valborg? Nej tack!

Har min blogg blivit snygg eller har den blivit snygg?! Tack Fru för hjälpen. :))

Jag måste verkligen erkänna att jag hatar valborg. Vad är det att fira egentligen?
Så fort jag tänker på ordet valborg får jag ett tryck över bröstkorgen. Valborg ger mig verkligen ångest. Jag blir orolig och nojig. Stirrig och nervös.

Nej, valborg är inget för mig.

BLOGG UNDER KONSTRUKTION

Nathalie

ja, vad gör man?

Allt känns verkligen helt värdelöst. Har inte lust med nånting. Men vad gör man?

Är egentligen hur trött som helst, men kan inte sova. Samma lika var det igår kväll. När jag väl somnat vaknar jag titt som tätt. Vrider och vänder på mig.


Idag lagade vi en massa mat i skolan. Så vi i OP08 fick en fyra rätters lunch. Inte illa va? Gott var det. Mätt som få blidde man.. Dessutom har jag varit duktig och joggat idag. Sen har jag bakat en tårta för pappa fyller år imorgon. Jag är typ master på att baka tårtor. Tänkte bara skryta lite om det...


Hemma igen.

Jaha. Då var man hemma igen då. Kom hem igår från Luleå efter att ha haft en ovanligt bra helg måste jag säga! Väldigt skönt att träffa Jocke, var inte igår direkt.. Att han verkar ha super sköna vänner gjorde inte det hela sämre direkt.
Att komma hem var inte så jäkla kul faktiskt. Hade gärna stannat ett tag till. Tänkte slänga upp lite bilder och berätta mer om helgen imorgon.

Under helgen har jag kommit underfund med en del saker. Jag har inte brottom någonstans och borde agera ut efter det. Jag har hela livet framför mig att göra saker. Så varför bråska?

dagens citat.

"Den nyttigaste läxan livet lärt mig, är att idioterna många gånger har rätt"
                                                                                                 - Winston Churchill


men, ehm, ja?

Tänkte att jag skulle hinna med ett inlägg innan jag försvinner upp till norr...

Jag hade tänkt att jag skulle skriva nåt halv vettigt, men jag vet faktiskt inte vad det skulle kunna vara. Så ni slipper helt enkelt läsa så mycket. Skönt va? Skriver igen när jag kommer hem på söndag.

HETÅ!

bästaste päronen.

Måste bara säga att mina föräldrar är bäst! Egentligen så skulle jag inte åkt och hälsat på bror i Luleå i helgen eftersom jag egentligen inte har råd med flygbiljetten. Men mina föräldrar bjuder mig på resan + att jag fick fickpengar. Dessutom så har ingen av dom tid att köra mig till arlanda så pappa har fixat så att farmor kör mig. Me löööv my parents! <3

Sova? Ja, kanske..

Ojoj! Är helt slut. Först skola och sen hem. Tog mig en joggingrunda med Minga. Det var sjukt jobbigt. Imorgon kommer jag ha en väldans lång dag. Först skola, sen ledsagning och sen tillbaka till skolan för vi ska ha någon kulturkväll. Sen kommer jag hem vid 22 och då blir det till att packa. Sen upp tidigt på fredag. Så, man kan ju undra varför jag inte ligger och sussar, men iaf...

Måste bara säga att svt play är nog bland det bästa som någon har hittat på! Har tittat på senaste avsnittet av Andra Avenyn och Tonårsliv idag. Måste säga att Tonårsliv är väldigt inspirerande på något vis.. Jag verkligen älskar att alla tre brudarna vågar dela med sig av sina liv. Allt det bra och för att inte tala m det dåliga. Om du inte sett det så surfa dig in på svt och titta på det!

Idag har jag faktiskt förutom skola och jogging varit på villan. Det kändes så bra innan jag kom dit. Var så glad. Men efter en stund in i samtalet, sprack allt. Efteråt kände jag mig bara sänkt.. Men samtidigt så hör det väl till. Eller? Jag måste ju gå igenom såna saker för att ta mig vidare. Även allt det där som får mig sänkt. Det går helt enkelt.




Eftersom ni är så söta så tänkte jag bjuda på en otroligt charmig bild på mig själv. Tagen igår på en MSK (människan socialt och kulturelt) lektion. Lamija satte på mig en mösse från Thailand som fröken tagit med sig. Sitter dessutom och suger på en syrlig kula, men egentligen så tänkte jag på nåt mer snuskigt...


Luleå, here I come!

Då var det klart! Lördagens pass på tempan är bortbytt. Tack Lollo! Så på fredag åker jag till Luleå och hälsar på Jocke! :D Kommer hem på söndag. Ska bli så sjukt jäkla kul. Har aldrig varit hos honom där så det är på tiden tycker jag. Ska åka skidor ena dagen. Är sjukt taggad!

depp hit och depp dit.

I dag konsumerar vi 40% mer antidepresivt än för 10 år sen. Två tjejer i varje klass skär sig och en har ätstörning. Välkommen till 2000-talet!

Är det inte sjukt? Att så många ska behöva må dåligt. Att man ska behöva skära sig för att lindra ångesten. Svälta sig för att tröjan på reklamen ska kunna sitta lika bra som den gör på modellen.
När man skrapar på ytan, så inser man hur många i ens närhet som egentligen käkat eller käkar antidepresivt. Bara i min familj är vi tre av fem som gjort det. Jag är den enda som fortfarande gör det. Jag vet inte hur många kompisar jag har som tar och har tagit det.
Det läskiga är att det finns så otroligt många olika sorter och att alla reagerar olika på dom. Och att så många "får fel" utan att säga ifrån. Det som skulle bli räddningen gjorde det hela ännu värre. När något sådant händer blir det lätt att man skyller på doktorn. Allt är doktorns fel. Klart doktorn måste fatta att han/hon gav mig fel medicin. Men hur ska doktorn kunna veta om man inte säger nåt? Visst, doktorn kan självklart informera om att alla reagerar olika och sånt. Men det är patienten som måste berätta hur den upplever allt som händer och sker. Men jag förstår samtidigt patienten som skyller på doktorn. Jag är själv inne på min andra sort. När jag började med min första, tyckte jag först att det funkade. Först fick jag genomlida ungefär en månad av biverkningar, sen återstod endast ett fåtal under hela perioden. Efter ett tag kände jag att det nog inte var så mycket bättre. Så efter rådgivning med min husläkare så höjde vi dosen. Detta blev ett av mina största misstag. I och med höjningen av dosen kom biverkningarna som jag hade i början tillbaka. Det höll på att sluta illa, men jag återgick till den vanliga dosen och fick en annan medicin utskriven som jag endast ska ta vid ångest.
När det var dags att sluta med min första antidepresiva medicin pratade min husläkare om ny medicin, men i samband med det fick jag kontakt med psyk och hon tyckte det var bäst att dom skötte medicinbytet. Så då fick jag min nya medicin. Och det tackar jag för.

Som vanligt när jag skriver tycker jag att det blir luddigt och jag vet inte riktigt om det är så himla tydligt som jag själv föreställt mig. Dessutom vet jag inte om jag når fram med det jag vill. Hur som.
Jag vet inte om det är något intressant att läsa om och ifall någon kanske vill veta mer. Men jag vet själv hur jobbigt det är med alldeles för mycket text, man blir less. Orkar inte läsa.


vovvevakt.

Idag har jag varit hundvakt åt världens sötaste mellan schnauzrar, Ina och Umbra! :) Blev hämtad i morse av deras matte och även flickorna var med i bilen. När dom märkte att det var jag så fortsatte Ina att skälla för hon blev så glad. Jäkla söt bulle. :)
Så, vad har jag och dessa sötbollar ägnat oss med sen klockan 8 i morse till klockan 19? Jo, vi började med att när vi kom dit så gick vi ut och busade lite medan matte plockade ihop det sista innan hon skulle iväg. När matte åkt gick vi ut och kissade lite, sen gick vi in. Jag satte på Sex And The City - The Movie, och la mig i deras dubbelsäng med en påse dumle stars och hade det allmänt bra. Under tiden ville Ina vara med och mysa lite på ett hörn, iaf en liten stund. Umbra hade inte lika stor lust att mysa, men lite mys blev det. Mest bus faktiskt.
Vid 12 gick vi ut på en promenix och var väl tillbaka runt 13. Sen kokade jag lite pasta och värmde en sjukt god kycklinggryta som fanns i kylskåpet. Efter det zappade jag runt mellan allt vad TV'n hade att erbjuda. Ina och Umbra hade försvunnit och var borta ett tag. Sen insåg jag att dom hade lagt sig under sängen. Och där låg dom... Sen var det dags för lite mys igen.
Runt 16.30 var det dags för damerna att äta lite mat och det blidde dom glada för. Sen bar det iväg på en sista promenix. Vid 19 kom matte hem och det var dags för mig att få skjuts hem. Umbra och Ina fick följa med, så klart! Först fick Umbra hoppa in i bilen och då passade Ina på att mysa lite med mig. När det var hennes tur att hoppa in i bilen var det lite segt att hoppa in. Det var ju mycket roligare att bli klappad än att åka bil.

Varje gång jag är hundvakt åt dessa två sötnötar blir jag alltid... jag vet inte, men lite generad... För varje gång har matte köpt läsk och godis. Idag fanns det två 1.5 liters color, en chipspåse och tre olika påsar med godis. Inte nog med att hon bjuder på allt detta, när jag sen ska åka hem, får jag ta med mig allt om jag vill. Allt som är öppnat och påbörjat skickar hon med mig iaf. Förutom detta får jag, iaf enligt mig själv, väldigt bra betalt. Det är grymt helt enkelt.


Umbra                                                                Ina      
   

ansiktsboken.

Jag gillar bara facebook mer och mer. För nån vecka sedan letade min mamma upp några släktningar från blekinge och hittade några av mina sysslingar. Då skrev en av dom till mig och informerade mig om att vi var sysslingar. Och hur kul är inte det på en skala? Jo mega kul! Träffade henne och hennes systrar 02 - 03 nån gång tror jag. Då hade hon glasögon och såg helt annorlunda ut. Det är så mycket man går miste om gällande andra som man ändå är släkt med. Nu är visserligen inte sysslingar så jätte nära släkt, men iaf. Jag blir så jäkla avis när folk träffar sina kusiner och har bra relation till dom. Jag har två kusiner, pojkar. Den ena är 9år och den andra fyller 11år. Jag är alltså rätt mycket äldre än båda. Sen har jag två sysslingar som bor i stan som jag tyvärr inte har nån vidare kontakt med. Sen tog det slut på nära släktingar i min ålder. Så jag blev hur jävla glad som helst när Emma skrev till mig!
Inte nog med det så hittade jag idag ett gamalt ex till min bror som jag inte träffat sen jag var 14 eller nåt tror jag. Och hon är hur gullig som helst! Är det inte roligt när man hittar folk man inte träffat på jätte länge och helt tappat kontakten med? Ansiktsboken är bra. Dessutom gillar jag att man kan tagga folk på bilder. ;)


I just...


I wanna be speciell for you ...

Ny design kommer snart.

Woho! Nu ska min kära fru fixa min blogg design. :) Känner att det nog är liiiite bättre än att jag ska göra det själv. Har inte hållt på med webbdesign på två år och kommer inte direkt ihåg så mycket. Tror frugan är något varmare i kläderna än lilla jag. Så det blir nog bra!

Fox. <3

Steffie har lagt upp en bild på mig och Mathias när vi foxar. Måste ju säga att han ser ut att tycka att det är vääääääldigt mysigt. ;)


Jag tyckte iaf att det var mysigt.... 8-)

Seg fredag.

Sitter i skolan. Skit segt. Dom andra har engelska och jag har håltimme. Har en lektion till, sen slutar jag. Kul va?
I kväll ska jag ut och jogga lite tror jag. Känns som det skulle behövas. På lördag ska jag sega hela långa tagen. Kanske ta en lång promenix med mitt fetto till hund och mysa med mina odjur. På söndag ska jag vara hundvakt till sötaste Ina och Umbra! :D Ska bli mega kul! Har inte träffat dom på jätte länge! Deras matte ska nämligen till Enköping och titta på islandshäst hingstar. Väldans skoj för henne vill jag lova, men väldans skoj för mig som får ta hand om hennes sötnosar. :)

Jag vill köpa ny bikini och hade hittat en sjukt snygg på H&M som jag ville ha. Men modellen passar mig inte för fem öre och jag hatar verkligen det! Det enda som passar är halterneckbh eller trekantsbh, alltså såna som knyts både i nacken och ryggen. Annars är dom förstora runt om eller i kuporna. Nakdelen med att ha stora bröst och vara så smal runt om. BLE! Jag gillare icke.


mörker = urk.

Jag hatar verkligen att gå ut och gå när det börjar skymma eller är mörkt ute. Och jag hatar att hata det. För snart två år sen hände en grej. Innan dess älskade jag verkligen att ut och gå när det var mörkt. Det bästa jag visste på sommaren var sena kvällspromenader. Men efter det som hände känner jag mig förföljd vart jag än går. Jag känner blicken, iaktagelsen. Att man kan känna sig förföljd av någon man aldrig träffat trodde jag väl inte från början, men nu vet jag bättre... Det värsta är när rösten kommer tillbaka. Orden. Men värst av allt är ändå blicken.

Jag försöker utsätta mig för att gå promenader när det blir mörkt. Trots att jag alltid går med Minga som jag vet med all säkerhet inte skulle ge sig i första taget om något nu skulle hända. Ändå går jag stel som en pinne och hoppar till för minsta lilla. Har jag tänkt att gå en viss runda, slutar det alltid med att jag vänder hemåt tidigare.
Jag kan säga att jag fortfarande känner blicken efter kvällens promenad. Ändå kom jag tillbaka för över en timme sen... Fan vad jag hatar det här.


Hjälp!

Jag har fått beslutsångest. Ska jag köpa en SonyEricsson F305 eller en SonyEricsson G502? Snel, hjälp mig. 8-) Hade nämligen tänkt beställa en nästa vecka...

pics.

Ni som känner mig vet att jag har en viss svaghet för kameror, ni som inte känner mig ni vet nu det oxå. Mina kära djur faller ofta offer. Jag tänkte därför bjuda på en del bilder, bara för att. Dom flesta har ni säkert sett förr, men en del saker tröttnar ögat aldrig på...


Trött Pänglo.                                  Matte kliiiiia, snela
 


Ante och Minga tycker om att busa.                       SÖT farbror!                       
 


08 besökte vi USA och New York.           Palmer utanför vårat motel.       
 


Grand canyon fick vi beskåda.             Resan avslutades i VEGAS! <3
 


2008 besköte vi även Malta!                       Bror goes dressman         
 


Happypill sågs två gånger.                          Lillasyster sågs en.       
 



Photoshop kanske inte älskar mig... Men jag älskar photoshop!


 


 



påskafton.

Kom underfund med att jag inte har skrivit om min påskafton. Så det gör jag nu helt enkelt!

Dagen började med att mamma, pappa och bror försvann iväg till getis för att fixa och ha sig. Så jag var själv med Minga. Släppte ut mina små busar i sin hage och inge mer. Var sjukt nere. Sen ringde mamma och bad mig ta upp köttfärs ur frysen, vilket jag gjorde. Hon märkte då att jag var allt annat än glad och fråga "är det inge bra?", och jag svara "nej". Då fick jag prata med bror som sa att han skulle stanna kvar över kvällen och åka hem dagen efter, vilket gjorde mig glad för då slapp jag spendera kvällen ensam eftersom mamma och pappa skulle bort. Så jag och bror åt tacos och sen spelade vi star wars på xbox! ;; Så jävla kul! Helt underbart kul tom! :D

Såg precis att jag fått matersättningen från min APU period. Wiiiiie! :))))

I hate to dream.

Jag är sån som sällan kommer ihåg mina drömmar. När jag väl kommer ihåg dom är det såna som jag inte vill komma ihåg...
I drömmen jag drömde i natt fick jag dela ett jätte trångt utrymme med ett lik. Jag behövde nämligen gömma mig och att dela utrymmet med liket var det enda att göra. Så jag tänkte för mig själv "det är en docka, det är en docka"... Sen efter det kom det värsta... Att träffa dig... Först försökte jag gömma mig, sen när du hitta mig. Det blev så konstigt.
När jag sen vakna rusade det i hela kroppen. Huvud som armar. Mage som ben. Jag vill bara glömma...


ibland hatar jag verkligen att drömma.

sommar.

Jag vill ha sommar. Inte för jag ska göra nåt speciellt förutom att åka till High Chaparral och jobba, men iaf. Jobba kan ju vara skoj. Ska hur som helst tjäna ihop en massa pengar hade jag tänkt. Antingen så blir det en resa i höst, novemberlovet i såna fall. Eller så blir det att spara och så blir det troligen en hund till kommande vår. Vi får se vad jag gör helt enkelt...
Nåt jag verkligen längtar efter är dessa underbara sommar kväller/nätter...

   

superbus.

Idag tog jag mig en lång promenad med Minga. Vi gick förbi Mallan, Disel och Ida. Vi blev upp vinkade på lite lek. :) Satt och pratade ett bra tag med Mallan, sjukt mysigt! Ida försvann för att duscha, sen gjorde hon oss sällskap ett tag innan hon skulle åka och jobba. Disel och Minga busade, inte så mycket med varandra men lite. Minga hittade en boll som hon blev frälst i. Eftersom Disel inte tyckte så mycket om den så fick Minga den. Så nu har hon en jätte skoj boll att leka med!
Mallan berättade att hon var kontaktperson och tyckte att det var jätte kul! Så nu har jag blivit as taggad på att bli det jag oxå! Skulle vara sjukt kul, tror jag skulle gilla det. Speicellt eftersom jag gillar ledsagningen.
Mallan och Ida är så jäkla mysiga! Får ta och gå förbi där snart igen! :)

Mamma och pappa har åkt in till Norrtälje akuten för pappas axel är troligen urled. Men så kan det gå när inte haspen är på...
Och jag är så sjukt sugen på godis så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Fan.


lugnande.

Jag hatar verkligen dessa vändningar. Det får bli lite lugnande och krypa till sängs.

star wars på xbox.

Idag kom min kära bror hem. :) Det var attan skoj! Har inte träffat honom på jag vet inte hur länge, så det var verkligen på tiden! Nu är det bara norrläningen som ska ta och komma hem tycker jag! Kanske borde hälsa på honom eftersom han aldrig hälsar på oss. 8-)

Jag och Ante har spelat Star Wars på Antes xbox. Var mega skoj! Jag sög, men jäklar vad skoj jag hade!

Imorgon ska jag jobba. Sen bär det iväg till mormor och morfar för att fika, fira påsk och fira lillkussen som fylde 9 år idag.

bilder, jo jag tackar.

Tänkte bjuda på lite bilder från i måndags som jag inte lagt upp än.

   
 

obra dag.

Idag har varit en helt värdelös dag. Har varit nere och inte gjort ett skit. Eller jo, sov ett par timmar mitt på dagen. Usch och fy och ble! Ogillar verkligen såna här dagar. Att folk är på en och tjatar gör inte saken bättre direkt. Jag hatar tjat. Dessutom hatar jag när folk försöker vara roliga men inte fattar att det inte är läge. Eller att det helt enkelt aldrig är läge.

Varför är världen full av så jävla många idioter?


kul lov, verkligen.

På idrotten i skolan har vi fått en så kallad träningsdagbok vi ska skriva i allt vi tränar, vad vi tränar, hur länge, hur jobbigt det har varit och hur kul det var. Det ska vi göra fram till sommaren. Kul va? Nej, inte direkt. Vad gör jag för träning liksom? Ut och går med Minga, följer väl kanske med ut med hästarna när jag ledsagar och dansar. Det är ju träning det också, jag bibehåller ju iaf min motion. Iaf det är ju vackert...

Idag har jag absolut ingenting på schemat. Känns på sätt och vis lite torrt. Kanske borde man skriva på en grej som jag borde lämna in till min ena fröke. Visserligen sa hon att det jag redan lämnat in räckte, men jag tyckte att det lilla jag lämnat in sög så vi får väl se. Men jag har ingen aning om vad jag ska göra. Jag skulle vilja göra något kul, men vad? Alltid lika värdelösa lov. Jag har aldrig nåt att göra... Men jag får väl skylla mig själv som inte tar mig i kragen och hittar på nåt. Ja.


I väntan på bättre tider..

Sitter och väntar på att jag och mamma ska iväg och dansa lite. Kul va? Ja, det ska bli sjukt kul. Har dessutom gått en lång promenad idag med mamma och Minga, var sjukt skönt. Så ikväll kommer jag verkligen sova gott efter både promenix och dans.

För snart två veckor sen gick min mobil sönder och jag har fått levt med min brors gamla Nokia. Ingen höjdare då det brusar när man pratar, batteriet håller dåligt och kalendern suger. Kalendern i min gamla mobil var halva mitt liv, där skrev jag upp ALLT! Så nu så hade jag tänkt att jag skulle införskaffa mig en ny. Problemet är att jag har lite knapert med pengar, så jag måste vänta tills iaf den 25:e - 27:e då jag får lön. Eller egentligen till sista, tror inte lönen räcker så jag får vänta på studiebidraget. Har räknat på att med alla pengar som jag lånat ut till folk och itne fått tillbaka så ligger jag 580kr plus. Dom pengarna skulle inte sitta fel, men å andra sidan så räcker inte dom heller till en ny mobil så det är väl lite skit samma. Hur som så har jag iaf hittat två möjliga objekt. Problemet är bara att jag har inte en blekaste om vilken som är bäst, så jag hade tänkt be mina bröder, eller bara den ena, att kolla upp vad han/dom tycker.. Men men, jag har ju egentligen ingen bråska..

Nu ska jag åka och dansa och ni får simma lugnt så länge.


ny design, ja tack!

En vacker dag ska jag fixa designen på min blogg. Skulle verkligen sitta fint med en lite mer personlig design. Eller vad säger ni?


hamburgare,

Har jobbat idag. Mindre skoj. När jag kom hem lagade jag och pappa mat. Han gjorde egna hamburgare som han la på grillen och jag gjorde iordning tillbehören. Om det är något min käre far kan göra så är det hamburgare. Vi satte oss i uterummet och hade det mys.

Ska ta och titta på rederiet nu, simma lugnt!

solsken och kläder i högar.

Det var inte igår...

I onsdags var det skiva för min kära fru. Tyckte att det var rätt torrt fram till typ 1, sen jäklar tända jag till! Sen stog jag och dansa i 2½ timme. Det var skoj! Sen blev jag, Natha och Maria bjudna på en taxi resa hem utav Nathas mamma. Snällt va? Det var sjukt skönt kan jag lova! Innan jag drog iväg till skivan spenderade jag lite tid med Lollo. :) Den bruden borde jag spendera mer tid med. Helt klart en av dom bästaste som finns. Innan det hade vi någon slags brandövning i skolan. Skulle släcka en docka som brann och lite sånt. Var faktiskt kul!

I torsdags vaknade jag hos min kära fru och sen drog jag till skolan. Efter det blidde det jobb som ledsagare och då träffade jag Lollo igen. Efter vi hade jobbat gick vi hem till Lollo och hängde lite. Där var CC och Kerbie, har inte träffat någon av dom på jätte länge, så det var lite skoj. Kerbie och jag busade medan CC hjälpte Lollo med deklarationen och lite sånt.
Sen gick jag och mötte Steffie för att gå till Kinan och dansa. Det kändes att jag inte buggat och foxat sen julas, men efter ett tag gick det bra. :) Träffade Mathias och Jossan som jag inte träffat sen jag dansa sist. Grymt skoj! Mathias bjöd även på en fox. ;)

Idag har det bjudits på massa sol och eftersom jag inte var i skolan så tog jag mig en promenad med Tjocko. Efter promenaden så städade jag hos mina Busar. Medan jag gjorde det fick dom vara ute och skutta i sin lilla hage. Bullen blidde attan glad och la sig i solen och myste. :) Man verkligen såg hur han njöt.
Förutom det har jag städat på mitt rum. Har plockat en massa, är inne på 3:e timmen med städandet. Men jag lär inte hinna klart, hade nämligen tänkt ge mig för idag. Får fortsätta på söndag helt enkelt.

PUSS!

RSS 2.0