Mitt 2010

Januari: Början av året blev ingen vidare hitt för mig, jag var bakis i ett helt dygn efter en nyårsafton jag aldrig kommer komma ihåg. Jag lärde mig att magkänslan är att lita på och att aldrig ta något förgivet. Dessutom fick vi ta farväl av min brors älskade Diana efter att hon blivit påkörd. Nej, januari var ingen vidare hitt.

Februari: Om januari inte var någon hitt så var verkligen inte februari det heller! Jag skulle ut på min första sjukhuspraktik och bodde hos farmor. Mamma och pappa bestämmer sig för att gå skilda vägar och mamma gästade psyket under samma vecka som jag fyllde 20 år. Det gick utför helt enkelt...

Mars: Jag var vilsen, vilsen och ytterligare lite vilsen. Inget gick som det skulle och jag stängde ute omvärlden. Jag ökade doseringen på medicinen i hopp om att det skulle hjälpa. Mars var nog årets mest vilsnaste månad och jag kände mig allt annat än hemma.

April: Gamla kontakter återupptogs och jag fick på något vis en nytändning! Nya planer började smidas och jag började vilja saker och ting. Sedan kom valborg och allt gick i kras. Denna hemska högtid som får mig att rysa i hela kroppen flera gånger om. Jag klarade mig igenom dagen genom att jobba och återuppta dåliga, hemskt dåliga vanor. Dessutom opererades Mingas livmoder bort. Min nytändning slocknade...

Maj: Jag fick åter igen en nytändning! Inte nog med det så åkte jag och min mor halva Sverige runt. I början av maj var vi i Luleå hos bror på bal och i slutet av maj så var vi i Jämjö hos mammas kusiner. Som plus i kanten så fick jag se en kär vän som jag inte sett på flera år, vilket var skoj! Precis som första gången vi sågs så hoppade det även denna gången till i bröstet. Dessutom fick jag lära mig att magkänslan fungerar, fortfarande..

Juni: Skolan tog slut och jag påbörjade mitt sista sommarlov som skulle vara med en massa jobb. Dessutom blev det tätare besök i Norrtälje. På något vis var det som att jag såg ljuset igen och det gick bra. Besöket nere på chappen blev super, precis som alltid!

Juli: Månaden började nere på chappen och vi hade super duper skoj! Väl hemma var det jobb som väntade och trevliga möten. Värmen började ta kål på mig men jag klarade mig. Vattnet var varmt och jag badade som aldrig förr.

Augusti: Precis som året innan så kom stressen krypandes i augusti. Magkatarren gjorde sig känd och allt var allmänt små jobbigt. Skolan började och jag hann med 1 ½ vecka utan jobb innan. Sedan bar det av med mina favoriter från Jakan till chappen för stängningshelg och ännu mer röj! Om vi hade kul? Bara förnamnet..

September: Skolan var igång för fullt! Men jag kände att jag inte riktigt visste vad jag ville. Det var nog inget som jag var säker på. Jag flöt mest med och gjorde det som behövdes göra.

Oktober: Jag var förvirrad, vilsen och förvirrad. Men somliga fick mig på rätt köl igen och jag började fyllas med känslor som jag inte kände igen, jag blev rädd men lät känslorna komma. Jag kände att jag inte längre hade något att förlora. Dessutom åkte jag på kryssning och vi hade super kul!

November: Min rygg blev prydd med en tatuering och jag fick min familj nära och med mig. Skolan gick, men egentligen inte mer än så. Dessutom fick jag för första gången uppleva känslan av att vara kär. Det började gå min väg... Dessutom påbörjade jag min andra sjukhuspraktik.

December: Jag praktiserade för fullt och bodde under tiden i Norrtälje. Jag växte som människa trots motgångar och det fanns någon där som lyfte mig i dessa. Praktiken avslutade jag med flaggan i topp! Bättre omdöme kunde jag inte ha fått. Julen blev bättre än bäst och nyåret kanske blir detsamma...

/ S

Underbara Jul

Min jul har varit super bra och jag hoppas att nyår blir lika bra. :)


Min och mammas fina blåa gran


Såhär vaknade jag upp på juldagens morgon



/ S

Julhelgen var mys

Julhelgen är över och jag har haft super härligt. :) Fått fina klappar, haft trevligt sällskap och ätit god mat. På julafton tror jag att jag träffade närmare 30 helt nya människor, en del mer uppskattade än andra. Julafton var super mysig, fick vakna upp och somna bredvid världens bästa. :)

Juldagen fick jag träffa ännu fler nya människor. På kvällen blev det julmat och sen mys med pojkvän, hans föräldrar och bror + flickvän. Super trevlig och mysigt. :)

Annandagen åkte vi ut till om och firade jul med mor, far och bröder med flickvänner. Mysigt det oxå. :)

Idag tittade vi på säng, vilket var rätt spännande. Nu sitter jag och tittar på tv, har precis kelat med katterna. Världens bästa är iväg och spelar poker och jag tar mig en öl eller två. :)

Dan före doppardan

Här firas det jul för fullt. Har ätit köttbullar och skinka, har även hunnit med hemmagjord glögg, rökt älg hjärta och rökt rådjur. MMMMMM. Pojkvän med familj har bjudit på en mysig kväll och jag hoppas och tror att morgondagen kommer bli minst lika mysig. :) Från oss alla till er alla en riktigt God Jul!

julen närmar sig

Det har snöat en del vill jag lova. Igår när jag var ute och gick med Minga och hon skulle ta och kissa så försvann hela hunden ner i diket, var knappt så att man såg öronen på hunden. Men söt var hon iaf när hon var färdig. :) Inte för att hon kunde kissa i den höga snön men iaf...
Det var samma visa idag när vi var ute och gick. Borde gå ut och skotta lite snö snart.

Har handlat färdigt alla julklappar, men kom på att två till behövs. Så 23:e får jag ta och åka till Berga och fixa ihop nåt litet symboliskt så blir det super! :) Första gången jag inte firar jul på hemmaplan och det är lite läskigt. Men det ska bli kul, utan att tveka.

/ S

Sista dagen på DS

Usch. Så var sista dagen på DS avslutad och det känns tomt... Har lite reparationsångest måste jag erkänna. Känns skönt med lov men skulle inte ha nåt emot att komma tillbaka till avd. 90 efter jul, skulle inte heller ha nåt emot att börja jobba där! Fick super bra omdöme. Blev rörd när jag läste det. Ingen tvekan om att man gjort intryck. Härlig personal och jag kommer sakna dem attan mycket, speciellt Jaqueline. :)

Jag tror...

..jag är kär. :)))

/ S

En konst, en melodi...

Läste precis en kärleksförklaring från min brors flickvän till honom och jag blev minst sagt tårögd. Jag vet att min bror är en helt underbar människa, båda mina bröder är det. Det inlägget hon skrivit var fint och det märktes att varenda ord kom direkt ifrån hjärtat. En sak har vi gemensamt jag och Emelie: vi har svårare att uttrycka oss i tal än i skrivande. Ska jag tala från mig själv kan jag bara säga att jag aldrig tycks hitta de rätta orden. Jag kan sitta i timmar och fundera ut vad jag ska säga, men det blir aldrig samma som jag tänkt. Dessutom känner jag inte att budskapet blir detsamma som jag egentligen velat.
Det är en konst i sig att kunna uttrycka sig verbalt och det är inte min typ av konst. Svarta bokstäver på ett vitt papper, det är mer min melodi....
/ S

Inte helt okej faktiskt

Att hämta ut medicin är deprimerande. Jag vill bara gråta...

Spännande vecka

Min vecka;
Måndag: DS
Tisdag: DS
Onsdag: skola
Torsdag: DS
Fredag: DS
Lördag: DS
Söndag: Och vi avslutar veckan med... *trummvirvel* DS
Lugn vecka? Nej. Och jag som egentligen skulle behöva börja mitt lov redan nu...

Julen närmar sig...

Snart är det jul, faktiskt. Och jag vet precis vad jag ska köpa till alla i julklapp. Problemet är bara pengar. Hade tänkt låna men med tanke på att feg är mitt mellannamn så får vi se hur det blir med den saken. Men det löser sig nog. ;)

Imorgon blir det DS igen efter att ha varit hemma och spytt en dag. Jippie. Super kul! Men nu mår jag bättre. Blev väl omhändertagen igår och idag. :)))

Kanske ska ta och störa i TVspels spelandet...
/ S


RSS 2.0