Sista helgen på Tempo.

Var hos Meeri idag på behandling. Kan säga att det behövdes. Det behövdes både i rygg och nacke. Kanns så mycket bättre nu vill jag lova!

Jobbade min sista helg på tempo nu i helgen som var. Helene var inte så glad på mig, stackarn. :) Fick en fin orkidée i söndags när jag skulle gå hem. Och en baaamse kram av Helene!

Harry var in i söndags och satt och pratade med Tina medan jag höll på inne på kontoret. Så berättade han för Tina att jag var singel och att det var killarna som dumpade mig och inte tvärtom. Han frågade nämligen om det när jag var in i onsdags och skulle säga upp mig. Så frågade han igen ifall jag inte var snäll emot dom. Jag svarade att jag slog dom, fast jag egentligen inte gjorde det och att det var det som var felet. Haha. Kommer sakna honom. :)

 

Har psykologi prov på torsdag. Och dessutom så kan jag inte ett piss, tror jag iaf... Läraren är nämligen väldigt hattig. Så man förstår inte direkt vad som gås igenom och vad det är man ska läsa på. Så med andra ord har jag inte en blekaste om vad det är som kommer komma på provet. Men det lär väl märkas när jag sitter där med provet framför mig.. Dessutom har jag kommunikations prov på fredag oxå, men det kan jag säga är rätt mycket lättare. För det förstår jag iaf vad vi gör. Sjukt rolig kurs måste jag säga!



Danmark nästa? / S

take me higer..


When dreaming I'm guided to another world
Time and time again
At sunrise I fight to stay asleep
'Cause I don't want to leave the comfort of this place
'Cause there's a hunger, a longing to escape
From the life I live when I'm awake


So let's go there
Let's make our escape
Come on, let's go there
Let's ask can we stay


Can you take me higher
To a place where blind men see
Can you take me higher
To a place with golden streets


Although I would like our world to change
It helps me to appreciate
Those nights and those dreams
But, my friend, I'd sacrifice all those nights
If I could make the Earth and my dreams the same
The only difference is
To let love replace all our hate


Can you take me higher
To a place where blind men see
Can you take me higher
to a place with golden streets



/ S

lite uppdatering.

Det var ett tag sen. Kanske ska uppdatera lite? Jaa, tror det...

Har väl egentligen inte hänt så mycket. Var med klassen och omvårdnads 1:orna till Åland i fredags. Måste erkänna att vi var lagom skeptiska, iaf några av oss när vi var på väg dit. Kändes helt värdelöst. Vi började med att besöka Ålands vård institut. Jäkligt fin skola! Deras metodrum är väl något som vi på omvårdnadsprogramet på Åva bara kan drömma om. :/ Men det var väldigt trevligt! Efter det skulle vi på museum, och det låter väl hur tort som helst? Det tyckte vi oxå, men jäklar vad skoj vi hade! Vi blev indelade i två grupper. Ena gruppen fick en guidad tur på museet och dom andra fick leka med massa "stenbumlingar" som det gick att bygga figurer med. Det var så sjukt kul! Ska lägga upp några bilder, dock inte idag men senare. För vi hade så sjukt jäkla skoj!

Sen när det var dags för hemresan... Oj vad dröm vi hade! Först fick vi äta buffet! Och åt vill jag lova att vi gjorde. Sen drog jag och Milla en repa i taxefreen och sen bar det av mot baren och lyssna på dansband och dansa! :D Det var sjukt kul måste jag säga. Över all förväntan.

 

Förutom det så sa jag upp mig på tempo idag. Känns lite små konstigt. Men det var nog behövligt. Känns som om jag ligger efter i allt i skolan. Trots det så har vi väl egentligen knappt börjat med något speciellt. Eller det har vi väl egentligen gjort. Har två prov nästa vecka. Ett i psykologi och ett i kommunikation. Jag vet ärligt talat inte ifall det kommer gå bra. Eller, jag vet att det kommer gå obra iaf. Nej, jag måste verkligen ta mig i kragen och göra en massa nu i helgen. Måste dessutom läsa på lite rättskunskap så jag kan hänga med. Har varit så jäkla trött på dom lektionerna så jag har inte hängt med speciellt mycket. Men det ska nog gå bra...



/ S

utan man, ingen kvinna.

Det här har jag säkert nämnt förut, men visst är det så att man måste ha dåliga stunder för att kunna ha bra stunder? Det jag menar är att, ifall allt alltid är bra, hur kan man då avgöra ifall att det verkligen är bra? För om det inte är dåligt någon gång ibland så kan det ju inte vara bra. Tänk er själva, skulle det inte finnas män så kan det ju inte finnas kvinnor. Utan olycklig kärlek så kan det ju inte finnas lycklig kärlek. Jag hoppas att jag inte har tappat er någonstans (kan ju inte påstå att det är lätt att förklara så att alla ska förstå genom en simpel text på en något mer simpel blogg).

Är det inte konstigt att man efter en lång dag oftast kommer ihåg dom dåliga sakerna som hänt och sällan dom bra? Att dåliga/negativa saker har större påverkan på oss än bra/positiva saker är väl halv bra. Tänk vad mycket bättre det skulle vara ifall man låg där i sängen på kvällen och kunde tänka på alla dom bra sakerna man upplevt under dagen och inte dom dåliga. Nu är det ju inte alltid så, men oftast. Sen beror det väl på hur stor påverkan händelserna och hur stora händelserna är som har hänt. Kanske borde man avsluta källen i sängen med att fråga sig själv, "vad har varit bäst idag egentligen?"....



/ S

mysigt vardagsrum,

Trött som få. Sitter och tittar på film med min mor. Har precis ätit middag och gott var det!

Har varit jätte duktig idag! Har städat och fixat och haft mig. Så nu är mitt "vardagsrum" super mysigt. Bara sovrummet kvar... Och det är inte lite att ta tag i..


/ S


början på en lång dag.

Ska snart dra iväg med min klass och två andra klasser till Uppsala på något studiebesök. Efter det ska jag dansa. Huf. Det här kommer att bli en väääldigt lååång dag...


/ S


dagens citat.

"Låt aldrig gräset växa högt på vänskapens stig"
                                         - Kinesiskt ordspråk


ont? lite..

Känner mig allt annat än bra.. Har ont i nacken, ryggen, magen och huvudet. Men jag reder mig.. Det går nog över. Någon gång..


/ S


RSS 2.0