Jul.

Då var även denna julen över... För att sammanfatta julen så var den rätt bra faktiskt. God mat som vanligt, fina klappar. Något som skilde denna julen från alla andra var att vi faktiskt hade en liten stund för oss själva, hela familjen. Vi åt mat tillsammans och sen delade vi ut julklapparna från varandra till varandra. Annars brukar vi alltid dela ut dom på julafton som vi antingen tillbringar hos mormor eller farmor. Men i år blidde det på juldagen eftersom pappa jobbade hela julaftons dygnet.

 
     

krama mig.

Vad ska man göra för att få lite närhet?

Allt ont..

..kommer tillbaka! Karma kallas det. Och just nu, hoppas jag verkligen att det är så.
Bara för att en är nedlagd betyder inte det att du inte kommer få igen. Och God Jul på dig med, ditt ass.

God Jul!

Om ca 20 min, är det julafton. Jag längtar attan mycket. Jag tycker om julen, det har jag alltid gjort. Även fast det kanske blir åt fanders ibland, så bjuds det alltid på god mat, fina klappar och att få vara bland en massa människor man älskar. Sånt tycker jag om.

God Jul på er alla, jag hoppas ni får en trevlig jul!

Where are you?



You're the voice I hear inside my head
The reason that im singin'
I need to find you
I gotta find you
You're the missing piece I need
The song inside of me
I need to find you
I gotta find you

Where are you?


feel like dancing

Igår var jag i Skultuna med Veronica, Mathias och Josefin och dansade. Var så sjukt jävla kul! Mathias är kunglig på att dansa och tack vare några tips så släppte en del spärrar både i buggen och foxen. :)

På väg hem sa Veronica att hon hade ont i käkarna för att hon hade lett så mycket, och jag kunde bara hålla med. Blev nog ett bar extra rutor på magen oxå efter allt skrattande.

Fick den stora äran att träffa Tito, sjukt söt vovve. Sen träffa jag Jannica och deras mamma oxå, det var skoj.
Eftersom vi kom till berga vid 12 nån gång fick jag sova hos Veronica. Det var mys. :)

Såhär kul har jag inte haft på länge. Tack för allt! :)


         

mer jul, mindre äckel

Vaknade för ett tag sen av att mamma lyssnade på julmusik. Den där julstämningen börjar komma och jag bara älskar den!

Ibland undrar jag verkligen vad som händer. Trots alla fina ord, kan jag bara känna mig äcklad. Jag vill spy, springa.. Bara försvinna. Få bort det äckliga, bort från det äckliga. Bara det försvinner. Eller jag. Bara något av det. Jag vill inte. BLÄ!

Danskväll.

Igår var jag på Yesterday med mamma, Anette, Ylva, Karin, Christina, Dennis och Karl. Senare kom även Veronica, då blidde jag gladis! :)) Vi hade rätt trevligt. Insåg att jag har hur mycket mer att lära, men jag är iaf på väg. Ett tag undrade jag vad fan jag gjorde där. Men det gick över. Det blidde lite bugg och lite fox. Har aldrig foxat förut men det var hyfsat lätt.

Imorgon blir det Skutuna med Veronica och några till. Kul vaa?

All I Want For Christmas

 is....

  • lite förtroende - för andra och mig själv
  • en puss - som betyder
  • några koppar mod
  • ett par teskedar glädje
  • några liter mindre kroppskomplex
  • en bra sångröst - sånt är väl alltid skoj?
  • en kappsäck full med pengar

Santa, am I asking for too much?


Nemen, titta!

http://www.gratissms.se/akl2t3rdh8
Bli medlem och få skicka två gratis sms varje dag! Kul vaa?!

Helt okej...

Hittade en bild från när mitt hår var ny färgat, 28/11. Kul va?


Mörkt hår är fint. <3

Nemen, titta!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=131308
Bli medlem på sidan och samla poäng och få presentkort på gina och H&M

ZK <3

Idag har jag varit på skansen med min klass och mina föräldrar var faktiskt med också. Det var riktigt kul! Trodde att jag skulle avliva på kuppen, men det gjorde jag icke!

På hem vägen var jag förbi Zoo Kompaniet och träffade Johan och Daniel! Åh, saknar dom en massa jätte mycket! Dom var lika jävliga som vanligt. :) Sen blidde Daniel lite seriös för en stund och om jag har tur kanske jag kan få jobb där. Hoppashoppashoppas!

Nyss ringde Veronica och jag blidde såhär glad. *visar*

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att jag kan skrubba bort allt det äckliga. Men det har jag aldrig lyckats med förut så varför skulle det funka nu? Fast å andra sidan, under har ju skett förr...

Pengar, tack

Sitter och är med dom andra i klassen på deras datakunskap. Inte direkt roande, men har man håltimme så har man. Då gör man det mesta för att ha något annat att göra.


Imorgon är det lucia och jag ska jobba. Jag vill verkligen inte jobba, ovanligt va? Tss. Har verkligen ingen lust, men jag behöver verkligen pengarna om jag ska överleva en hel vecka i Vemdalen. Dessutom ska Nutte ha pengar av mig och jag börjar bli galet desperat efter nya skor. Dom jag har på mig nu har hål i hälen, så jag blir lite blöt när det är blött ute.. Kul va?! Sen skulle jag bli väldigt glad om jag fick köpa nya kläder. Det behövs också. Pengar, pegnar, pengar. Jag behöver pengar..


framåt, tack..

Har du någonsin funderat på vad det är som leder dig framåt? Hur du vet vilken väg du sak ta, hur många steg och i vilken takt? Vad är det som är avgörande, egentligen? Jag vet att jag iaf har funderat på det. Och varenda gång så vet jag inte riktigt vad jag kommer fram till för svar. Eller, jo, kanske... Det handlar väl egentligen bara om vad du tar för beslut? Kanske är det så att det som känns rätt för stunden är det bästa. Det som avgör antalet steg och hastigheten är din övertygelse om vad som är rätt och fel.
Jag funderar ofta på ifall jag valt annorlunda, skulle det bli bättre då. Skulle det ha varit rätt. Ibland önskar jag verkligen att någon kunde berätta för mig vad som var bra och inte bra. För när det gäller att fatta beslut ligger jag verkligen i lä. Det är bland det värsta jag vet och jag skjuter upp det in i det sista.


Kanske är det så att längtan förvärrar allt det där som du vill ha. Att saknaden gör större och större skada, så att till slut finns det inget som biter. Det mesta lindrar men inget mättar...


dagens citat.

"Det sägs många kloka saker på skämt,
men det är inget mot alla de dumheter som sägs på allvar
"
                                                                                        - Anonym

Mer jul.

Idag har jag pysslat och haft mig. Jag har plockat fram tomtar som jag ställt lite överallt i huset. Egentligen borde jag ta och läsa i min Vård och omsorg's bok, men jag har ingen lust.

Jag vill ha jul med frid och fröjd. Jul med en massa god mat. Jul med tomtar, glitter, granar och tända ljus. Jag vill ha jul. God mat är givet. Lika så tomtar, glitter, granar och tända ljus. Hur det blir med friden och fröjden, det lär märkas...



- Vad är det där?
- Ääh, jag tyckte dom var fräscha!
- Törstig?

Skrik och Panik <3

Kvällens räddare


Snusking goes :O

Lisa vill påstå att det här är den bästa bilden på mig, någonsin....

...jag är nog beredd att hålla med.
Jag har nog aldrig varit så snuskig. Med pankiskläderna och allt. <3



Idag saknade jag Lisa och TEG lite granda. Men mest Lisa. <3

Klia mig under hakan först, tack.

Har inte varit i skolan på hela veckan, känns lite små skumt faktiskt. I måndags mådde jag inte vidare, inte i tisdags heller. Idag hade jag tänkt gå, tills jag fick veta att vi hade resursdag. Det var antingen resursdag eller sussa. Jag valde att sussa. Och eftersom jag är ledig på torsdagar så blir det ingen skola imorgon heller. Men jag ska dit och hämta Elin så hon slipper åka ut till Ljusterö alldeles själv. ;)

Idag fick jag ett sms som jag blev väääldigt förvånad över måste jag säga. Jag blev tvungen att kolla mer än två gånger ifall jag verkligen läste rätt. Vilket jag egentligen inte hade behövt eftersom jag såg rätt redan första gången. När jag skrivit klart det här inlägget ska jag kolla igen, bara för att vara på den säkra sidan. Så att jag inte såg fel efternamn eller fel förnamn. x)

Mamma berätta idag att pappa kommer börja jobba under jul och kommer därför bara vara hemma på julaftonskvällen. Men det gör inte så mycket, efter 18år med föräldrar som jobbar skift vänjer man sig vid att inte alltid båda är närvarande vid såna tillfällen. Man gör det bästa av situationen helt enkelt.
Det samma gäller nyår. Både mamma och pappa jobbar. Eftersom jag inte har en blekaste om vad jag ska göra så vet jag inte om det gör mig något eller inte. Men det lär det inte göra, för skulle jag bestämma mig för att vara hemma så har jag iaf Minga.
En del påstår att nyårsafton speglar ur det kommande året kommer att bli. Jag vet inte om jag vill tro på det. Nyårsafton som var, då var jag nykter. Jag kan inte påstå att 2008 har varit speciellt nyktert. Inte för att jag dricker så himla ofta. Men High Chaparral blev inte speciellt nyktert någon av gångerna. Midsommar var jag en glad prick. Och så vidare. Iofs så försökte jag mig på det där med att vara nykterist, men det höll väl i ungefär tre veckor... Bra Sofie, skit bra!

Måste medge att det här inlägget blev något längre än jag egentligen förväntat mig, men man kan alltid överraska.
Nu ska jag kolla min inkorg.

mer snö, tack.

Det regnar ute och för en vecka sen fanns det så mycket snö att man var tvungen att pulsa sig fram... Det är 2:a december och jag tycker att det borde vara minst en decimeter.

Känner mig helt förstörd. Men det borde jag väl inte göra, eller? Äh, vad fan vet jag om det. Det går över, precis som allt annat...

Snart borde jag tänka på att köpa julklappar, så måste jag betala Marie för Vemdalen och Anette för High Chaparral. Där emellan hade jag tänkt att jag skulle leva lite oxå. Men vad fan, sånt är överskattat. Eller hur?

RSS 2.0