My time

Visst är det väl min tur nu? Ja, det är det. Om inte annat så gör jag det till min tur! För nu får det vara nog!

bebisar,

Jag funderar på ifall min lilla skrutt ska få bli mamma. Men vart hittar jag en dvärg vädur som vill bli pappa? Någon som vet?






/ S

Mysfredag

Måste erkänna att jag hade en super mysig fredag! :)) Det är man inte bortskämd med, men skulle inte ha nåt emot att bli..
Har verkligen inte gjort något vettigt idag, förutom plockat i badrummet och betalat räkningar. Behövligt. Annars har jag bara suttit i soffan. Nu ska jag laga mat och sen ska jag ringa världens bästa tror jag. :)



/ S

dagens citat.

"Skratta, och hela världen skrattar med dig.
Gråt , och du gråter ensam
"
                                           - Ella Wheler Wilcox


Sitter i skolan och är duktig

Sitter i skolan och ahr egentligen fått sluta trots att lektionen slutar kl 17. Men min buss går inte förän om 35min så det känns lite onödigt att röra på sig. Dessutom regnar det ute.
Idag har jag lyckats med att sträcka min ena ljumske + att det högg till i ryggen så nu har jag ont i den också. Om jag inte missminner mig så har jag blivit lovad en massage till helgen ?


/ S


I think I found you


Every time I think I'm closer to the heart
Of what it means to know just who I am
I think I've finally found a better place to start
But no one ever seems to understand

You're the remedy I'm searching hard to find
To fix the puzzle that I see inside
Painting all my dreams the color of your smile

You're the missing piece I need
The song inside of me



/ S

I'm just the wild thing


Just cause you've got roots
Doesn't mean you can't have wings

So she flies
soaring where she's never been
Reaching out for a life
Grabbin' all she can take in
She flies like an eagle on the wind
Just cause you've got roots
Doesn't mean you can't have wings



/ S

kom hem

Trodde aldrig att du skulle få mig att gråta, iaf inte av den anledningen. Det är visserligen inte första gången, men jag trodde på nåt sätt att det kanske skulle vara över. Jag har iaf hoppats.. Men efter att du ringde så brast det. Du frågade hur jag mådde och jag ljög. För första gången på väldigt länge så ville jag verkligen säga som det var, men det tog emot. Precis som vanligt och jag hatar det!
Tårarna rinner ner för kinden och jag vill bara krama dig för jag saknar dig så mycket.

/ S

someone who cares


I'm looking for a lover not a friend
Somebody who can be there when I need someone to talk to
I'm looking for someone who won't pretend
Somebody not afraid to say the way they feel about you

And I'm looking for someone who understands how I feel,
Someone who can keep it real and who knows the way
The way I like to have it my way
And I'm looking for someone who takes me there,
Wants to share, shows he cares
Thinking your the one that I've been waiting for

Is it you, is it you
Maybe you're the one I've been waiting for
Could you be the one for me, could you be
Could you be the one I need

I'm looking for someone to share my pain
Someone who I can run to, who would stay with me when it rains
Someone who I can cry with through the night
Someone who I can trust who's heart is right
And I'm looking for someone



ibland skulle man passa bra i en låt text, / S

Skolan är i full gång

Skolan är igång. Har en svenska b uppgift som ska vara inne på onsdag och det går väl sådär. Fastnade lite smått men fick lite feedback från läraren idag så imorgon ska jag ta mig i kragen och försöka få till nåt av det. Sen har vi det där jävla projektarbetet som ska göras. Huf. Blir trött bara av tanken.

Hade skolfoto idag och det var lika jobbigt som vanligt. Jag ska stå bakom kameran, inte framför. Blir så jobbigt då. Hoppas iaf att det inte blev lika illa som förra året. *ryser* Det var verkligen hemskt!
Imorgon blir det KTC (kliniskt träningscentra) på Danderyds sjukhus. Ska öva på att ta venprov och sätta KAD. Ska bli skoj. Vad vore skolan utan alla praktiska moment? Jo, skit trist!

Nu ska jag röra mig mot sängen och få mig några timmars sömn, det kan ajg behöva. Har dessutom lite sovmorgon imorgon så jag kommer få sova någon timme längre än vanligt. :))

sweet dreams, / S

ensamhet för mig,

Det kanske är lite konstigt att jag känner mig minst ensam när jag slarvat bort telefonen och Minga ger mig närhet. Men i det stora hela så blir det för mycket. Snart har jag kommit så pass att det inte hjälper. Minga kan hålla den värsta ensamheten borta. Men jag kan inte styra över hennes vilja att vara nära. Jag vet vart jag kan få närhet och sällskap, men jag orkar inte ta mig någonstans. Jag hatar att visa mig svag. Framförallt för dom som står mig närmast.

När ensamheten långsamt börjar kväva mig, det är då jag saknar att ha någon nära.

/ S

Duktig Fis

Det är helt sjukt vad någon kan göra en glad. Har leendet uppe vid öronen. :))))

Idag hade jag tänkt vara en duktig Fis. Ska damma, plocka, dammsuga, torka golv, packa lite, ta hand om min söta vovve och mina söta kaniner. Duktigt va?

/ S

Vaknat...

...på fel sida. Får väl skylla mig själv som svarar i telefonen när den ringer halv 6 på morgonen. Orka vara så idiotisk att ringa nån då och vara allmänt dryg. Idiot!

Ibland är man bara ivägen

Har spenderat dagen hemma på soffan, vilket har resulterat i en miljon tankar. Har flera gånger tänkt ifall jag ska göra nåt vettigt men har inte orkat. Kanske en film men lusten har sprungit ifrån mig.

När du ringde och frågade så ville jag bara säga rakt ut som det var. Men det tog stopp. Det kom inga ord. Jag vill så gärna bara säga som det är, men jag vill inte stå i vägen för din lycka. Kanske borde jag tänka lite på mig själv i detta fallet som jag flera gånger blivit tillsagd, men det går inte. Du har gjort alldeles för mycket för mig och jag har svikit dig, er båda, mig själv, alla tre för många gånger. Jag har för många gånger gjort er ledsna och skapat oro. Hur gör man för att slippa? Jag vet inte längre. Har insett att det som behövs är någon förutom du som står mig nära igen. Men hur ska man våga släppa in någon när det fortfarande gör ont efter alla tidigare svek?

Det gör ont i hela kroppen och jag vet inte vad som är hem längre. Dessa fyra vägger och tak som håller mig varm om natten känns som vilken kartong som helst. Nej nu ljög jag. Jag vet precis vart mitt hem är. Där jag har ett par skor, där är mitt hem. Även om det är ett tillfälligt, bara för någon minut, timme eller så. Det är där jag bor. Eller?

Det finns stunder som jag bara skulle vilja stänga ute hela omvärlden. Inte prata med någon alls. Bara få vara själv. Bara be dig att aldrig mer höra av dig.. Oftast är jag glad för att jag inte gör det.

Friskt vågat - hälften vunnet. Modet har runnit ur mig och jag vågar inte.

Ibland är man faktiskt bara ivägen / S

förkyld som få

Är tok förkyld! Har nysit hela dagen och det rinner i näsan. Jippie. Knaprar piller och förbrukar papper som aldrig förr! Tycker faktiskt lite synd om mig själv. Tror jag skulle behöva en kram eller fem. :))



/ S


RSS 2.0