a memory for my soul

Ibland undrar jag vad du fick ut av allt? Jag vet inte, för jag orkar aldrig tänka mer på det. Det är något jag vill ska vara ett minne blott. Kanske tom bara en dum tanke om något som händer andra och inte en själv. Men det är just sånt som händer en själv. Sånt som får en att tveka på andras trovärdighet. Sånt som får en att förstå vad tomma löften egentligen är. Precis just det som får en att undra hur folk egentligen tänker.
Om man tänker efter så är det ju egentligen "bara" ett minne blott. Ett minne som jag ältar.
En del frågor kommer man aldrig få svar på. Bland annat för att man aldrig frågar...


När något verkar vara för bra för att vara sant... då är det inte det heller.


Prom night och mys.

Imorgon bär det iväg på kryssning och till helgen blir det Jakan! :) Fy fan vad jag längtar! Har inte träffat Jakan folket på jätte länge... Det ska bli skoj. Kryssningen ska oxå bli skoj. :)

Inatt sov Äliin här. Vi kollade på skräckfilm och hade superduper mys. Hon var snelis och gjorde mig sällis både idag och igår. Det tackar vi stort för.

Jag satt precis och höll i mitt lyckomynt som jag har runt halsen. Nilsan är bäst.

Bror vet bäst.

Min bror sa en väldigt smart sak en gång, iofs så brukar min bror (båda mina bröder faktiskt) säga smarta saker väldigt ofta. Men just den här saken är något som jag borde tagit vid tidigare. Han sa nämligen att alla är idioter tills dom har bevisat motsatsen. Man ska inte gå runt och tro det bästa om alla, då blir man bara besviken när dom visar det motsatta.
Från och med nu ska jag göra det. För även om du säger att du är nåt utöver det vanliga, så gör det lika ont när det "ovanliga" visar sig vara att suga åt sig och sen att glömma allt som fanns.

Ibland önskar jag att du skulle vilja prata med mig igen. Men jag skakar snabbt bort det... Jag trodde ett tag att du fullständigt sket i allt, att du inte skulle känna skam. Men det var din blick som sänktes, som flackade. Inte min...

Fisan+skruvar=kaos

Idag skulle jag vara duktig och hjälpa pappa att snickra. Det slutade med att skruvdragaren slant lite så Fisan skruva sig lite i tummen, sen lyckades jag få en bräda på ena foten oxå. Inte min dag idag vill jag lova.
Annars gick det faktiskt bra, för vi hann en jävla bit. Snart är det dags för hans operation. Sen kommer han vara "invalid" i flera veckor. Kul att passa upp på honom. 8-) Och på onsdag åker jag på kryssning! Fy fjuttan vad skoj det ska bli! Hoppas jag iaf... Men vad fan, det blir inte roligare än man gör sig..

Jag är nervös inför imorgon. Ble. Hoppas jag får med mig nån. Det vore lite skönt.


Gulletuss.


Jag blir gladis i magen av den här bilden.

Lyckomynt

Idag fick jag ett brev med posten. Ett anonymt. Vilket gör mig jätte irriterad.
Brevet innehöll ett lyckomynt och det stog lite smått om det. Bland annat att myntet var "redo" för mig. Först trodde jag att det var Lollo för jag tyckte att det påminde om hennes handstil. Men det var det inte. Efter att ha kollat en gång till och framför allt sett hur personen i fråga skrev "även de starkaste vindarna vänder", förstog jag vem det var. Har jag fel ytterligare en gång så blir jag galen.

Väx upp Sofie!



Dags att inse fakta och växa upp.

Allt är som vanligt men inget är som förr.

Soetisar.

Umbra

Ina

#(&/(@"!)" !!

Jag har haft en attan bra dag, fram tills nu. Eller ja, 10 min sen kanske... Har legat större delen av dagen i en säng och kollat på film med två vovvar och haft mig med dom. Men nu skulle jag bokstavligen kunna döda någon. Fy fan vad irriterad jag är! Inget går som jag vill och just nu klarar jag verkligen inte av att någon kallar mig för Sofia! Fjolligt, jo jag vet. Men jag hatar det verkligen!
Nu ska jag lägga mig i soffan och glo på en film och hoppas på att jag somnar.

Fy fan för biverkningar....

ge mig nåt nytt.

Jahaja. Då var det ut med citalopram och in med cymbalta. Och snart kommer biverkningarna att komma ordentligt. Bara att tänka att jag slipper det om 3-4 veckor. Fuck vad jag hatar det här.

Just nu vill jag bara sova och aldrig mer vakna. Eller kanske sova och ha någon bredvid att krama. Eller kanske flytta. Eller kanske bara sova.


Just nu skulle jag bara vilja flytta till nåt annat ställe, ett annat land. Bara så där. Och sen se vart livet för mig.

Det här sög ju.


dagen f,

som i flykt....

Kiropraktorer och ischias

Andra behandlingen på mindre än en vecka och jag har sjukt ont i ryggen, nacken, axlarna och benen. Men det är inget annat att förvänta sig efter allt knakande och allt vad det heter. Meeri kan sin grej! Hoppas att jag slipper min jävla ischias nu.

Skolan går bra, precis som den borde. Om man bortser från att jag varje morgon verkligen inte vill gå dit. Men vad fan, jag tar mig ju dit ändå. Duktig Fis! *klappa huvud* Eller nåt...
Dessutom avgudar alla i min klass mig.. nästan.. eller ja.. vi kan låtsas. 8-)





King of my heart.

Home sweet... cake ?

Ända sedan vi flytta hit, har jag längtat efter att få känna mig hemma igen. Visst, det här är ju mitt hem. Jag bor här. Men när jag är hemma så är jag inte hemma. Det här är inte mitt rum, det är det inte. Det skulle kännas så skönt om jag fick komma hem. Men jag har inget hem som väntar. Istället får jag bo här. Jag kan inte påstå att jag inte trivs här, för det gör jag! Men det känns ändå främmande. Förstår du vad jag menar? Jag hoppas iaf det...


Can you help me to find my way home . . . . ?

You make my day...


...like no one else..

RSS 2.0