Inte min dag!

Jag vill inte det här längre...

Jag vill ingenstans..

...om inte du är där..

Trött tjej

Kom hem från jobbet får ungefär en timme sen. Är ledig i två dagar och det ska bli skönt! Tänkte ta och lägga mig och sova nån timme men är för uppe i varv, som vanligt... Visst är det svårt att sova när man känner sig tvungen att göra det?
Imorgon ska jag göra ett besök hos min husläkare. Något som jag har behövt göra ett tag och imorgon ska det äntligen bli av! Eller ja, äntligen och äntligen... Ogillar att gå dit, väntrum ger mig rysningar.
Ska glo lite på TV och sen göra ett försök till att vila en stund. Hej på mig!
/ S

Dags att blogga igen!

Har varit värdelös på att blogga på sist tiden. Men det ska det bli ändring på!
Så vad har jag pysslat med i sommar? Jo, mest jobbat faktiskt. Har varvat hemtjänsten på Ljusterö med lite personlig assistans i Norrtälje. Har varit en helt okej sommar faktiskt. Sen Mitten av augusti jobbar jag inte kvar på Ljusterö hemtjänst som vikarie och inte heller i Norrtälje som personlig assistans. Har fått ett vikariat som personlig assistent i Åkersberga istället och storm trivs! Kunde inte fått ett bättre jobb. Härliga kollegor och en härlig familj som jag är hos. Det går ingen nöd på mig helt enkelt.
Eftersom jag har arbetat en del i Norrtälje under sommaren så har jag varit allt mer hos min käraste. Ängla har faktiskt fått flyttat in här också och hon trivs super bra! Hon har hittat en ny bästis i Tor och de busar som aldrig förr.
Den 3:e augusti somnade Minga in efter flera om och men ifall det verkligen vaar läga och dags att ta bort henne. Innan gjordes en undersökning med röntgen och allt sådant. De såg att båda hennes höftkulor var helt utslitna, de var inte längre runda utan raka. På ena hade det dessutom gått en flisa så hon har troligen gått runt och haft jätte ont. Dessutom upptäcktes det skelett cancer i bäckenbenet, vilket troligen är anledningen till varför hon drack så mycket vatten sista tiden. Det fanns alltså inget skäl till att låta henne fortsätta sina dagar och det kändes skönt att få svart på vitt att vi fattat rätt beslut. Framförallt att vi hade känt rätt att hon nog inte mådde så bra.
Att vara hundlös är jätte konstigt och jag saknar att ha hund varje dag! För bara någon dag sedan så tänkte jag ropa på Minga men kom på mig själv att det var rätt lönlöst... Det är rätt underbart att få åka hem till Mickes föräldrar och umgås med deras hundar eller med hans brors hund.
Nu ska jag gå och göra något vettigt tror jag. Tjing!
/ S

RSS 2.0