Ah men du då?

Har spridit ut ölburkar i hela huset känns det som. Men jag är glad ändå. :)

Hela dagen har jag gått och tänkt på samma sak. Och jag måste erkänna att jag stör mig på att folk är så jävla fega. Kan iofs inte påstå att jag är speciellt modig själv. Men när det gäller en del saker så blir jag så sjukt trött på att folk inte kan ta sig i kragen och våga göra skillnad. Våga märkas. Jag förstår inte att folk inte reagerar annorlunda, egentligen. Skulle jag varit dom så skulle iaf jag gjort det. Försökt fått folk att fatta. Men icke. Mig gör det inget, för jag vet annat...

Nu ska det knäckas en till öl. Fuck vad jag är patetisk. Sitter här helt själv och dricker öl... Men å andra sidan, det bjöds till maten, så jag skyller på det....





Tänka sig att man har blivit storasyster å gamla dar.. Söt är hon oxå. :)

my hero.


It might have appeared to go unnoticed,
but I've got it all here in my heart.
I want you to know I know the truth, yes I do,
I would be nothing without you.

Did you ever know that you're my hero,
And everything I would like to be?
I can fly higher than an eagle,
cause you are the wind beneath my wings

dagens citat.

De gör det till synes omöjliga

hej mitt vinterland

Idag vill jag lova att det har snöat en hel del. Men till skolan kom jag, hem oxå för den delen! Är lite imponerad av att hela klassen faktiskt var i skolan idag, iaf på sista lektionen. Dom flesta var sena till första och jag drog under andra så... Men sen jävlar var vi alla där! Det är inte så ofta... 8-)
Hoppas nu bara att snön ligger kvar, iaf till jul. Då är jag en glad Fis.

Idag fick jag "lära" mig att jag har ett moget tänk. Inte gällande allt kanske, men när det gäller en del saker. Egentligen så vet jag inte själv ifall det är så, kanske, kanske inte... Ifall det har stor betydelse eller inte, det vet jag inte heller.

  

Dag 2 av 2. (söndag alltså)

Andra och sista dagen på buggkursen. Tempot var högre och alla hade verkligen tagit åt sig av allt vi lärde oss igår. Det var sjukt kul och gick sjukt bra för alla. Kul hade vi som attan! :)
Dom här två dagarna har varit väldigt lärorika


Dag 1 av 2.

Första dagen på buggkursen avklarad. Imorgon är det andra och sista dagen. Hade sjukt ont i huvudet, men det gjorde inte så mycket. Jag kunde svänga runt och ha mig ändå. :) Och attan vad skoj vi hade! Är helt slut nu, vilket iofs inte är så jäkla konstigt eftersom jag är sjuk. Gick lite segt att få in en del, men in gick det till slut. Får se hur mycket jag kommer ihåg imorgon.

Vecka 3 (om jag inte missminner mig), så blir det Vemdalen! :D Och jag längtar så sjukt jäkla mycket! Fy fjuttan vad kul vi ska ha! Det blir till att önska sig en massa pengar i julklapp så man har råd med allt. Men det ska väl inte vara nån större fara med det. :)

Jag vill inte vara någons jävla välgörenhetsprojket. Kan du inte bara vilja vara med mig för att jag är jag och du tycker om mig. Precis som jag är...

Mammas dag.

Ännu en gång har jag blivit uppskriven på schemat på jobbet utan att få veta det i tid. Fick nyss veta att jag ska jobba imorgon, vilket jag inte kan eftersom jag ska på buggkurs. Men som tur är så är Angelica en klippa och kunde jobba åt mig. :)

Jag hatar att jag ska åt mig så. Självklart förstår jag att folk glömmer. Folk glömmer att ringa, folk glömmer vad dom lovat. Dummar än så är jag inte. Däremot är jag tillräckligt dum som tar åt mig varje gång. Det är fan inte okej. Jag vet, men tar ändå åt mig. Varför göra det till en big deal egentligen? Folk glömmer, det gör jag oxå. Det är väl bara det att när man gör det till en vana, det är då det börjar kännas....

Grattis mamma, du är bäst. <3

öppethus och kalabalik.

Igår var en lång dag och idag är jag förkyld. Kul va?! Eller inte...

Hade öppethus igår på Åva, var väl helt okej. Tog hela dagen och eftersom jag inte sov hemma natten innan så längtade jag hem en hel del. Eftersom jag gick på öppethus så kommer jag få sluta 11.35 två fredagar i rad. :D
När jag, Hanna och Fina skulle börja röra oss hemåt så hände det en liten olycka. Fina och jag små pratar och helt plötsligt är Hanna borta. Båda blir lite smått oroliga eftersom Hanna svimmar till och från. Så runt knuten satt Hanna i trappan gråtandes. Det hade svartnat för hennes ögon och hon såg suddigt. Hon mådde verkligen inge vidare. Låg och skakade och allt möjligt i närmare en timme. Hennes mamma kom och hon ringde efter en ambulans. Så där satt vi, jag, Fina, Hannas mamma, ena skolsystern och en kille i OP 2:an i ngefär 40 min innan ambulansen kom. Det slutade bra iaf....

dagens citat.

Ömhet är passion i vila

Bra helg

Gårdagen var väldigt speciell. Jag fck träffa några av mina favoriter i jakan. :) Sen fick jag ett sms som jag verkligen inte hade väntat mig. Så fort jag tänker på det får jag tårar i ögonen. Inte ledsna tårar. Snarare glada tårar. Det har gjort denna dagen till en väldigt tankspridd dag. Men jag är glad för det.
Fick åka hem till en nestämd pappa. Mindre kul kan man säga. Men nu verkar han iaf må bättre.


I denna värld finns det två personer som jag skulle göra vad som helst för. Jag skulle gå genom eld och vatten för dom. Jag älskar er mer än livet och skulle utan att tveka möta döden istället för er, för utan er skulle jag inte orka andas. Jag är glad och stolt som få över att få vara eran syster.


Just idag är jag stark.

Fredag och jag är ovanligt glad. Varför vet jag väl egentligen inte.. Kanske kan det bero på vad jag ska göra senare, när jag har slutat. :) Ska iaf bli skönt att ha något att göra och inte bara åka hem för att avlida i sängen framför ytterligare en Beck film. Inte för att det är något fel på Beck, jag älskar dom filmerna! Sjukt bra. Men lite miljöombyte är väl aldrig fel. Right?

Dom senaste dagarna har varit väldigt tankspridda. Jag har knappt vetat ut eller in, upp eller ner. Så mycket olika tankar som farit fram och våldgästat. Men just idag är jag stark. Tror jag. Eller, det känns iaf som det.

dagens citat.

"Den farligaste av våra fördomar är tron att vi inte har några"
                                                                - Veikko A. Koskenniemi

and then...

Det finns så mycket som jag skulle vilja göra anorlunda. Som jag skulle vilja göra ogjort. Och jag hatar verkligen när jag tänker så, för det går inte. Gjort är gjort...kommer aldrig igen.. Och jag vet det. Det gör väl egentligen alla..
Ibland så vill jag tro att det kommer en bättre tid för alla. Tanken är iaf bra och värmande. Men det är inte alltid som verkligheten är lika värmande...

Ibland vet jag inte riktigt hur jag egentligen mår. Det blir som ett frågetecken. Man känner efter, men känner ingenting speciellt. Ibland är man glad, ibland inte. Ibland gråter man, ibland inte. Ibland känner man sig förtvivlad, ibland inte. Och ibland vill man skratta, och ibland inte. Ena stunden känner man en viss känsla, nästa inte. Man vet inte riktigt vart man har sig själv eller sina känslor. Som om allt som flöt omkring i en bara var en massa frågetecken som ingen vet svaret på.
Så är det iaf för mig. Ena stunden vet jag precis hur jag mår, känner igen var enda känsla. Nästa vet jag varken ut eller in, vad som är upp eller ner.




när något händer och det känns så kallt
det ända man ser är mörkets fall


Trååk vill jag lova.

Huf. Sitter med på resten av klassens datakunskap. Herre vad jag inte saknar det. Måste erkänna att Hugo är bättre än deras brutta till lärare. ;O

Fick samtal från polisen idag. Utredningen läggs ner pga att det inte räckte till nåt åtal, vilket jag iofs redan hade förstått. Men han sa andra bra saker, så jag ser det inte som en förlust. Skulle dock vilja veta hur det slutar...

Jag måste erkänna att jag just nu håller på att avlida. Det här är typ sjukt tråkigt. Inte typ, det är tråkigt. BLE!

mindre bra dag.

Jag hatar såna här dagar. Dagar då jag verkligen inte vet vart jag ska ta vägen. Dagar då allt är upp och ner. Dagar då jag inte kan hantera någonting.

När jag satt på lektionen idag, visste jag knappt vart jag skulle ta vägen. Vad jag skulle göra. Kasta telefonen rakt mot fönsterrutan? Knuffa undan bordet och para springa därifrån? Istället började jag koncentrera mig på andingen. In och ut. Ut och in. Bröstkorgen kändes bara mindre och mindre och huvudet tyngre och tyngre.

Ser ytan men inunder finns det mer

Bra lov

Kom hem för ungefär två timmar sen. Har varit i jakan sen i fredags eftermiddag. Har haft det så sjukt bra!

Kryssningen var sjukt kul oxå! Herre vad kul vi hade det. Jag var på högvarv hela kryssningen och dansade och hade mig. Det blev en hel del drinkar, skratt och herrar som tycker om att dansa medkönet. Det måste göras om!

I fredags åkte först jag och mamma och hälsade på pappa. Han mådde väl bra med tanke på omständigheterna. Efter det dumpade mamma mig vid danderyd och sen åkte jag in för att möta Emelie och sedan åkte vi vidare mot jakan. Vi träffade Anna och åkte till Marie. Där färgades det hår och dracks en del. Sedan tog vi oss vidare till erotik mässan. Haha! Emelie var helt frälst. :) Efter mässan åkte vi hem till Jimmy. När vi skulle dra ifrån Jimmy var det någon som blidde lite oglad för att jag skulle dra. Haha. :)
Igår fyllde Skallen år (även faktiskt min käre bror) och det kom en del släktingar hem till Anna och Skallen. Senare på kvällen begav vi oss till Marie för att festa och fira Skallen. Det var sjukt kul!

Nu ska jag vara en duktig Fis och laga mat. Det här lovet blev så bra som det kunde bli!

RSS 2.0