Hemma igen.

Då var man hemma igen då... Kom hem igår vid halv 9. Var så sjukt trött efter helgen så jag satte mig vid datorn och tittade på Systrar i Jeans, sen gick Fis och la sig. Trött som hon var...

Helgen har varit helt underar! Har hänt en del rätt skumma grejer, men man måste ju bjuda på sig själv. Visst? Jag som aldrig blir brun har blivit riktigt jäkla stekt under helgen.. Anna och Emelie bokade en campingstuga åt oss till stängningshelgen i år igen. Så den 21:a augusti åker jag, Anna, Emelie och Marie ner till chappen igen. Och kanske återupplivar gamla minnen. ;)

Får väl ta och bjuda på lite godingar från helgen.

I lördags när vi hade ätit lunch skulle jag ner i min "pung" och rota med mina pengar. Jag lyckas tappa två 500ingar som seglar ner emellan plankorna på det ute golv jag står på. Mamma försökte med en kniv för att få upp dom, men springan var något smal. Efter en stund gick Marie för att hämta en tång hos brandmännen som har sin stuga några meter bort. Men det slutade med att hon fick med sig en av dom dit. Sen gick han för att hämta en tång och kom tillbaka med ytterligare en brandman. Så där låg det två brandmän på knä för att få upp en cancanbruttas pengar. Dom hade iaf kul medans dom höll på, och Fisan fick sina pengar! :)

I fredags var Ante och Anna vääääääääldigt bakis. Dom var fortfarande fulla.. Så jag skulle gå och köpa vatten till dom samtidigt som jag skulle köpa poletter till duschen. Så när jag är på väg ringer min mobil, det är Ante.
A - Fis, vad gör du?
S - Jag är på väg och köper vatten till er...
A - Jaha... Till vilka då?
S - Ehmm... Dig och Anna.. ?
A - Jaha! Men... Vart är Anna?
S - I deras stuga..?
A - Jaha, men då går jag dit. Hej då!
Min bror är en väldigt vaken kille ibland...

Ena kvällen låg jag och Fredde och var väldigt nära på att somna. Jag ligger under täcket och han uppe på.. Så kommer Dennis, Christer och en random brud in, dom hade varit och badat...
D - Sofie.. Har du kläder på dig eller inte?
S - Kläder på mig...
D - Visa..!
S - *lyfter på täcket*
D - Jobbigt...


Jag och Anna var ute och gick, vi var på väg att möta våra söta pappor. Så kommer dom två yngsta av bröderna Dalton gåendes.
En av bröderna Dalton - Är ni lediga idag?
A (samtidigt som mig) - Ja
S (samtidigt som Anna) - Nej


Finns väl egentligen en hel del till att skriva, men jag måste gå och göra lite nytta.. Flyttar ju snart och det finns en hel del att göra.. Lägger upp lite bilder ikväll och skriver mer då.



/ S

Chappen - here we come!

Imorgon smäller det! Då åker vi till chappen. Jäklar vad jag har längtat! :) Om 24 timmar sitter jag och äter troligen pizza och har det allmänt bra med några av världens bästa! Vilken underbar helg jag kommer att ha!

Idag har jag jobbat och haft mig. Började 7.30 och slutade 16. Hade en ovanligt trevlig dag på jobbet. Iofs så kan jag inte påstå att jag haft en otrevlig dag på jobbet. Men iaf! Trivs som fisken i vattnet både med personal och boende.

Minga kom precis och satte sig bredvid mig. Tror hon vill ha lite kärlek. Eller möjligen gå ut.. Hur som så borde jag ta och packa klart. Måste erkänna att jag började packa redan förra veckan. 8-) Det var visserligen bara lakan och mina cancan kläder (även kallat shangshang). Men det sista ska ner nu, för troligen så ska jag folja med familjen Lundgren i deras bil imorgon för mina föräldrar kommer åka något senare.

Får se om jag orkar skriva när jag kommer hem på söndag, annars ska jag skriva på måndag. Juste, borde tömma och ladda mina kameror. 8-)



På återseende / S

tankspridd.


I know that when you look at me
There's so much that you just don't see
But if you would only take the time
I know in my heart you'd find
A girl who's scared sometimes
Who isn't always strong
Can't you see the hurt in me
I feel so all alone


Each day, each day I play the role
Of someone always in control
But at night I come home and turn the key
There's nobody there, no one cares for me
What's the sense of trying hard to find your dreams
Without someone to share them with


Tell me what does it mean ?




/ S

midsommardagen

Då var snart årets midsommar över, och jag måste hålla med min bror. Trots att det bara är midsommar en gång om året så är det faktiskt bara den 3:e oktober och 17:e april en gång om året oxå. Nej, midsommar är inget speciellt. Iaf inte för mig..
Trots en väldigt trevlig kväll igår så känner jag idag att jag kanske inte skulle haft något för mig. För idag snurrar tankarna mer än innan.. En del frågor som jag vill ha svar på men inte vågar fråga. Vissa beslut som jag varit så säker på verkar inte längre lika självklara. Några fakta verkar inte längre ha någon grund till åsikter och tyckanden. Men som sagt, jag hade väldigt trevligt igår! Var hemma hos familjen Lundgren och där var det massa söton från jakan så mig var det inte synd om. En del av dom har jag inte träffat sen i vintras, så det var sjukt kul att få träffa dom igen. :)

Jag känner mig tom på allt. Det enda som verkar finnas är miljoner tankar som jag bara vill skrämma bort. Kanske kan Minga skrämma dom, eller till och med äta upp dom?

/ S

glad midsommar

Jag är verkligen dålig på att uppdatera, men jag har kommit lite som av mig med det här. Men jag ska försöka.

Imorgon är det midsommaafton och jag jobbar. Börjar 7 och slutar 11.30, så det går ju ingen större nöd på mig. Jobbar dock samma lika tid på lördag och söndag. Men det är ju pengar! Har väl egentligen inga planer för morgondagen. Natha tyckte att jag skulle komma förbi hennes far, och en liten sväng dit ska jag nog bjuda på. Men jag är så sjukt otaggad för midsommar. Midsommar och valborg är inte mina "favorit högtider" om man säger så...

Annars går det bra på jobbet iaf. Har fått delegering nu oxå så jag får ge medicin, så nu är det bara att tuta och köra!

Får väl önska alla en glad midsommar!

/ S

sömn? ja tack.

Då har man avklarat första dagen på görjansgården. Gick rätt bra om jag får säga det själv. En del saker kommer ta tid att komma ihåg men det kommer så småning om. Är rätt trött efter dagen. Kan iofs vara för att jag hade jäkligt svårt att somna igår. Var så sjukt stressad igår. Jag hatar sånt.
Imorgon är det andra dagen och efter det så ska jag på förflyttningsteknik. Ska bli intressant...

Ligger och tittar på Veronica Mars, är inne på andra säsongen. Så sjukt bra! Helt frälst.
Snart är avsnittet slut och jag ska sussa. Lite sömn skulle inte sitta fel. Jag är en trött Fis.

/ S


flytten närmare sig

Snart landar Jocke på arlanda. Han har varit nere hos Becca i Göteborg. Ska bli kul att få hem honom igen. Han har iofs inte varit borta så länge men iaf. Ante har dessutom varit ute ett par dagar. Har inte träffat honom på evigheter så det var kul! :)

Imorgon är första dagen på görjansgården. Det kommer säkert gå bra. Det borde det iaf göra. Men man vet ju aldrig!

Om 11 dagar drar vi till chappen och om 26 dagar ska vi vara ute ur huset. Då ska jag ha flyttat in i min blåa skokartong. Ska bli skönt när det hela är över. Just nu är det bara stressigt. Inte nog med att det ska packas ner en massa och städas här så ska det göras i ordning där borta. Men det blir nog bra...


/ S

Röllingby Studentutsläpp 5/6

     
   
   
     


/ S

tell me what does it mean ?


I know that when you look at me
There's so much that you just don't see
But if you would only take the time
I know in my heart you'd find
A girl who's scared sometimes
Who isn't always strong
Can't you see the hurt in me
I feel so all alone


Each day, each day I play the role
Of someone always in control
But at night I come home and turn the key
There's nobody there, no one cares for me
What's the sense of trying hard to find your dreams
Without someone to share them with


Tell me what does it mean
?



/ S


Veronica Mars.

Jag är helt sugig på att skriva, ja jag vet! Men jag skyller på att jag är förkyld och nyser hela tiden. Nu ska jag ta och lägga mig i sängen, helt nyduschad, svulla massa godis och titta på Veronica Mars! <3






/ S

Moster 40år 30/5

   
     


/ S

återigen måndag.

Då var det måndag igen och allra sista måndagen i skolan. Häääärligt!
Startade morgonen med cooper test. Mindre skoj. Så runt halv 9 i morse tog jag och sprang 2km på 12min. Det var nämligen det som var gränsen för att bli godkänd. Och eftersom vi var 2 av 6 som blev godkända så känner jag mig rätt stolt.

Imorgon blir det sista besöket på psyk. Efter det ska jag och min söta klass åka till nordiska museet. Hoppas att det blir skoj!

Carro åkte hem för en stund sen. VI har glott på Den Svarta Dahlian. För er som inte har sett den kan jag säga att det var en väldigt speicell film. Ganska bra faktiskt. Måste dock se den igen för jag fattade inte så mycket. Den var nämligen ganska rörig.


/ S

Harry Potter

Hade egentligen tänkt lägga upp lite bilder från Röllingbys student igår. Men jag gör det imorgon istället, för nu ska jag gå och titta på Harry Potter och vila upp mig efter en dags jobb.

Igår efter alla studentmottagningar åkte jag med mamma, Ylva, Karn och Sune till Uppsala och dansade. Det var rätt skoj! :) Var hemma halv 3 och gick upp 7 för att åka till jobbet. Jag är en trött Fis nu.

/ S

ni gör mig...

GLAD!
 

S

ge mig sommar.

Snart är skolan över och det väntar en massa jobb för mig. Dock inte lika mycket som i somras, men en del. Sen blir det en tripp till High Chaparral. <3 Bara 21 dagar kvar. ;) Men sen då? Är det meningen att man inte ska ha något annat för sig? Nåt får jag ta och hitta på. Om inte annat så tror jag att det får bli en resa till hösten eller nåt.. Någon som vill haka?

I höstblir det skola, igen.. Jag vet inte riktigt hur jag ställer mig till det här med skola. Har känt mig hel trött på skolan hela det här läsåret. Trots att jag haft halvdagar 4 av 5 dagar i veckan. Hoppas att jag kan rycka upp mig till hösten. Inte för att jag skulle få för mig att hoppa av eller nåt. Men jag skulle gärna vilja prestera så bra som jag verkligen kan. Fast å andra sidan vet jag inte om jag kan prestera så mycket bättre med tanke på att dom tre kurserna som jag avslutar nu får jag MVG i två och VG i ett. Men å andra sidan så blir det lite mer och lite annat till hösten. Jag ska för det första börja läsa matte B. Läste matte A för två år sen och jag var väl inte så engagerad. Så fortsätter vi med medicinsk grundkurs och geriatrik. Så kommer vi bland annat att börja med psykologi A och social omsorg. Så har jag valt rättskunskap och kommunikation.
Jag hoppas verkligen att jag kommer rycka upp mig. Nej, dumt sagt. Jag SKA rycka upp mig.

Tjillevippen! / S

hej världen.

"Fira ett tragiskt bröllop för bara 7.500kr" Vem vill betala 7.500kr för att gifta sig på en jäkla balkong?! Jag skulle iaf inte vilja gifta mig på en balkong där det sägs att Romeo har uppvaktat Julia. Men å andra sidan så har jag lite svårt för sånt där...

"Bankirer får betlad semester i fem år" Jag har nog valt fel yrke....

"Får du cancer av ditt jobb?" Jag vet inte.. Stog inget om "tempo kassörskor", "ledsagare till barn med downs syndrom" eller  "vårdbiträden inom äldreomsorgen" så jag vet faktiskt icke!

"Gravida Samantha dömd till livstid" Kul för ungen sen när hon/han börjar dagis eller skolan och ska berätta vad hans/hennes föräldrar gör. "Hej, min mamma sitter i fängelse för heroinsmuggling, vad gör din?"

"Penisförlängningar är bra för jämdställdheten" Jag förstår inte riktigt grejen, men om man tycker att den är så liten så visst. Men vad det har med jämställdhet och göra fattar jag verkligen inte. Gör du?

"Avklädd kvinna fick massage av polisman" Inte visste jag att poliser hade så lite att dom hade tid att massera. Halvnaken dessutom! Det är alltså dit man ska gå om man är lite stel i ryggen.. Jag vet vart jag ska åka imorgon iaf...


student tider...

Förlåt bloggi! Jag har helt glömt bort dig! Inte okej! Kom på när jag satt på bussen att jag kanske borde skriva lite. 8-)

TEG hade studentutsläpp idag, skulle ha gått dit men det drog ut på tiden i skolan så det var liksom ingen idé. Har dock lite dåligt samvete för det. Förlåt Simon! Jag ska gottgöra dig, promise! Dessutom så skulle Zaar ha kalas nu ikväll, men jag kände mig inge vidare när jag var klar med allt skit göra i skolan. Små ont i huvudet och slö i hela kroppen. :/ Så Zaar, Lisa och Ellen, lovar att jag ska gottgöra er med!

Men till TEG's alla studenter säger jag GRATTIS! Imorgon är det Tibble's tur...


RSS 2.0