Praktik, jobb och födelsedagar.

Igår var sista skoldagen på sju veckor. Ska bli så sjukt jävla skönt! Har praktik i sex veckor + sportlovet. Ska vara på Enebacken, ligger i åkersberga. Det blir nog bra. :)

Igår var jag alldeles ensam hemma med Minga. Så jag tjocka godis och tittade på Center Stage: Turn It Up, sjukt bra film!
Idag har jag jobbat, med Amanda. Kul och träffa henne, blir inte så ofta nu för tiden... Vi diskuterade lite om våra födelsedagar som är snart. Amanda tyckte att vi skulle ta och gå ut och käka och sen dra till 360. Och jag tycker det lät som ne bra idé! Även fast jag inte tycker om och fylla år... Så jag tycker att alla som är taggade tar och taggar till och hakar. När det sker vet jag icke än, beror på hur jag jobbar. Men iaf! Kul vaa?

dagens citat.

"Den som inte har tilltro till andra, kan inte vinna tilltro hos dem"
                                                                                                 - Lao-Tse

far away from you.


can't you see it in my eyes ,
that I just wanna run and hide
where no one can find me


dream on.

Har du någonsin känt att den mesta av din energi går åt till att ha en massa drömmar att du inte längre orkar med verkligheten? Och vad ska man egentligen göra för att få någon av dessa drömmar att gå i uppfyllese? Hur gör man egentligen för att orka med vardagen när man vill att allt ska vara annorlunda?

Det är väl bara till att drömma vidare, eller rent av glömma allt..


Hemma igen

Då var man hemma igen då efter en vecka i Vemdalen. Har haft sjukt jäkla kul! Även fast vi valde en av dom sämre veckorna. Men kul hade vi!
Tänkte skriva mer en annan dag och lägga upp en massa bilder, men gör det imorgon. För nu ska jag sussa så jag orkar upp imorgon. Sov nämligen bara 40 min natten som var och någon timme i bilen på väg hem. Men det kostar att ligga på topp. :)


Tack för en helt underbar vecka!

godbye ljusterö, hello vemdalen!

Snart åker jag iväg till jakan och imorgon åker vi vidare till vemdalen. Jag har längtat efter den här veckan sen i november.

So long suckers..

hej världen.

Jag tänkte göra en "Maria" och skriva lite om vad som händer runt om i Sverige och världen.

"Buss körde in i åtta fordon" Får vem som helst köra buss idag eller? Inte konstigt att man ska öka antalet kör timmar innan man är färdig utbildad busschaufför.

"Gick vilse bland soporna - dog" Om man inte städar får man skylla sig själv. Hur svårt kan det vara att ta ut soporna och plocka lite? Tydligen jätte svårt om man bor i London... Engelskmän ska alltid sticka ut lite...

"Kom i form med din älskling" Inte konstigt att det finns så många dateingsajter om man behöver en älskling för att hålla formen. Det förklarar varför jag aldrig varit i form...

"Linda tog med dottern på inspelning av Robinson" Stackars unge som får åka till Filippinerna och kolla på morsan när hon spelar in en värdelös reality såpa. Hon kommer nog nästan komma ihåg det också. Om inte annat kan Linda klippa ut artikeln och visa den för dottern om några år. Varför kan hon inte få följa med när det spelas in till Bonde söker fru istället?

"Shopping lockar ryska turister till Stockholm" Ännu en mindre anledning att åka till stan och shoppa. Vem vill bli påhoppad av en rysk torped eller någon från ryska maffian? Inte jag iaf!

"Hittade en larv - i sin big mac" Lite extra krydda gör väl inget? Dessutom hände det i Malmö, varför inte jävlas med reservdanskarna när man kan?

"Hemlig plan ska fria tyskan" Hon har mördat två små barn och höll på att mörda deras mamma på grund av svartsjuka. Varför inte bara hänga henne eller nåt, SNÄLLA!?

du gör mig förvirrad.


det enda jag hör är tomma ord.. kan du inte fylla dom ?


Vemdalen nästa.

Det här är en sådan där dag som jag helst av allt bara vill glömma. En dag fylld av ångest.
Skolan har börjat igen och jag har erkänt för mig själv att jag är skoltrött. Men jag ska inte ge mig. Jag ska klara det. Det ska funka, det ska bli bra. Jag vill det.

På söndag åker jag till vemdalen. Jag tror och hoppas att det kommer bli en kunglig vecka. Kul ska vi ha! Iaf jag...

dagens citat.

Ett utav mina absoluta favorit citat:

Livet är inte de andetag vi tar,
utan de stunder som tar andan ur oss

Jag saknar dig.

Det finns en speciell person som jag saknar sjukt jävla mycket just nu. Nisse liten. :/


Fisan saknar Nilsan.

Mitt nyår.

Nu när jag sett bilderna från nyår, eller iaf en del. Så tänkte jag dela med mig av dom.
Kvällen bjöd på god mat, trevligt sällskap, twister kaos och en del fylla. Själv var jag nykter och jävlig. :)

  
  
   
   

Annorlunda helg.

Gårdagen var rätt konstig.. Den börjar som vanligt när det är lördag och jag ska jobba. Jag kommer till jobbet. Helene och Kerim är där. En timme senare kommer Amanda. Sen kommer Andreas. Helene åker hem. Sen även Kerim. osv. Men igår så ringde mamma och sa att hon blivit magsjuk så hon kunde inte hämta mig, som tur var så var Amanda snelis och körde hem mig. :) Inte nog med det så berätta hon att Jocke precis hade opererat blindtarmen. Tydligen hade han fått ont i magen på fredagen och åkt in under lördag morgon. Egentligen skulle han fått åkt hem idag, men han hade fortfarande ont så han blir kvar över natten.
Jag hatar verkligen när sånt här händer, och jag önskar varje gång att det skulle hända mig själv istället för någon jag älskar.
Hur som helst så skulle jag har gått på fest igår för Aline fyller 20, men så blidde det icke. Det var väl egentligen bara tur för mig. På gott och ont..

Om gårdagen var konstig så har idag varit annorlunda. En helt främmande snubbe lägger till mig på msn och frågar ifall jag vill gifta mig med honom. Han var tydligen söt och bäst, så det kanske var lite osis att jag tacka nej. Eller? 8-) Haha. Jaa... det är inte svårt när det är lätt..

Nu hoppas jag på att Jocke får komma hem och att han blir bra. Och att Anna och Skallen kommer ihåg att ta med sig min väska imorgon. Den är saknad.

dagens citat.

"Allt stort som skedde i världen, skedde först i någon människas fantasi"
                                                                                                    - Astrid Lindgren

Hej du 2009,

Det känns som om det är lite sent att sammanfatta 2008, så jag skiter i det helt enkelt!
Istället kan jag ju berätta vad jag hunnit med hittills under 2009.

Jag har;

  • jobbat 
  • gjort ett besök på villan
  •  hjälpt ett fyllo
  •  haft ångest
  •  varit förvirrad
  • grävt i det förflutna
  • förfrusit fötterna

2009 kommer bli ett nyktert år på gott och ont.



RSS 2.0