Det närmar sig

Världens bästa ligger bredvid mig och sover sött. :) Det kommer jag sakna, honom kommer jag sakna! Men ibland kan det vara bra att få längta. Kommer hur som då det super bra tror jag och en upplevelse rikare. :)

Precis så...

Precis lika dåligt som den här dagen började, lika dåligt slutade den. En del av mig hoppas att jag aldrig mer vaknar upp igen...

Snart så!

Känns som att jag har det mesta klart inför lördag. Medicinerna är uttagna, allt vaccin är taget och allt som borde köpas har köpts. Är super taggad och längtar! Finns dock några som kommer bli lite extra saknade...

Inte en så okej dag faktiskt

Vet inte om det är drömmen eller om jag bara vaknat på helt fel sida. Eller så är det helt enkelt så att jag inte klarar av att vara själv. Är helt körd i huvudet. Fattar verkligen inte matten, har ingen som helst lust att göra något inför redovisningen av projektarbetet, eller nåt annat för den delen heller. Ska nog ta en promenad med Minga och hoppas på att det blir bättre av det.

Ibland hatar jag verkligen mina drömmar, / S

Lugna favoriter ringer

I morse vid halv 9 ringde telefonen och det var lugna favoriter som ringde. Jag blev väldigt förvånad och överraskad. Dom hade fått in min flirt och jag fick svara på tre frågor och sedan ringde dom Micke som skulle svara rätt, vilket han gjorde. ;) Dom ska bjuda oss på en helkväll på rock & bowl eftersom han svarade rätt. ;) Det kommer sändas imorgon så för er som vill höra: lyssna på lugna favoriter imorgon vid halv 8. :)

sökt jobb och kollat utbildning.

Då har jag sökt jobb, kollat på massa utbildningar. Känner mig väldigt duktig faktiskt. Igår så fick vi sista sprutorna inför Tanzania och första dosen dukoral har druckits. Är super spänd! Längtar måste jag säga, ska bli skönt att få komma iväg ett tag.
Äter semla just nu och funderar på ifall jag ska vara lat eller göra någon nytta...
/ S

lördagsmys.

Nackdelen med vårat hus är att det blir imma på en del fönster när man har tvättmaskinen igång. Fördelen med det är att man får ha en massa värmeljus i hela huset. :)))) Har värmeljus i badrummet, mammas och mitt sovrum, hallen, vardagsrummet och köket, med andra ord; hela huset! Sitter dessutom med en kall i handen och ska sätta mig till rätta i soffan.

/ S

odjur i snön.

Bullen
Ängla

/ S

14 dagar kvar

Insåg precis att om 14 dagar så sitter jag och sover på ett flyg. Känns lite små konstigt. Men det ska iaf bli jäkligt skoj! :)

min bästa.

Det var inte i mitt öra du viskade, utan i mitt hjärta.
Det var inte mina läppar du kysste, utan min själ.

/ S

vinterpromenad.

Gräva gräva gräva!
Finast!

/ S

bästa morfar.

Träffade morfar igår för mormor fyllde år. Det är lika jobbigt varje gång. Höra hur han harklar sig, hur han riktigt kämpar för att få luft. Se hur han kämpar sig fram, hur han försöker för att han vill vara med när man hälsar på. Det är tungt och jag hoppas för hans skull att han får somna in innan det blir ännu värre...

/ S

en konstig dag idag.

Idag har varit en konstig dag. Vet inte direkt om jag har mått dåligt, men konstigt har jag iaf mått. Vaknade vid halv 7 och tänkte att även denna dagen skulle bli effektiv. 4 timmar senare tvingar jag mig upp ur sängen för att ta ut hunden på promenad och ge kaninerna mat. Det var tungt men det gick...
Annars har jag varit en dålig matte idag och knappt orkat gå med hunden, fast hon fick faktiskt springa på isen en stund. Annars har jag spelat the sims i alldeles för många timmar. Fick ett sms för en stund sen som fick mig att le. :))

Hoppas att jag orkar upp ur sängen tidigare imorgon. Och att jag får saker gjorda. Men här lär jag nog sitta ett tag till...
/ S

Bara för att.

Gör som Emmelie. :)

Vad heter ni?

Sofie och Micke

Hur träffades ni?
Genom en gemensam kompis för drygt 5 år sen..

Hur länge har ni varit tillsammans?
Ehmm, pass?

Bor ni ihop?
Nee, min mamma får drass med mig som sambo ett tag till!

Har ni barn?
Räknas katter?

Har båda körkort?
Bara Micke, jag är allmänt seg och fattig...

Kommer du ihåg er första kyss?
Japp "båda" två! :)

Vem sa "jag älskar dig" först?
Så långt har vi inte kommit

Vem är äldst?
Micke

Vilka stjärntecken är ni?
Micke är skorpion och jag vattuman

Vem är längst?

Micke med någon ynka centimeter ;)

Vem sjunger bäst?
Micke utan att tveka! ;)

Håller ni varandra i handen på stan?
Ibland så

Vad har ni gemensamt?
Oj, nåt är väl att vi bryr oss mer om andra än om oss själva...

Kände ni varandra innan ni blev tillsammans?
Ja det gjorde vi

Blev du kär vid första ögonkastet?
Inte kär, men det var något som fick mitt hjärta att reagera

Har ni nån speciell låt?

"jeg kalder på dig" ? 8-)

Har ni stora framtidsplaner?
Inga direkt tillsammans, men vi siktar nog båda på att bli "friska"

Har ni gråtit i varandras famnar?
Bara jag i hans

Har ni varit utomlands tillsammans?
Ljusterö räknas inte va?

Vilket är ert bästa minne?
Så här långt så måste jag säga Mickes födelsedag. :)))))

Vem lagar bäst mat?
Vi är båda rätt bra på att laga mat..

Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
Den ena spelar cod medan den andra sitter bredvid eller knappar runt på dumburken eller så tittar vi på film tillsammans :)

Ger ni alltid varandra pussar när ni ses?
Yes, alltid!

Bodde ni långt ifrån varandra då ni träffades?
Några mil bara..

Blir du lätt svartsjuk?
Nej 

Brukar ni bråka?
Har inte haft något bråk direkt än men det kommer nog. För att det ska finnas bra stunder måste det även finnas dåliga stunder...

Effektivt lov.

Har varit riktigt duktig och effektiv idag! Har Gått två långa promenader med Minga, tvättat tre omgångar med tvätt, kört diskmaskinen en gång, pluggat två sidor matte, börjat kolla på fakta till min fördjupnings uppgift i etik om provrörsbefruktning, lagat mat till min mor och tvättat hund. Imorgon ska jag iväg en sväng till Täby tror jag och kolla efter lite lämpliga kläder att ha i Tanzania.

/ S

RSS 2.0