ingen Minga

Det som är jobbigast med att inte vara hemma är att inta ha Minga runt omkring sig. Det är helt sjukt vad tomt det är! Undrar hur det kommer bli att flytta hemifrån sen ifall jag inte kommer att ha tid för en egen hund. Fy vad tomt det kommer bli. :/



/ S

APU

Kom på att jag inte skrivit nåt om min APU än och är redan inne på 3:e veckan!

Är hur som helst på en geriatrisk avdelning på Danderyds sjukhus och trivs som handen i handsken! Har en bra handledare och har även fått gått med två andra uskor som även dom är sjukt bra. Igår fick jag gå med en syrra och det var lite annorlunda mot uskornas uppgifter måste jag säga. Men det var skoj! Får ta blodsocker, temp, blodtryck, saturation, EKG, bladder osv. Annars är det väldigt mycket omvårdnad. Personalen är jätte gulliga och en del av patienterna också.

Lite mer uppdatering om min APU kommer senare. Nu ska jag röra mig mot sängen (eller soffan rättare sagt), tror jag... På loppet av tre veckor har jag sovit i en säng totalt tre dagar tror jag, annars har det varit på en soffa. Och en av dom dagarna var inte ens i min egna säng (inte för att det gjorde nåt ;))!

/ S

packa kartonger,

Det där med att packa kartonger stup i ett är inte så jäkla kul. När vi gjorde det i somras trodde jag att jag inte skulle behöva hjälpa till med sånt förän det skulle bli min tur att flytta ut ur boet. Men att jag 7-8 månader senare skulle behöva hjälpa till med att packa igen känns halv kul... Men tillslut ska det bli bra. Det ska det!

/ S

Fis 20 år

Då har man fyllt 20 då. Kan säga att när jag tänkt på hur min 20årsdag skulle se ut så hade jag nog aldrig kunnat föreställa mig att den skulle bli så som den blev. Jag har nog aldrig gråtit så mycket på en födelsedag förut och inte heller känt mig så hjälplös och förvirrad. Samtidigt som allt detta pågick så var jag glad av att hela familjen kunde närvara, iaf en stund. Alla kramar var lika behövliga vill jag lova.
Senare kom det tre gulungar från jakan och jag bjöd på smörgåstårta, öl och coccosbollar! Det slutade med att jag blev kidnappad och vips så var jag i jakan och drack öl med ännu fler gulungar. Så dagen slutade iaf bättre än den började, garanterat!

I lördags kväll så satt jag, Marie, Anna och Skallen hemma hos Marie och Anna och drack vin, åt räckor, ost, oliver och kex och hade det mysigt! Senare fick vi förstärkning...

Trots att mitt liv för tillfället är väldigt kaotiskt så måste jag säga att jag haft en bra helg med tanke på omständigheterna. Och det tackar jag för...

Är helt slut som människa och vill bara att det ska gå bra nu.

/ S

tomma kroppar

Två tomma kroppar,
tätt emot varandra
En smekande hand,
längs en känslolös hud
Hör en viskning,
allt får liv


sitter i skolan...

... och gör absolut ingenting! Varför? Jo, har håltimme. Jag och Dlan, medan dom andra fyra (hör och häpnar), har matte. Ja, det är lite mångfald idag. Vi är sex styckna idag. En är redan ute på sin praktik så hon är i småland, den andra är sjuk och den tredje är bara borta. ;O Så ja, vi är bara nio st i min klass. Mysigt va? Nio brudar med olika viljor och styrkor. En härlig blandning. ;) Inget negativt om dom. Jag älskar min klass! Alla är söta och rara. Nu kom några av dom inspringades i datasalen. Dom hade visst ingen matte. Så nu ska vi sitta och vänta på att få ha handledning med Boel som inte ens ska vara här. Huf... Men då kanske man får ltie gjort iaf! Hoppas.

Nu ska jag göra lite nytta. Iaf försöka!


Puss och krälek i massor! / S


RSS 2.0