dagens citat

"Kom ihåg att ingen kan få dig att känna dig underlägsen om du inte tillåter det."
                                                                                         - Eleanor Roosevelt


dagens löfte,

Efter allt som hänt och varit den senaste tiden har jag lovat mig själv en sak.

Det senaste året har jag gjort en jätte utveckling med mig själv, vilket en del har påpekat. Nu under hösten har jag insett att jag har en bit kvar innan jag nåt det som jag vill uppnå. Jag tror starkt på att alla nya relationer man binder och alla nya händelser och situationer man utsätter sig för, påverkar en på ett eller annat sätt. Med andra ord att inget du gjort bör du ångra eftersom det är det som gjort dig till den du är idag. Att göra fel är mänskilgt och en lärdom i sig. Att erkänna sina misstag är starkt och att våga erkänna dom är modigt.

För att inte pladdra iväg alldeles ska jag nu komma till löftet..
Jag ska från och med nu försöka att se på saker och ting på ett annat sätt än jag gjort tidigare. Jag ska bli lugnare som person, inte bara utåt, utan hela vägen. Utifrån och in. Jag vet inte ifall jag kan säga att jag ska bli starkare, men absolut säkrare!

/ S

Jul 2009

Kom underfund med att tack vare min otroligt dåliga uppdatering så har jag inte berättat något om min jul. Kommer upp bilder lite senare, har nämligen lite strul med min dator så ska formatera om den. Någon dag när jag orkar...

Hur som så firades den 21:a hos farmor med hela familjen och även faster. Jocke kom ner dagen innan så även han och Diana var med. Fick lite pengar och åt god mat. :) Hade det mysigt.

22:a åkte jag in till Täby c och mötte upp Fina. Vi tog fler hål i öronen och sen följde hon med mig till Telia. Köpte ny mobil med abonnemang, kände att jag behövde en julklap av mig själv. :) Sen blev det inhandling av sista julklapparna och sen bar det hem för att pyssla lite.

23:e gick större delen av dagen till att städa, slå in julklappar och göra julgodis.

24:e jag, mamma, Jocke och Diana åkte till mormor och morfar för att fira jul. Ante jobbade så han spenderade sin julafton i Hallunda centrum. Pappa hade ont i huvudet och skulle vila upp sig inför jobbet som han skulle till på kvällen så han var hemma med Minga. Och hos mormor och morfar var det förutom vi den mest omskrivna bonden i årets Bonde Söker Fru, min faster, hennes man och mina två kusiner. Det blev god mat, lite sällskapsspel med kusinerna och mamma, Kalle Anka och julklappar. Fick lite pengar, en bok: "ledarskap med Cesar", ett foto på mina kusiner, schampo och balsam och en dvd: "Harry Potter och Halvblodsprinsen". (:

Som vanligt så bjöd även årets jul på några oönskade överraskningar... Fuck it!

/ S

Kan någon svara mig...

... Hur kommer det sig att när man öppnar sig för någon och visar sig sårbar så gör det tillslut bara ont?

Lite sömn vore skönt.

Kan verkligen inte sova. Inte så jäkla skoj. Så varför inte logga in på bloggen från mobilen? Jodå! Är så uppe i varv. Tänker alldeles för mycket. Men hur mycket jag än inte vill tänka påt, lika mycket går det inte att sluta.. Ibland blir det bara så helt enkelt.

jul igen,

Det här jullovet hade jag tänkt ta det lugnt. Men att försöka vila upp sig i det här huset är ungefär soma tt vila upp sig under ett fyspass. Enda skillnaden är att under ett fyspass så blir man trött rent fysiskt. I det här huset blir man trött rent psykiskt. Alla är så jäkla stressade och jag vet inte ens varför... Så jag ahde nog gärna jobbat det här lovet, för då hade jag iaf tröttat ut kroppen, + att jag sluppit vara hemma.

Jag älskar julen, har alltid gjort. Längtar alltid till den in i sista stund! Sen får jag bara ångest.. Jag vill bara kunna få slappna av en enda jul, men det går inte. Jag kan inte påstå att varenda jul varit skit, en del har varit riktigt bra överlag. Men det är alltid något som skiter sig, och det är alltid samma sak. Att folk aldrig lär sig...
Jag älskar julen, det gör jag verkligen. Men varför ska det alltid bli så fel?



Kan man drunka i en snöhög? / S

Lucia,

Måste börja med att berätta vad jag gjorde i fredags! Var nämligen hos veterinären med Minga. Upptäckte för en vecka sen att hon hade något på nosen som såg ut som ett brännsår. Men det var det inte utan någon form at pigmentföränring. Dessutom så var hon lite svullen och så. Veterinären tog prov och Minga var så jäkla duktig! :) Sen åkte jag och mamma till farmor och sen tog Ante och jag och åkte ut till ön med bilen och hunden.

Igår så pluggade jag rättskunskap. Ska nämligen lämna in en fördjupning imorgon om straffverkställning. Så drygt 4 000 ord och 15 sidor senare så var jag färdig! Oj vad skönt det kändes...

Idag har jag ridit Vacasso, fick dessutom sällskap av Sofie och Mosses. Det var skit mysigt! :)

Hoppas ni haft en trevlig Lucia, / S

I skolan

Ja, jag är dålig på att uppdatera. Ingen nyhet direkt.

Sitter i skolan och väntar på att nästa lekiton ska börja. Har hunnit haft kommunikation, idrott och lunch. Har social omsorg och svenska kvar. Sen ska jag möta upp mamma och vi ska åka till mina kusiner för den äldsta fyller 11 år idag. :)


/ S


en kämpe? nej,

Jag har nog aldrig varit en riktig kämpe. Vet inte, men, att kämpa har aldrig varit min grej. Det finns något man brukar säga, nåt i stil med att den som försöker den har vunnit. Jag tror ni förstår vad jag menar iaf. Jag har alltid hoppats på att det ska stämma, men det gäller nog inte mig.
Så fort jag kämpar, så förlorar jag. Jag tror att jag ska klara det, jag vill klara det. Försöker övertyga mig själv att jag kan, jag kan, att jag verkligen kan. Men varje gång går jag på en nit lott.

Jag vill bara kunna försöka något. Vinna något. Bara veta att jag kan, att jag vill. Att det kommer bli bra.

Ibland vill jag mer än jag kan, / S

RSS 2.0