tom utan känslor,

Visst är det så att man beroende på om man är glad eller ledsen lyssnar på en viss typ av musik? Iaf är jag sån. Det blir rätt blandat men det är klart skillnad ifall jag är glad, ledsen eller bara ska peppa mig själv. Helt enkelt så väljer jag musik efter känsla. Men ibland hamnar jag som i någon form av okänd känsla, eller man kanske ska säga helt tom på känslor.. Jag vet inte vad jag vill lyssna på. Nästan inget går hem. När jag hamnar i det "stadiet" så kan jag bläddre igenom närmare 200 låtar innan jag väljer någon. Har jag väl valt någon så byter jag efter knappt halva för låten känns så fel. På sista tiden tycker jag att jag hamnar allt oftare i det "stadiet", och jag känner mig så tom. Tom på allt.

Hur blir man otom igen? / S

dagens citat.

"Alkohol får mig att nyktra till.
Efter några klunkar konjak slutar jag tnka på dig."
                                             - Marguerite Yourcenar


grattis mor

Sitter och tittar på Systrar i Jeans - Andra sommaren, sjukt bra film. ;) Mamma fyller år idag så det är lite folk här.

Har varit ute och gått idag med hunden, två gånger. Och jag har knappt gått sen jag blev sjuk. Är helt slut nu kan jag säga. Huf. Huvudvärk och har mått illa. Men nu är det bättre. Och det tackar vi för!


/ S


Bror kommer snart

Jag är faktiskt lite glad! För idag kommer Ante ut. Har inte träffat honom på jag vet inte hur länge! Ska bli skoj att träffa honom. Dessutom så slipper jag ju vara själv då. :)

/ S

att vänta,

Som att bara sitta och vänta på att nåt ska hända. Att undra ifall något ska hända. Ifall något kommer att hända. Jag bara väntar och väntar. Något som jag gjort väldigt länge. En väntan som tar på krafterna. Totalt. Ibland undrar jag vad det egentligen är jag väntar på. Men ibland vet jag precis. In i minsta detalj vet jag vad som väntar. Men jag når aldrig dit.
Tänk dig att förska fylla en ballong med hål i med luft. Ungefär så känns det att behöva vänta. Jag blåser och blåser och blåser, men inget händer. Ballongen är lika lite fyld som när jag började. Det samma gäller väntan. Jag väntar och väntar och väntar, men jag kommer ingenstans.
Kanske sitter jag i en roddbåt men har glömt att lossa tampen.

Visst känner du också så ibland?


/ S


dagens citat.

"Tala inte så att du glömmer att lyssna"
                                               - Anonym


Minga,

utan dig skulle jag gå sönder. totalt sönder. falla i små bitar. bara så där..


/ S


tillbaka till jobbet,

Sitter här i soffan och med Minga liggandes över fötterna. :) Väldigt skönt med tanke på hur jäklans kall jag är! Ska ta mig i kragen och ringa till vårdguiden snart. Måste fråga ifall dom tycker att det är någon idé att ta vaccin mot influensan trots att jag precis varit sjuk. Eller ja, varit och varit.. Är väl egentligen inte helt hundra än.

Var iaf och ledsagade idag för första gången på tre veckor. Det var attan mys att få träffa min lilla gosse igen! :) Han har varit saknad kan jag lova! Först så verkade han ha saknat mig lite granda också.. Men det gick övet rätt snabbt. Men sen efter en liten stund så märktes det att jag verkligen hade varit saknad. Ridfröken och tjejen som tagit hand om honom medan jag varit sjuk sa det iaf. Och under ridlektionen så pratade han hela tiden! Nästan varje gång han redförbi mig så sa han något. Och han var så duktig så jag kunde inte annat än le hela tiden. Tänk vad en enda person kan göra en glad bara över att vara glad själv. :)

/ S

bästa,


Diana, Jocke och Minga



/ S

sova ensam? nej tack,

Imorgon åker Jocke hem till Luleå med Diana. Han har varit hemma i ungefär 2 veckor. Kommer bli tomt igen. Från att ha sovit både med bror och hund ska jag behöva sova själv. Igen. Jag hatar det. Bara att veta att det är någon annan under samma tak. Innanför samma väggar. Det slår ju inte känslan av att få sova bredvid någon. Men man slipper iaf känslan av ensamhet...

Annars måste jag medge att jag har haft en jäkligt dålig dag. Hoppas att det vänder snart....

/ S

gör mig stark.

Jag ogillar verkligen att vara så här trött. Slut i kroppen. Helt utan ork. Utan ork att hålla humöret uppe. Att allt ska behöva komma på samma gång. Precis just så. Jag vill inte. Jag vägrar. Men det bara blir så ändå. Och jag vet inte vad jag ska göra åt det...
Jag vet att det går över. Jag vet att det blir bra igen. Precis så bra som jag vill att det ska vara. Bara lycka. Bara glädje. Så där glad som jag aldrig kunde bli förut. Men när man rasar, både inuti och utanpå. När det knappt finns nåt att glädje sig för. Det är såna stunder jag börjar tvivla på mänskligheten. Men kanske mest på mig själv. Precis just då, då känner jag mig ensam.


Kan du ge mig styrka? / S


Bonde Söker Fru

Snart så börjar Bonde Söker Fru, och jag kom underfund med att jag inte skrivit nåt om det! Trots att min morbror är med. Han verkar gå hem hos dom flesta. Tanterna på mammas jobb tycker han är gullig, några i klassen tycker det också. Måste medge att det känns lite små skumt att se honom på TV, och att alla andra också kan se det! Det skönaste var ju ändå "kyssattacken"! Haha! Alla tycker väl om pussar?


/ S


RSS 2.0