dagens citat.

"Ångra aldrig de saker som en gång fått dig att le"
                                                             - Okänd


Jag...

...kan inte sluta le.

Hemma igen.

Har haft det fullt upp sen jag kom hem i söndags. Men nu jäklar ska jag berätta om helgens påhitt.

I torsdags kväll åkte jag och mor först till Danderyd och hälsade på morfar. Sen åkte vi till Jakobsberg. Där blev jag dumpad hos lilla Annis. :) Senare kom Skallen och även Tysken hem. Innan dom kom så satt jag och Anna och pratade om allt och inget. Så tittade jag på medan hon packade färdigt.
När det var dags att sussa låg vi och pratade en massa igen. Men tillslut somnade vi. :)

Klockan 6 i fredags morse satte vi oss i bilen med all packning och påbörjade resan söderut! 10.15 var vi framme och vi fick nyckeln till stugan på en gång. Runt halv 11 knäppte vi upp första ölen/cidern och började göra oss i ordning för att gå in på området. Sen gick vi till Mexico och käkade lite lunch. Efter det tog vi oss en liten powernap i stugan.
Kvällen spenderades på Saloonen (vart annars?). Det såg mörkt ut ett tag men efter lite tålamod så blev det rätt mycket folk och rätt bra drag! Vi hade en grym första dag helt enkelt!

Det roliga var att när vi satt på Saloonen så kom det fram en gubbe till Marie och sa att han trodde att det lös i våran bil. Och då frågade hon ifall han var säker för det nämligen stog en liknande bil vid stugan bredvid. Men han sa att han var rätt säker "för det är väl ni som har en massa ölflaskor på räcket?". Det var alltså i våran bil det lyste. x)

På lördagen vaknade vi runt 9 och gick för att äta frukost. Jag tyckte att det var jäklans skoj eftersom jag mådde bäst. ;D När vi lite senare gick förbi stugorna så sa en annan av våra granner. "Fan tjejer, ni var sötare igår..." Jag höll med!
Om fredagen var grym så var det inget emot vad lördagen skulle komma att bli!
Efter att ha gått en sväng på området och ätit lunch och så, så drog vi oss mot stugan. Efter ett tag kom Fredde och tyckte att vi skulle komma bort till deras stuga och kröka lite. Vilket vi gjorde. Efter ett tag så kom även Stefan och Stellan. Vi hade sjukt trevligt! Sen gick vi och köpte pizza. Den satt fint!
Senare gick vi in och tittade på avslutnings showen. Kan säga att den var sjukt jäkla rolig och bättre än den vanliga. Jag gillat!
Senare drog vi till Katie's för att dricka lite bira. I kön träffade vi ett gäng snubbar som började bjuda oss på öl. För er som inte vet så brukar Anna och Marie försöka sig på att prata danska, dom låter inte som riktiga danskar utan mer som danskar som försöker bryta på svenska. Hur som helst, så lurade vi i dom där killarna att Anna och Marie var från Danmark och att vi träffades för 3 år sen på Hich Chaparral och att dom bor hos mig nu under sommaren. En av snubbarna gav mig beröm för min danska! ;) Han ville dessutom bjuda mig på en resa till Colorado i februari.
Efter att ha suttit med dessa gossar ett tag ville vi gå till Saloonen och dansa. Så vi drog oss vidare! Vi gjorde dock ett stopp på toa och sen när vi gick ut därifrån så mötte vi självklart dessa gossar. Huf. Vi drog oss iaf till Saloonen och dansade som tokar!
Jag hade en grymt trevlig kväll måste jag säga.

Söndagen började med frukost och sedan röjning i stugan. Efter det så tog vi en sväng på området och sen vid 16 åkte vi hemåt... Runt 22.30 var jag hemma igen på ön. Kan inte påstå att verkligheten kallade....

Vi ses om nästa år! / S

Hem igen.

Då var man på väg hem igen... Till verkligheten... Känns lite halv trist. Jag vill verkligen inte det. Har haft en helt underbar helg med sötona Anna och Marie! Vemdalen nästa?

ny friserad.

Emma är bäst!




/ S

Chappen - here we come! Igen

Jahaja.. Då ska man packa de sista. Ge hunden mat och en ordentlig promenad. Sen bär det av mot danderyd för att hälsa på morfar, efter det blir det jakan och mina små gullefjun och imorgon blir det High Chaparral för hela slanten!

Simma lugnt i helgen! Det ska iaf jag göra... / S

jag vet varken ut eller in.

Om min mage kommer fortsätta göra så här ont så vet jag snart inte vart jag ska ta vägen! Det strålar upp i bröstet oxå. Verkligen jätte skoj. Kanske borde göra ett till besök på lättakuten och se vad dom säger... Fortsätter det så vet jag inte vad jag gör.
Det känns lite små trist att det har svängt så mycket på sista tiden. För bara någon vecka sen så var det mesta bra. Nu vet jag inte vad... Ångesten kommer krypandes ibland. Magen gör ont till och från. Jag är alldeles för fundersam över för mycket. Även sånt som jag trodde var "över".. Jag vill så gärna rycka upp mig! Men jag vet inte vart jag ska börja. Om det nu ens finns flera ställen att börja på..? Vad vet jag!

På fredag bär det iaf av mot chappen med Anna och Marie! Jag längtar ihjäl mig! Ska bli så jäkla skönt att komma bort. Känns som det är behövligt.

Jag kommer nog göra mig själv galen snart. Om jag inte redan är det...



/ S

ledighet

Det känns som att allt är på väg ikapp mig. Jag längtar tills imorgon kl 18 när jag slutar och har en vecka ledigt innan skolan börjar igen. Men hur mycket jag än vill ha ledigt, så är det inget att jämföra med hur mycket jag inte vill vara hemma. Men jag vet inte vad jag ska göra istället... Men på fredag åker jag till Chappen igen med Anna och Marie. :) Men innan dess då? Jag kommer säkert på något att göra. Bara jag slipper vara här...

/ S

have a heart.



Hey, shut up, don't lie to me
You think I'm blind but I got eyes to see
Hey mister, how do you do
Oh pardon me I thought I knew you
Would you stand back baby 'cause I want to get a better look
The big man who couldn't handle the little bit of love you took


Little by little you fade while I fall apart


/ S

take on me.

All denna frustration kommer att göra mig galen.

/ S

Älun och Soffy

Igår var Elin här. :) Vi köpte massa godis och tittade på skräckisar med Marianne och Anton. ;) Vi hade superdupermega mys!





/ S

magkatarr.

Var hos husläkaren idag. Hon konstatera det jag redan hade misstankar om. Jag har magkatarr. Så jag fick medicin och med lite tur så går värken över om några dagar.
Hade det inte varit så att det gör så onttill och från, hade jag nog legat och sovit nu. Men det går inte... Försöker hitta någon som kan göra mig lite "sällskap" via sms, men det verkar dåligt på den fronten. Jag får nämligen inget svar. Får väl försöka med någon annan.

Något som jag har lärt mig dom senaste dagarna är att man verkligen aldrig ska sluta förvånas över människor. Inte ens när det gäller sig själv...


/ S

osnäll mage.

Min mage har sagt upp sig. Riktigt ordentligt..
I måndags natt sov jag knappt nånting för att jag hade ont i magen. Så i tisdags kom jag till jobbet och gick runt som ett lik. Lika så i onsdags. Idag var jag oxå rätt lik ett lik. Magen gör ont och jag har ont lite varstans i kroppen. Så imorgon blir det lättakuten.

Förresten, någon som vill grilla med mig och Elin på lördag?


Puss och kram och nyp i stjärten! / S

Majonäsburken och två kaffekoppar

Den här berättelsen sitter inne på väggen på våran personaltoa på jobbet. Ni kanske har läst den förut, men för er som inte har gjort det måste jag säga att det är på tiden!

"När saker och ting i Ditt liv nästan har blivit för mycket för Dig att hantera, när dygnets 24 timmar inte känns nog, kom ihåg majonnäsburken och två koppar kaffe.

En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar. Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det. Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken. Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det. Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken. Sanden fyllde upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Återigen svarade studenterna med ett enhälligt "ja". Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras innehåll i burken, vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.

Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni tänker er att den här burken representerar ert liv. Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa saker återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv. Småstenarna representerar andra saker som betyder något, som hem, jobb och bil. Sanden representerar allt annat - småsakerna. Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen. Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig. Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till åt det som gör dig passionerad. Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om "golfbollarna" först - sakerna som verkligen betyder något. Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand.

En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar. Professorn log och sade; -Jag är glad att du frågar. Kaffet finns med för att visa er att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän."


Glöm inte bort era golfbollar! / S

vart tog sommaren vägen?

Den här sommaren, eller rättare sagt sommarlovet börjar lida mot sitt slut.. Det ska på sätt och vis bli skönt att börja skolan igen. Jag saknar min klass sjukt mycket!

Den här sommaren har jag nästan bara jobbat känns det som. Det har funnits så mycket jag gärna hade velat göra men inte haft tid eller ork bara för att jag jobbat så mycket. Men samtidigt så kan jag väl inte klandra mig själv. Om jag från att knappt gå en full vecka i skolan till att jobba nästan 100% så blir det rätt krävande. Både fysiskt och psykiskt.

Jag hade gärna spenderat mer tid med mina älskade vänner. Jag hade gärna haft tid att följa med på saker och ting när jag fått förfrågan om att följa med. Jag hade gärna spenderat mer tid med min kamera. Jag hade gärna spenderat mer tid med mina bröder. Och jag hade gärna tagit mig tid till att bara njuta av sommaren.

Det känns som att sommaren bara har sprungit förbi och att jag har missat halva... Men det kommer ju en sommar nästa år oxå, visst?

Tänkte bjuda på några bilder jag tog igår kväll ut över våran vik.

 



/ S

RSS 2.0