utan man, ingen kvinna.

Det här har jag säkert nämnt förut, men visst är det så att man måste ha dåliga stunder för att kunna ha bra stunder? Det jag menar är att, ifall allt alltid är bra, hur kan man då avgöra ifall att det verkligen är bra? För om det inte är dåligt någon gång ibland så kan det ju inte vara bra. Tänk er själva, skulle det inte finnas män så kan det ju inte finnas kvinnor. Utan olycklig kärlek så kan det ju inte finnas lycklig kärlek. Jag hoppas att jag inte har tappat er någonstans (kan ju inte påstå att det är lätt att förklara så att alla ska förstå genom en simpel text på en något mer simpel blogg).

Är det inte konstigt att man efter en lång dag oftast kommer ihåg dom dåliga sakerna som hänt och sällan dom bra? Att dåliga/negativa saker har större påverkan på oss än bra/positiva saker är väl halv bra. Tänk vad mycket bättre det skulle vara ifall man låg där i sängen på kvällen och kunde tänka på alla dom bra sakerna man upplevt under dagen och inte dom dåliga. Nu är det ju inte alltid så, men oftast. Sen beror det väl på hur stor påverkan händelserna och hur stora händelserna är som har hänt. Kanske borde man avsluta källen i sängen med att fråga sig själv, "vad har varit bäst idag egentligen?"....



/ S

Kommentarer
Postat av: Fina

Heelt klart värt att tänka på. Har funderar mycket över de också.

Om man har en dålig dag uppskattar man den bra dagen 100 gånger mer!

Puss

2009-09-18 @ 22:40:00
Postat av: Tiny

Halloj! Jag har klädproblem och har lite lätt panik haha. Skulle du kunna titta in och ge mig något tips på hur jag kan komponera ihop en "party-look" till imorgon? Skulle verkligen uppskatta lite hjälp, är sämst på outfits.



Thanx



http://tinyz.blogg.se/2009/september/kladproblem-pa-kris-niva.html

2009-09-18 @ 22:51:48
URL: http://tinyz.blogg.se/
Postat av: Josefine♥

Hej. Instämmer det du skrivit.

2009-09-18 @ 22:55:14
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: Maja.

Jag tycker nästan att det är tvärt om, att man allt för ofta skiter i allt de dåliga som har hänt och bara bryr sig om det bra. Eler är det tvärs om?

2009-09-18 @ 22:56:25
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: Monica

Det har du rätt i :) jag tror att det handlar om att man ska lära sig uppskatta de små bra stunden. jag tror att många tar dom för givna

2009-09-18 @ 23:00:30
URL: http://moniie.blogg.se/
Postat av: erica

fan va snygg du är!

2009-09-18 @ 23:35:15
URL: http://ericaskrika.blogg.se/
Postat av: Siriporn

Hej! Har du haft en bra fredagskväll? =)



Kram

2009-09-18 @ 23:36:05
URL: http://ssschhh.blogg.se/
Postat av: Sofie

Maja;

Joo, tror det beror lite på vad man har för inställning innan man är med om det dåliga. Måste ju säga att dagar då man känner sig bäst så är det inte mycket som kan bräcka en. ;)



Monica;

Jaa, för vad ska man göra när dom där små stunderna försvinner?



Erica;

Oj, tack: :$ :)

2009-09-23 @ 20:36:10
URL: http://sofaaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0