Dags för ytterligare en dag på DS

Sitter på bussen och är på väg mot ytterligare en kväll på DS. Längtar redan tillbaka till sängen. Vill hålla om världens bästa...

Sant...

You have not lived until you've found something worth dying for...


Mindre bra dag.

Finns väl en del att uppdatera om eftersom det var ett tag sen jag skrev, men samtidigt så har jag ingen lust..

Jag vet inte vad det är med mig och jag hatar verkligen dom här stunderna. Kroppen värker av all ångest som strömar omkring och jag vet inte riktigt vad som är upp eller ner. Det bränner i ögonen och jag kan inte hålla tillbaka längre. Dom här stunderna kommer inte lika ofta som dom en gång gjort, men dom kommer.. Jag vet att jag till en viss del sätter mig i den här sittsen. Att jag varje gång tänker att jag klarar av det trots att jag någonstans mitt i allt vet att det slutar dåligt. Jag vill så gärna att det ska funka, men det gör det inte.

Jag sparkar åt alla möjliga håll och känner mig så oomtyckt och mindre värd, värdelös faktiskt. Att krypa ner under täcket låter lockande och jag vill aldrig mer krypa därifrån.

/ S

Dags att sova

Ligger i sängen och borde sova. Har haft nationellt prov i svenska B idag. Huf vad jobbigt det var... Senare var jag hos pappa som bjöd på middag, det var mys. :) Just nu känner jag att det saknas någon bredvid mig, men jag ska nog klara mig ändå.

Let it take me where it wants to go


You showed me something that I couldn't see
You opened my eyes and you made me believe



/ S

Jag säger inte det här för att impa på dig,

men det är faktiskt jag som är Batman!

Skridskor och jultankar

Dom andra åker skridskor och jag tittar på. Wiiie! Tänker för mycke som vanligt. För första gången så har jag ingen som helst aning om hur julen kommer bli. Mamma jobbar och det skulle inte förvåna mig om pappa gör det oxå. Tur att Minga finns :)

I'm knocked down by your eyes


It's alright now when you're here
A bit of hope when you look into my eyes
Follow me to the other side
You will never walk alone
I'm always by your side

Hold on tight when we fall into the night
I will guard you now and the rest of my life
But there's one bitter lie, how I did you wrong
It wears me out and leaves me naked
The truth is always strong

She's kind of weak she's not too fine
But I'm burning inside and I'm shaking again
She's kind of weak she's not too fine
But I'm burning inside and I'm shaking again

Feels like it's coming down
It hurts being with me
Don't walk away can't you hear the scream



/ S


Vingklippt ängel

För bara någon dag sedan så avslutade jag en bok som heter Vingklippt ängel, en av dom bästa självbiografierna jag läst! Berny som boken handlar om är en tonåring som lever ett minst sagt kaotiskt liv. Under drygt 2 års tid så hoppar hon mellan behandlingshem och sluten psykisk avdelning, hon hamnar ett fler tal gånger under tvångsvård och får olika diagnoser. Hennes vardag handlar om droger, rakblad och demoner. Flera gånger när jag läst boken har jag blivit tvungen att lägga ifrån mig den då jag blivit alldeles för tagen och berörd. Det gör ont i hela kroppen när hon skriver om sina känslor och dödslängtan som hon får. Att familj, vänner och socialen kan blunda och ignorera för en så ömtålig och skör tjej gör mig både arg och ledsen. Men som tur är så finns det små guldklimpar på olika ställen, det gäller bara att komma rätt.

Boken väckte en hel del tankar om mig själv. Jag vet att jag har varit sjuk, även om det tog ett bra tag innan jag ville erkänna det för mig själv. Frisk vet jag inte om jag kan kalla mig till 100%, men jag kan inte minnas när jag mådde så bra som jag gör mina ljusaste stunder. Ett tag efter att jag började må bra och förstod hur jag fungerade, men kanske framförallt när jag lärde mig att hantera min panikångest så började jag acceptera att jag nog aldrig kommer bil helt frisk. Jag har accepterat att jag troligen kommer få leva med det här resten av mitt liv. Ibland känns det jobbigt, men det som är jobbigt är helt klart godtagbart med tanke på att jag aldrig mått bättre.

Sitter med tända ljus och lyssnar på lugna favoriter. Min fredag kväll kommer inte att bli mer komplicerad än så. Ska snart gå på sista promenaden för dagen med Minga och mata mina odjur. Samtidigt ska jag längta tills imorgon och min favorit. :)))

/ S

Ny friserad och ny gaddad

I tisdags var jag och mamma hos Emma och fixade håret. Jag fick agera försökskanin, vilket var otroligt spännande! Blev hur som attan bra. Ovant men bra. Mammas hår blev också bra. :) Igår var jag på Heavenly Ink och fixade en till gaddning. Super nöjd! Bilder på både håret och gaddningen kommer!

Kom hem

I fredags kom pappa hem efter fyra dagar på DS. Idag blev han hämtad med hellikopter och ligger nu på KS. Det gör mig bara så otroligt stressad och jag kan inte slappna av. Magen gör ont och tankarna avlöser varandra. Lite närhet och trygghet skulle inte sitta fel...

Kul kryssning

Kryssningen avklarad! Hade sjukt kul. :) Åt god mat, drack goda drinkar och hade super trevligt sällskap! Det enda minsuet var dom äkcliga gubbar som skulle ro glo, hänga efter på dans golvet och allt vad det heter. En var otroligt extrem. Först hängde han efter oss när vi var i Fun club och dansade. Sen drog vi till discoteket och dansade, då var han helt plötsligt där också! Milla sa åt honom att han skulle ge sig på någon i hans egen ålder, var på hansvarar "men jag vill var snuskig ikväll", efter en liten stund säger han "hjälp mig med det!", då säger jag "GLÖM!". Då säger han till Milla, "Make me horny" och hon skriker "stick!" och knuffar honom. Då fattade han vinken. Kul gubbe? Nja, inte direkt va...

Imorgon ska jag och mamma hälsa på Elsa och sen ska vi till Emma och frisera oss. På onsdag blir det gaddning och sen är det torsdag och då ska jag få kramas. :)))

/ S

RSS 2.0