leva på Gotland oxå. Sen blir det en tatuering och sen på det en vecka utomlands med massa söta brudar. Men jag får väl leva fattigt där emellan. (: Eller bara jobba häcken av mig!

Nu hade jag tänkt glo på Ghost Whisperer och sen sussa lite. Innan dess tänkte jag bjuda på en söt bild på mig själv från igår. ;D

image66
Jag funderar på att färga mitt hår sådär, snyggt va?

Lugnet innan stormen?

Jahaja, då hade man ett jobb. Redan första dagen blev jag kallad för "naturbarn", jag fick iofs inte höra det själv, men mamma fick. :)

Idag blir det först jobb, sen blir det mysipys med söta flickor framför Eurovision Song Contest. :)




image65
Kan inte påstå att jag saknar det....

Lite komiskt.

Något som jag faktiskt glömt skrivit om är i fredags. Först var jag på grönan med, Julia, Aline och Natha. Vi hade superduper mega mysigt! :) Bilder finns att se på http://minipundek.bilddagboken.se Gästlösen kan fås vid förfrågan.
Senare på kvällen så mötte jag, Aline och Natha upp Ullis med fler. Först efter massa spring så satte vi oss på Friday's och dega, sen drog vi till 360. Och nu kommer jag till det som jag verkligen glömt att skriva om som verkligen måste skrivas!

När vi var på 360 så skulle vi gå över dansgolvet, jag gick sist. Helt plötsligt tar någon tag i mig och säger
- Det här är danskar.
- Jaha...?
- Dom vill ha brudar.
- Jaha!?
- Dom vaktar kungen!
- Aha, det gör min bror oxå!
- Jag är (såndär som jag alltid glömmer bort vad det heter, men iaf en sån som vaktar kungen 8-)).
- Min bror är 113 (fast egentligen så är han 311, blandade ihop siffrorna 8-)) Ekelund!
Killen tar tag i mig och säger; - Kom med här!
Stannar vid ett bord och det enda jag får fram är; - Ante!
Ibland är världen liten. :) Nu vet jag iaf till nästa gång att han är 311 Ekelund och inte 113 Ekelund. Viktigt sånt där med siffror. 8-)

En bild från i fredags ska jag nog bjuda på.

image64

broke

Fick pecis ett mail från Fia. Jag vill gå sönder. :/

attan fot

Har inte haft ont i foten sen i höstas och nu börjar det igen. Gått rätt mycket på jobbet idag + att jag dansa i två timmar igår. Inte bra. Men vad fan, stödstrumpa så löser det sig.

Imorgon behöver jag iaf inte vara ensam. Just nu skulle lite sällskap göra rätt mycket. :/ Det skulle tom göra sjukt mycket.

Svaghet och ångest

Jag hatar att vara svag. Fan! Allt jag vill ändra på, allt jag vill göra annorlunda. Det funkar liksom inte. Av någon anledning så blir det aldrig så. Ena stunden tänker jag att jag ska göra så mycket annorlunda och jag tänker börja med en liten små sak, nästa stund gör jag allt tvärtom. Precis som vanligt...
Jag försöker, men kan inte. Jag vill, men kan inte. Det går bara inte.

Just nu är jag bara irriterad på folk som säger en sak, men gör nåt annat. Det inkluderar mig själv. Jag har mig själv att skylla.
Jag hatar min ekonomi. För jag har ingen. Jag hatar det. Sånt ger mig mer ångest.

just fade away . . . .


Bort härifrån.

Jag vill inte vara kvar här längre. Kan du ta mig härifrån?

Ny frope?

Var inne på http://kandisfrissan.veckorevyn.com/ och lekte lite. Vilket passar bäst?
Ska tillägga att jag inte har nån koll på kändisar så, står det fel namn så, my bad! ;D

Innan;
image54

Efter;

         
Gwyneth Paltrow   Beyonce            Jennifer Aniston    Nicole Richie

   
Sienna Miller       Cameron Díaz    Lindsay Lohan 

Fia är bäst.

Jag känner mig lite smått nere. Idag var nämligen Fias sista dag på Zoo Kompaniet. :/ Vem ska jag nu gå omrking och snacka olika dialekter med och åka bil till Coop med? ;; Hon bjöd iaf på attan god tårta och så fick vi godis. Alla fick ett varsit godis halsband. :)

Jag kommer sakna Fia attan mycket! Men jag ska terra henne på kvarnbadet i sommar. Det kan hon ge sig fan på! :)

image55
Fia är bäst.

sovadags.

Jag borde nog ta och hämta min KISS biljett hos Aline tror jag. 8-)

Är helt slut i knoppen. Borde nog sova. Tror det blir en film att somna till. Vilken vet jag inte än..... Tror det blir Bring It On - All Or Nothing. Ja, jag gillar tönt filmer. 8-)

Någon som vill haka på till grönan på fredag? :D
Någon som vill gå på Parksommar med mig? Backyard Babies och Takida spelar. ;O

Grattis HetLisa

Igår fyllde Lisa år så hon, jag, Sara och Ellen var på Friday's och drack drinkar. :)
Det var lite skoj, för Sara ringde när jag slutade och sa att jag skulle följa med. Så jag begav mig till henne och Ellen för att sen möta Lisa hemma hos Ellen. Lisa hade ingen aning om att jag skulle med så jag gömde mig på toan och väntade tills hon kom. Oj vad vi fnissa. 8-)

Mysigt hade vi iaf! Ellen var gröna gubben vid övergångsstället och jag var röda gubben. Manligast i hela Sverige. 8-)

Jag tycker det är så roligt när Ellen presenterar mig, "Det här är Snusking!" Jag blir lika glad i magen varje gång!


    


          


Dance for me

Jag är i akut behov av att köpa nya kläder, problemet är bara att jag egentligen inte har pengar till det. Men det får nog fan ta och bli ett besök i Täby C efter jobbet på onsdag ändå, innan dess har jag inte tid. Nån som vill göra en Fisunge sällis? 8-)

Har precis kollat på Step up 2 - the streets, lätt bästa dansfilmen alla kategorier!
Jag vill oxå kunna dansa. <3


image48
Kan du lära mig?


blää.

Inte nog med att jag är yr i huvudet större delen av dagen så har jag äcklig tandvärk, plus att mina kaniner har rykt ihop! Det är så att den ena (Bullen) bor utomhus för sig själv medans den andra (Ängla) bor inomhus, men hon ska så småningom bli utekanin hon oxå. Så jag brukar låta henne vara ute i Bullens bur en stund på dagen för att hon ska få vara ute (det har inte hänt så många gånger, men någon gång så där), kan ju inte vara kul att sitta inne när solen skiner och det är attan varmt inne, eller hur? 8-)
Hur som helst så har dom små bråkat förut, men då har jag delat på dom. Så igår hade jag dom tillsammans och det gick bra. Ibland ger det sig när dom bråkar och eftersom det inte hade hänt nåt så tänkte jag att det skulle bli bättre. Så idag fick Ängla hälsa på farbror Bullen och var där ute i ett par timmar. Sen skulle jag gå och hämta henne, då hade den lilla skiten blod vid ögat. Farbrorn haderivit henne ovanför ögat, under ögat och på ena örat, själv var han fläck fri.

Släpp aldrig ihop en lillskit med en surgubbe, det kan sluta illa...




Bra lista, ohja.

För att muntra upp mig lite tänkte jag skriva en lista på bra saker som komma skall;

  • Tatuera mig
  • Kiss med HetLisa
  • Jobba och tjäna pengar
  • High Chaparral med familjerna + Emelie, Neger, Marie och Christer (hoppas jag iaf!)
  • Gotland v. 29 med brudarna
  • Hälsa på Fia på kvarnbadet
  • Fler besök på Bosön (förhoppningsvis med bra resultat)
  • Fixa körkortet

Idag hade vi avslutning på Line Dance'n (för er som inte vet det så börja jag på Line Dance nu i vår). Det var skit kul! Så nu har jag lärt mig 17olika danser, och fler ska det bli! Ska nämligen gå en till kurs i höst.

Jag och Fia skulle ha en liten tävling idag. Vi skulle äta varsin munk utan att slicka oss om munnen, båda klarade det. Vi konstaterade att vi kanske skulle behövt ett visst antal till, så vi värmde bara upp idag inför kommande tävling. När den kommer, det lär märkas... 8-)


Trött på mössan

Då har man sökt omvårdnadsprogramet på Åva. Syon trodde att jag skulle komma in med tanke på mina poäng, gör jag inte det så har jag ju alltid min plats i sam ekonomi 2:an på Röllingby. Det löser sig!

Besöket på Bosön idag var väldigt omtumlande. Först flöt jag flytarium och sen var det prat i nästan en timme. Det tar vill jag lova. Jag var attan trött, det var det nog flera som märkte. Måste erkänna att jag fortfarande är lite trött i mössan, eller hatten... välj själv! 8-)

Time to sova!

jag luktar du just nu...

Bort, borta?

Imorgon blir det Bosön och besök hos syon. Då ska jag göra min ansökan till gymnasie intagningen. Oj. Det känns konstigt att göra det igen, efter 2 år....

Idag gick jag igenom min inkorg på mobilen. Det kändes konstigt att läsa vissa mess...

Why can't I delete you?



image46

San Francisco - Take me back

Ny friserad.

Igår var jag och mamma hos Emma och friserade oss. Jag sa att hon fick göra vad hon ville och så här blidde det;


Inte igen

Det tar verkligen på psyket, och jag får alltid ångest efteråt. Ändå så utsätter jag mig för det. Det är dags för en ändring.
Jag ska sluta dricka...


steg för steg,

Jag tar ett steg upp för stegen, ett till och ett till. För varje steg jag tar sjunker stegen djupare och djupare ner i avgrunden. Hur många steg jag än tar, så hamnar jag alltid på samma ställe, igen.





försök aldrig att läka inre
skador med yttre åtgärder

Valborg

Jag hatar verkligen valborg. Självfallet så skulle jag få ångest igår och jag visste knappt vad som var upp och ner. Som tur var så var mamma och Anette där så jag kom hem. Nästa år ska jag bojkotta valborg.

jag hatar valborg. jag hatar valborg. jag hatar valborg. jag hatar valborg. jag hatar valborg.
jag hatar valborg. jag hatar valborg. jag hatar valborg. jag hatar valborg. jag hatar valborg.
jag hatar valborg. jag hatar valborg. jag hatar valborg. jag hatar valborg. jag hatar valborg.
jag hatar valborg. jag hatar valborg. jag hatar valborg. jag hatar valborg. jag hatar valborg.
jag hatar valborg. jag hatar valborg. jag hatar valborg. jag hatar valborg. jag hatar valborg.


RSS 2.0