På väg till Chappen

Är på g till Chappen. Började åka för två timmar sen och har inte kommit till södertälje än. Tydligen två långtradare som krockat. Måste säga att det sker lustiga saker i bilkön. Många har vinkat och sett glada ut medan en man roat sig med att utföra sitt morgon behov... Hoppas vara förbi snart för nu är jag hungrig. Marie börjar bli grinig. Anna oxå. ;)

Det här kommer bli en lång natt...

Ångesten gör sig påmind och emellan rinnande tårar och skakningar tänkte jag försöka skriva av mig i hopp om att det ska gå. Jag vill så gärna lyfta luren, men vill inte störa. Vad har jag gjort för att förtjäna dina tröstande ord?
Vill att ekandet i huvudet ska försvinna. Att minnena ska krypa tillbaks där dom kom ifrån. Helst av allt vill jag att din röst ska bli tyst. Dina ord får mig att vilja spy. Det är just sånt här som kommer att kväva mig långsamt. Ibland undrar jag vad jag gjort för fel. Jag orkar inte med mitt dalande humör längre. Ena stunden kan jag inte sluta le, nästa kan jag varken sluta gråta eller skaka.

/ S

Skolan är igång

Har hunnit med tre dagar i skolan och önskar redan att det vore vår och snart dags för studenten. Var hos syon idag och fixade tillstånd för utökade kurser. Sen ska jag försöka fixa så att jag kan tenta av social psykiatrin så jag kan läsa matte b. Blir nog bra tillslut.

Imorgon efter skolan åker jag till Anno och Magdo och på fredag morgon åker vi till High Chaparral. Längtar attan! :)

Funderar lite på ifall jag borde ta ett besök hos min husläkare nästa vecka. Behöver påfyllning av mediciner och lite annat. Eller kanske ett besök på unga vuxna vore en bra idé?

/ S

Dags för skola

Imorgon är det dags för skola igen. Är inte så jätte taggad om jag ska vara helt ärlig. Men det ska bli skönt att få lite rutin. Hoppas att läsåret går fort så att jag kan få ta studenten.

Har haft en rätt hemsk helg till att börja med. Fredag eftermiddag var något utöver det vanliga. Länge sedan jag höll på att drunkna i ångest. Sen sov jag och sov och sov. Lördagen spenderade jag i sängen till en bra bit in på dagen, sen bytte jag till soffan. Senare på kvällen pratades det länge och mycket i telefon. Vilket var behövligt. Tänk att det finns dom som kan få en på bra humör för så lite. :)))

På torsdag beger jag mig till mina gulisar i Jakan och på fredag morgon beger vi oss till High Chaparral för att årets stängningshelg. Och vi ska ha roligt som bara den!

/ S

Fel sida

Har utan att tveka vaknat på fel sida idag. Allt som hänt, allt som alla har sagt har bara varit fel och gjort mig på ännu sämre humör. Nej, nu ljög jag. Blev faktiskt glad när damen på apoteket sa att medicinen inte kostade något. Sen var jag faktiskt inte så oglad på Milla heller. Mer lite på mamma, ungen på Lindex som skrek som högt till sin mamma som var ungefär 50 cm bort; "MAMMA, HITTAR DU NÅT TILL MIG?!" Ungen hade nog någon skruv lös dessutom. Hur fan ska man kunna hitta något till en 5-åring (?) på damavdelningen?! Sen fick jag sms och då trodde jag att jag skulle strypa någon. Nej, idag är inte min dag!

Lägga sig i sängen och dra täcket över huvudet och hoppas på bättre tider? Ja!

/ S

Blåbärspaj.

Dagen började bra. Sen när jag kom hem och telefonen ringde så vände det. Hur ska jag nu klara hösten? Känns lite små jobbigt, men det ska väl gå.
I brist på nåt att göra så har jag spenderat lite tid i köket och gjort en kycklingsallad och nu ska jag ta och göra en blåbärspaj. Lär få äta massor eftersom jag är själv hemma...

/ S

fredagsmys med en favorit av två

Idag fick jag jobba över en timme. Slutade 15 istället för 14, gjorde iofs inte så mycket. Mer pengar. :) Sen trodde jag att jag skulle få njuta av mina två favoriters sällskap hela kvällen lång men så blev inte fallet. När min största favorit kom hit så sa han att han var tvungen att åka efter ett tag. Vi han iaf äta middag och umgås ett tag. :) Bättre än inget. Längtar tills på söndag. :)

/ S

but it got you.


You can't run. No you can't hide
Everybody crash and burn sometime
You can't breathe. Feel you can't live

Bet you wish you'd stopped and turned in time
Now you've really crashed and burned this time

You're killing time
But time is killing you
A havens rest is ready for you



Imorgon ska jag mysa med mina två favoriter, / S

svullarFis

Ikväll ska bli en svullarkväll! Lite tröst ätande sådär. Ibland behövs sånt. Idag är ibland.

/ S

Kräftskiva

Jag är sugen på en kräftis! Typ jätte sugen tom!


/ S

ibland krävs en vän för att bryta dåliga mönster

Gårdagen började inte så bra. Hade egentligen tänkt ligga i sängen i stort sätt hela dagen, men så blev det icke. Satte mig framför burken strax efter 12 och då ringde det en god vän och ville bjuda på frukost. :) Då blev jag glad och kände att dagen kunde bli en bättre dag. Så jag begav mig till far för att hämta min hjälm så blev jag hämtad och fick åka mc till Ljusterö grill och åt mat. Godare frukost får man leta efter! Sen satt vi och snacka och hade det allmänt trevligt. Sen åkte vi en sväng och han bjöd på glass.
Senare när jag kom hem så la jag mig på soffan och halv sov. Sen kom mor min hem och då somnade jag en stund. Kom på sen att jag lovat att åka hem till Sophie och umgås lite med henne, Claudia, Stina och Andreas så jag tog mig i kragen och åkte dit. Först hade jag inte tänkt dricka, men jag tog hur som med mig några öl. Sen tog Andreas fram nån flaska med nåt blått skit som påminde attan om listerine. Fick i mig två shotts med den där blåa skiten som iofs var jäkligt god. Sen tyckte Sophie att jag behövde en till! Och jag bara lydde. Dum som jag är. Blev full som en kastrull! Jag kom iaf hem.. Sen skulle jag upp och jobba imorse. Claudia ringer 10 i 7 och vi började 7. Jag låg och sov så det var bara att kasta sig upp och slänga på sig kläder och springa. Den lyckans osten hade inte druckit igår och var dessutom hemma vid 12.

Så vad har vi lärt oss den här veckan Sofie? Jo, shotta med Andreas och Sophie är farligt!



/ S

Svacka

Jag gillar inte svackor. Hatar att behöva må såhär. Det är i stunder som denna jag tvivlar på hur frisk jag egentligen är... Hur mycket jag än försöker, hur mycket jag än vill så får jag inte fram ett enda ord. Det tar stopp. Fullständigt stopp. Vill bara kunna öppna käften och lätta på trycket... Varför ska det ta emot så?

Jag hatar...

...ångest. För att inte tala om panikångest.

dagens citat.

"Hjärtat får aldrig rynkor"
                              - Anonym


time to run

Jag vet inte om det är allt jobbande och all stress som gör det, men det är ett virrvarr i mitt huvud. Magen värker då min magkatarr är tillbaka. Jippie. Jag tänker för mycket på sånt jag inte borde tänka på. Sånt som gör att jag bara vill gråta. Dessutom blir jag så less på att jag ska bli sån här. Kan jag inte bara få känna mig halv nere och inte helt nere? Bästa medicinen för stunden är en tillflyktsort och jag vet precis vart jag ska bege mig... Även fast det kommer finnas kvar när jag är tillbaka så kanske jag kan få läka en stund. För just i skrivande stund gör det bara ont.

/ S

RSS 2.0