:/

Jahaja, då var båda päronen sjukskrivna. Är det min tur här next eller? Nej, hoppas inte det iaf.

Take me away

Jag hatar att känna såhär. Jag vill inte vara hemma längre, men jag vet inte vart jag ska ta vägen... För jag vill inte vara i vägen. Den enda tillflykts ort jag har just nu är bussresan till skolan och promenaderna med hunden. Men eftersom jag knappt orkar gå så är det sist nämda inget jag gjort på länge. Och bussresan kommer inte räcka länge. Fuck it.


Jag vill tillbaka





Home igen

Då var man hemma efter helgens bravader. Det hände så sjukt mycket och vi hade så sjukt kul! Förutom alla bra och roliga saker hände det en del sjuka saker oxå, eller man kanske borde säga "mindre förväntade saker". Men, det som händer på chappen, det stannar på chappen. :)

Skolan går bra, faktiskt. Jag går dock mindre bra. Mår sämre igen. Ble! Hoppas dock bara att det vänder snart, för jag orkar inte ha det såhär, jag vet inte vad jag kommer göra annars. Fy fjuttan för att må obra.

Chappen snart

Om inte allt för lång stund kommer Anna och Marie och hämtar mig, sen bär det av till Jakan och imorgon drar vi till Småland och High Chaparral! ;; Jag är så taggad så jag vet knappt vart jag ska ta vägen!
Ne nu måste jag packa det sista. See ya!

tusse.

I morse åkte Jocke hem till Luleå igen och Ante drog in till K1. Ante kommer jag inte träffa förän han muckar 11:e september (kul datum va?), och Jocke kommer jag få träffa i jul nästa gång. Fast jag tror att jag ska ta mig i kragen och åka och hälsa på honom på höstlovet. Men vi får se hur det blir med det.

Igår var underbart mysigt. :) God middag, väldigt mycket mys och en fin ros. Både igår kväll, i natt och nu på morgonen var hur underbart mysigt som helst. Det är bara sånt man drömmer om, sånt som aldrig händer en själv.... Tack och förlåt.



Time to börja träna

Igår slog jag och mamma vad. Från och med den 25:e ska jag börja springa tre gånger i veckan enligt det där schemat som jag pratat om förut + att jag ska träna minst två gånger på friskis. Håller jag det i två månader så ska jag få 500 av mamma, annars får hon 500 av mig. Hur låter det då?

Kräftis.

Igår var jag först och såg min kära bror när han red beridna högvakten för sista gången. Det var skoj. :)
På kvällen blidde det kräftis hos Natha med lite arabiskt inslag. Vi lysnade nämligen på en Mandas partyskiva innehållande endast arabisk musik. Tänkte bjuda på lite bilder så njut nu.

   
   
     

Partaj.

Jag kom på värsta värsta. Jag ska fan i mig ha partaj på Getudden! Jaa, jag snodde idén från Jocke som har det just nu. ;O Men, erkänn att det skulle vara skoj?

Btw, är det nån som vill haka till grönan i veckan? Snelis?


Back in the game.

Då var det väl dags igen då.

Just nu är jag trött (för ovanlighetens skull). Känner mig egentligen allmänt tom inombords. Men det innebär väl egentligen att allt är som det brukar. Ja, jo det gör det. Dags att ändra på det? Ja, kanske det. Har du nåt recept mot sånt? Ne, misstänkte väl det....

Alla bara gnäller och har sig och jag har tröttnat så jävla hårt på att jobba. Och snart börjar skolan. Helt ärligt vet jag inte hur det känns. Kul, jobbigt, läskigt, förväntasfullt, meningslöst... det är tomt.




I am movin through the crowd
Tryin' to find myself
Feel like a guitar that's never played
Will someone strum away

You are movin through the crowd
Tryin' to find yourself
Feelin' like a doll left on a shelf
Will someone take you down

And you ask yourself
Who do I wanna be
Do I wanna throw away the key
And invent a whole new me
Gotta tell yourself
No one, no one
Don't wanna be no one but me

Your life plays out on the shadows of the wall
You turn the light on to erase it all
You wonder what it's like to not feel worthless
So open all the blinds and all the curtains

......

Mandis.

För Mandis skull så tar jag inte bort bloggen. Då kanske hon blir ledsen på ögat, och det vill jag ju inte. 8-)

RSS 2.0