hej världen.

Jag tänkte göra en "Maria" och skriva lite om vad som händer runt om i Sverige och världen.

"Buss körde in i åtta fordon" Får vem som helst köra buss idag eller? Inte konstigt att man ska öka antalet kör timmar innan man är färdig utbildad busschaufför.

"Gick vilse bland soporna - dog" Om man inte städar får man skylla sig själv. Hur svårt kan det vara att ta ut soporna och plocka lite? Tydligen jätte svårt om man bor i London... Engelskmän ska alltid sticka ut lite...

"Kom i form med din älskling" Inte konstigt att det finns så många dateingsajter om man behöver en älskling för att hålla formen. Det förklarar varför jag aldrig varit i form...

"Linda tog med dottern på inspelning av Robinson" Stackars unge som får åka till Filippinerna och kolla på morsan när hon spelar in en värdelös reality såpa. Hon kommer nog nästan komma ihåg det också. Om inte annat kan Linda klippa ut artikeln och visa den för dottern om några år. Varför kan hon inte få följa med när det spelas in till Bonde söker fru istället?

"Shopping lockar ryska turister till Stockholm" Ännu en mindre anledning att åka till stan och shoppa. Vem vill bli påhoppad av en rysk torped eller någon från ryska maffian? Inte jag iaf!

"Hittade en larv - i sin big mac" Lite extra krydda gör väl inget? Dessutom hände det i Malmö, varför inte jävlas med reservdanskarna när man kan?

"Hemlig plan ska fria tyskan" Hon har mördat två små barn och höll på att mörda deras mamma på grund av svartsjuka. Varför inte bara hänga henne eller nåt, SNÄLLA!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0