Grattis pappa

Idag så fick jag flyta flytarium. Det var lite speciellt. Väldigt avslappnande måste jag medge. Och skönt. :)

Samtalet efter gick bra. Han sa attan massa så mitt huvud är fullt av ord och tankar. Ska tillbaka nästa vecka, hoppas det går bra då oxå.

Imorgon är det valborg. Kan inte påstå att jag längtar. Får en klump i halsen bara av att tänka på hur valborg var förra året. Allt annat än skoj var det.

Grattis på födelsedagen pappa.



gulle,

image44
:)

Jag ska gifta mig med SL när jag blir liten

Ibland älskar jag verkligen SL!

Idag när jag skulle hem från Berga så tänkte jag ta 14.00 bussen. För det första var bussen drygt 10 min sen och sen när den stannar vid Ekebo för att släppa av någon så kommer inte bussen iväg. Sen fick bussen ryck och trodde inte att dörrarna var stängda fast dom var det. Så vi kom inte därifrån! Stog vid Ekebo i 1 timme. Sen jävlar kom bussen igång! Fyfan för SL ibland. Fast inget slår min bussresa i våras. Det kan man kalla för en nära-döden-upplevelse.



image43


här ligger ångest och prylar i drivor

det kallas tvivel, det där som stör
det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort, som en fågel i bur
en obehaglig distans, en konstig känsla nånstans
det känns tomt - eller hur?

KBT och stegbilar.

I fredags var jag först hos syon och hade ett vettigt samtal faktiskt! Som det set ut nu så ska jag kanske börja vård och omsorg på Åva till hösten.
Efter jag varit hos syon begav jag mig in till Lidingö för att spendera lite tid hos pappa på jobbet innan jag skulle iväg på KBT (kognitiv beteende terapi). Fick hälsa på alla på stationen. Dom var attan sköna. :) Sedan tog vi brandbilarna (min pappa jobbar på brandstation för er som inte visste det) och åkte ut för att äta lunch. Måste erkänna att det inte var igår som jag åkte stegbil.

Sen tillbaka på stationen så hjälpte jag till med lite små saker. Satt vid datorn och spela spel. Sen, kanske 15 - 20 min innan han som skulle avlösa pappa hann komma så fick dom självfallet larm. Lidingö som är känt för att knappt få några larm, fick ett precis lagom så att pappa inte skulle kunna köra mig till Bosön. Som tur var så kunde farbror Stig som skulle avlösa pappa göra det. Så då fick jag åka tjänstebil till Bosön. 8-)

Terapin gick bra, bättre än förväntat. Ska tillbaka nästa vecka och då ska jag få ligga i en tank med massa vatten med massa salt i som gör att man flyter, (kommer inte ihåg vad det kallas). I den ska jag iaf ligga och lyssna på någon skiva och bara slappna av. Jag kan inte påstå att jag är speciellt duktig på att slappna av, så det ska bli spännande och se hur det går.

Over and out.


sing for me


image41

words are like weapons,
they wound sometimes

MestmedBLE.

Jag insåg precis att 19:e juli är lördagen vecka 29, vilket betyder att Ljusteröfestivalen är samma vecka som jag är på Gotland. ;; Och jag vill verkligen på Ljusteröfestivalen!
What to do? =/




 
Lite bilder från festivalen -07

I miss it, like hell!

Sitter här och kollar på bilder från USA. Fy fan vad jag vill tillbaka!


image29
En liten bit ifrån Carson City

image31
I någon liten "by" som vi åt attan god paj


image34
Route 66

image35
Grand Canyon


image36
Vegas baby

Nu ska jag fortsätta drömma mig tillbaka...

nu ska vi se sa blinda sara

Fortfarande sjuk, blir hemma imorgon och troligen fredag oxå.
Inte nog med att jag ska till syon på fredag så har pappa fixat en terapitid åt mig senare på eftermiddagen. Hoppas, hoppas hoppas(!) att det blir bra. Att det funkar. Det pappa och mamma har hört om honom ska bara vara bra. Så med lite tur så tycker jag det oxå.

Jag längtar som attan till Ljusteröfestivalen, Lillasyster kommer! ;; Jag tror jag är lite kär i dom. Men bara lite.





busar. :)

Tönt

Det ligger en tjockis och sover vid mina fötter. Det är sånt som gör en glad. Ett stycke tjockis som bara finns där. :)

Hur samlar man egentligen mod och slår bort alla dumma tankar? För jag vill verkligen lära mig att höra av mig. Patetiskt va? Hah! Jag är en tönt.




image27

bara för att du är du.

Tisdag utan jobb.

Inget jobb för mig idag, är attan sjuk. Nyser hela tiden och har ont i halsen och öronen. Dessutom är jag snorig som jag vet inte vad. :/ Skulle gärna åkt till jobbet, men det var nog bäst att jag var hemma idag, blir nog hemma imorgon oxå. Hoppas jag orkar på torsdag, för jag saknar mupparna attan mycket.

På fredag ska jag träffa syon. Vi ska diskutera mitt gymnasieval. Har tänkt en hel del på att läsa på distans. Skulle vara jävligt skönt. I sånna fall skulle jag kunna jobba mer  än bara helger (ska bara skaffa jobb först), dessutom så tror jag att jag skulle få mer gjort hemma om jag väl ger mig fan på att göra nåt, än om jag skulle sitta vid en äcklig skolbänk och lyssna på en lärare som försöker lära en bunt med "ungar" massa saker som bara tisslar och tasslar. Kan inte påstå att jag saknar det. Möjligen att jag saknar 9:an, men inte 1:an eller 2:an. Det enda jag saknar från 1:an är Lisa, Zaar och Ellen! :) Men för att träffa dom behöver man inte gå i skolan och tur är det!
Med lite tur så blir det bra.

Har fått provsvaren. Lever värdena var bra, men ändå så finns det en hel del tankar kring det hela. Dessutom så är remissen skickad, så jag hoppas få besked om det snart oxå!

Just idag är jag svag

Idag är en obra dag. Jag är så obra och negativ idag så det finns inte.

Jag skulle vilja ställa mig i duschen och tvätta bort allt det äckliga. Men hur länge jag än står där, hur många liter vatten det än rinner och hur många förpackningar med tvål och schampo jag än använder, så är jag fortfarande lika äcklig. Det äckliga försvinner aldrig, det bara finns där.

Ifall man hoppar in i torktummlaren efter att ha duschat, krymper man då?


Gör mig hel, igen

Hur vet man egentligen ifall man kommer bli frisk eller inte? Man vet inte... Man får vänta och se...

Mamma och pappa vill knappt lämna mig ensam längre. Iaf inte på kvällstid. Just nu är dom inte hemma, men dom är på väg hem. Ifall jag hade kunnat, så hade jag gjort allt bra igen. Då hade ni aldrig behövt veta nåt, ni hade inte behövt varit oroliga. Ingen av er. Inte ens Ante och Jocke. Jag tror iaf att ni berättat. Men jag vet ju inte säkert.
Ibland känns det som att det bara finns en enda utväg (nej jag menar inte självmord!). Kanske är det så det är oxå...




image19

feel like a gutiar that's never played
will someone strum away

Bästaste



image26

You gave me peace in a lifetime of war...


helg,

Snart är det helg. För ovanlighetens skull längtar jag inte ett jävla dugg. Vad ska det vara bra för liksom?




image25

Minga fick en puss, för hon luktade så gott. :)

Glass är gott.

Årets första glass ute i solen (?!) avklarad! Hah! Lollo och Amanda fick vara med, eller kanske jag som fick vara med... Ehm, hur som helst. Vi åt glass! :) Det var faktiskt gott!

Idag var det jobb igen, har inte varit där sen i onsdags, men det var skoj! Tomt utan Fia, men henne får jag träffa imorgon. Som tur är. :)

Annars så är jag seg efter helgens bravader. Om man nu kan kalla det för bravader. 8-) Var iaf hos husläkaren igår, eller ja, min husläkare var inte där så jag fick gå till en annan som var jävligt bra! Tog prover och ska tillbaka för att ta ytterligare prover på hur funktionen på organen fungerar. Dessutom fick jag Atarax, nej jag har ingen allergi. Det ska tydligen vara snabbverkande vid ångest. Hoppas det funkar! Dessutom gick jag tillbaka till gamla dosen av medicinen. Suck.

Sen måste jag säkert till veterinären med Ängla. :/

Ne, nu ska jag gå och laga mat. Kul va?

En kväll på akuten.

Det blidde en kväll på akuten för mamma och mig. Kul? Lite smått lagom... kanske...

Direkt när dörren öppnades kom jag på varför jag inte gillar sjukhus. Då när jag hälsat på morfar och sett hur han fått kämpa för att bli bra igen. Åren jag gått fram och tillbaka med min hand och det konstaterats att "det är inget fel på den" eller "lite träning så är den som ny igen", nej det är lugnt, jag är bara sjuk i huvudet som tror att jag har ont. HA! Det tog ju bara 5 år innan någon kom på vad felet var... Men lilla gumman, ditt ledband är ju av!
Nej, sjukhus har aldrig varit min grej. Dom hittar ju ändå inget fel. Hur kul är det att ligga i en säng i nästan 4 timmar och sen få höra att man får gå till husläkaren för att ta lite prover och bla bla bla!
Imorgon blir det besök hos husläkaren. Får väl se hur levern mår. Och sånt där, ni vet...

Apropå får och lampstänger, det var nån ung man som ringde hem till oss i natt vid 2 och fråga efter mig. Pappa svara och blidde lite smått upprörd för han trodde det hade hänt nåt och så skulle han upp vid 5 och jobba. Vad den unge mannen hette kom pappa knappt ihåg, det namn han sa var inte så troligt. Just nu håller jag på och dö av nyfikenhet för jag undrar vem det var. Ofta nån ringer hem hit mitt i natten och frågar efter mig. 8-) Dessutom så vet jag ingen som har mitt hemnummer (inte för att det är så jävla svårt att ta reda på), som skulle våga ringa kl 2. Föräldrar kan ju vara så läskiga. :)


en sorg som väcker upp all längtan



image24


jag vill se var alla vägar tar slut....



help me remember,
will you sing for me?


Fan.

Ett stycke B som inte svarar på mess, vem ska jag då be om lugn ifrån?

Förlåt, mamma förlåt...


Läs gärna

Enda sedan jag börja skriva i min blogg har jag funderat på ifall jag kanske borde skriva några ord om det jag egentligen skriver om. Det jag tror en del glömmer bort är att en text på svart och vitt kan uppfattas helt olika av alla. Så som jag som skriver uppfattar det och så som du som läsare uppfattar det. Därför hatar jag egentligen msn och sms, för man har ingen aning om ifall han på andra sidan skrattar, ifall hon gråter, ifall han håller på att riva huset eller ifall hon skriver i sömnen. Med andra ord, man har inten aning om vad den andra människan är på för humör.
När jag skriver blir det som i en ond cirkel. Jag har en tanke i huvudet som jag vill få ur mig, samtidigt som jag blir arg på mig själv för att jag är så jälva negativ och då blir jag ännu mer negativ än vad jag egentligen kanske är. Sen så finns det säkert dom som tycker att det verkar som att jag tänker ta livet av mig, men riktigt så är inte fallet. Visst, jag mår inte så jävla bra, men jag har en sak jag ska genomföra innan jag dör, och det finns saker jag vill uppleva innan jag dör. Så ja, det finns faktiskt stunder som även jag har livsglädje. :) Eller iaf söker efter den...

Sen ska jag väl tillägga att det kommer nog komma en hel del negativa inlägg då jag troligen kommer byta medicin till en ny, vilket innebär nya biverkningar och flera svackor. Jag längtar så efter den dagen jag slipper mediciner och allt sådant. Kanske kommer aldrig den dagen utan medicin, men jag kanske iaf kan må bra.




- "Du kanske borde skaffa dig en gubbe!"
- "Vad ska jag med det till?"
- "Ha någon att mysa med... ha sex med också.."
- "Utan att känna sig utnyttjad...."
- "Ja, lite kärlek sådär!"

Du är bra rolig du. :)

burr.

Jag hatar känslan av att inte ha en blekaste om vart man har någon. Jag vet inte ens vart jag har mig själv längre... Jag vet att det är jag som tolkar allt helt åt helvete, men hur vet jag det egentligen? Ne, nu börjar jag igen. Hoppas det försvinner med biverkningarna...
PUSS!

take me away.

Jätte roligt i morse när jag vaknade. Yr i huvudet och det kändes som jag fick svindel när jag låg ner. Kroppen skaka och det svartna för ögonen någon sekund. Lite granda i klass med "äckelnatt", fast jag har varit med om värre nätter. Som då när det kändes som om någon drog handen längs kroppen. Ögon som stirrade. Röster i huvudet. Jag kände mig verkligen förföljd. När mörkret kom, försvann alla chanser att kunna somna. Skillnaden med "äckelnatten" var att för någon stund så var den allt annat än äckligt. Då när jag fick prata med söta rara du. :) 

Förutom att morgonen var hård så skulle jag väldigt gärna vilja komma härifrån. Jag orkar inte med det här stället just nu. take me away...


image18


ojsanhoppsan.

Är yr i huvudet som jag vet inte vad och kan knappt äta. Jätte bra! Går runt som ett spöke och skrämmer alla. Hah! Fick iaf träffa kusinerna idag, det var skoj. :) Freddan fyllde 8 år idag. Stora grabben nu. :)

vet du om hur söt du är? det gör jag. :)

Kung

Idag var Danne kung. Han tog in mig i personalrummet och vi pratade i kanske 1 timme. Om allt och inget. Kanske är så som han säger. Dags att sluta ljuga för sig själv och dags att börja utnyttja tillbaka. Nja, kanske inte utnyttja tillbaka. Egentligen så vill jag ju i stundens hetta, det är allt efter... Jag vill ha lite kärlek också...





jag undrar om du ser mig
jag undrar om du hör mig
jag hoppas du kan se vem jag är


make me strong.

Då var man där igen. Längst ner på botten, lämnad ensam kvar. Mamma, vad vill du egentligen att jag ska säga? Det finns aldrig något att säga. Inte till någon. Inte för någon.
Minnen ekar och röster hörs. Vart tar man vägen när allt omkring blir till ett fängelse? Jag har aldrig hittat vägen ut. Hur man flyr.


Vad gör jag nu då?


förvirrande.

Ibland är man bara förvirrad och vet knappt vad som är upp eller ner.
Känslor som yr i kroppen och man undrar vart allt det konstiga kommer ifrån.
Blicken fastnar och man pendlar mellan dröm och verklighet.
Lite mer trygghet och lugn.




image16


jag önskar du finns kvar, när solen stiger
när natten blivit dag, vill du ha mig då
för jag vill öppna mig för dig, när solen stiger
när månen blivit hel, vill du lyssna då

för ännu doftar kärlek och hoppet blir till tro
ännu blåser vindar, som stillar sig till ro

jag vill alltid ge dig tid att ta emot min längtan
och jag hoppas du tar vid när min tro är svag
fast jag vet att det är svårt, när solen stiger
när allt är naket klart, kan du se mig då

KISS (me slowly)

30:e maj ska SnuskSofie och HetLisa på Kiss. :))))

Attans pannkisar vad trött jag är.

Idag var en överraskande dag. Innan jag skulle sluta jobbet så kom kära Danne och påpekade att min mobil ringt flera gånger och han var allt annat än glad eftersom han då inte kunde sova på sin lunch. Själv tyckte jag bara att det var roligt. :D Sen kom Jessica, Mandis och Natha med glass och sen åkte vi till Täby centrum och gick i lite affärer. Måste säga att det blidde en överraskning när flickorna kom. Sen försökte Natha få mig att tro att Jessica var gravid och att dom hade fixat jobb åt mig på Tempo. Tss.

Annars så är jag bara hur trött som helst. Handen gör ont och mina fötter ömmar. Men varför klaga?







RSS 2.0