spegel spegel.

Ibland undrar jag ifall jag kommer kunna le igen utan att känna falskeheten i ansiktet. Ifall känslan i kroppen kommer bli äkta. För ibland tvivlar jag starkt på det...

Lusten och orken att göra saker och ting försvinner. Ångesten gör inte saken bättre heller. Denna jävla ångest som får mig att rasa inombords. Att fasaden aldrig ska få vara hel. Jag var nog inte murare i mitt förra liv iaf.

När jag ser mig själv i spegeln tänds det ett ljus för mig. Jag ser då precis vad ni andra ser, och jag vill inget annat än att slå sönder spegeln. Men det finns så många fler att jag aldrig skulle orka. Jag vill gömma mig för att slippa se, men synen finns alltid kvar. I huvudet. På näthinnan.

Det bor en flicka i min spegel - jag hatar henne ibland.

Fylla år? Nej tack.

Min 18årsdag närmar sig och jag känner att jag verkligen inte vill fylla år. Det enda jag ser fram emot är att jag kan ta körkort då, men resten... Nej jag längtar inte.
Jag kommer inte ihåg sist  jag kände att den dagen var speciell för just mig, mig och bara mig. Kanske är det så, att bara för att jag fyller år så betyder inte det att jag ska känna mig speciell. Fan, alla fyller ju år nån gång, varför just jag? Äh, vilket jävla trams.

Jag vill bara vakna upp, vara ett år äldre, sen är det inget mer med det.. Inget trams, inga försök som misslyckas.

det känns tomt - eller hur?

Jag har suttit här ett tag och inte kommit på nåt att skriva. Eller, iaf ingen början... Så nu skriver jag bara.

Kroppen värker och på insidan känns det bara tomt. Jag vet inte ifall det någonsin kommer kännas bra igen, eller, helt ärligt så vet jag inte ifall det någonsin har känts bra... Iaf så kommer jag inte ihåg när jag senast kände mig otom på insidan och allt sånt där.

Samma visa igen; jag vet inte vad jag ska skriva som avslut... suck.

Stick to the status Quo.


Obra dag.

Kanske börjar bli dags at skriva nått, eller vad säger ni? :)

Igår loggade jag in på gymnasieintagning.se och la till några val, totalt fyra olika. Jag vet nämligen inte än ifall jag ska gå om eller ifall jag ska hoppa in i 2:an till hösten. Skulle dock helst av allt vilja gå djurvård istället för sam ekonomi. Men gå om 1:an... Får se hur tankarna är till hösten.

Allt annat är väl som det ska. Ångest, panik och allt vad det nu heter. Vissa dagar är faktiskt bra dagar, andra är allt annat än bra dagar. Idag är en obra dag.

see you on the other side ?

RSS 2.0