Nyfriserad.

I onsdags var jag och mamma faktiskt hos Emma och friserade oss. Tänkte langa en bild på resultatet. Först var jag lite skeptisk, men nu så. Jag gillart!


Minga och jag

Har varit ensam hela dagen, egentligen enda sen igår runt 2. Helt själv med Minga. Om jag får säga det själv så tycker jag att vi har haft det rätt mysigt, ifall hon tycker det vet jag inte. Men jag hoppas. :)


Igår var jag som sagt med Natha och Amanda på kvällen. Idag har jag varit ute och gått med Minga, lagat mat, tvättat och små städat på mitt rum. Inte nog med det så har jag hunnit med att dega en hel massa. Kul vaa?
Snart kommer mamma hem och hon lär väl vara glad i hatten efter sin lilla Ålands tripp, själv börjar jag bli hungrig och funderar på ifall Minga kanske vill ut och gå en sväng.. Hmm... Vad mycket det blev nu. Eller blev det verkligen det?


du och jag tjocken...

Lite nostalgi.

Jag ska bli bättre på att skriva, faktiskt. Bra va?! :D

Igår fick jag veta att en tant på min praktikplats dog i måndags, vilket är sjukt tråkigt eftersom hon var en av mina favoriter. Man kan säga att hon gjorde halva min födelsedag. :) Men hon har det bättre nu, det vet jag... Men det är ändå tråkigt. Vila i frid kära du...

Kvällen har jag spenderat med Amanda och Natha hemma hos Nathas far. VI hade superdupermega mys. Tittade på en Beck film och käkade glass och pratade en himla massa! Jag blev så nostalgisk så jag tänkte bjuda på lite söta bilder. :)


     
   
   


Pans.

Det var inte igår. Ska försöka bli lite bättre på att skriva, men ibland sviker orken och lusten...

Nästa vecka är det lov och igår var det utgång. Vi gick till Pans i gamla stan, jag, Natha, Amanda, Jessica, Mallan, Alex, Alex, Sandra, Kattis och Ina. Efter ett tag kom även Ullis, Hanna och Pernilla. Vi dansade och hade oss. Det var sjukt skoj vill jag lova! :)

Förutom utgången igår så hade jag även praktik vilket var mindre skoj just igår. En av tanterna mådde allt annat än bra, hade ont i hela kroppen och det riktigt bubblade om hennes bröstkorg. Så jag vet inte ifall det är en mindre när jag kommer tillbaka efter lovet eller inte.. :/

Lite bilder från igår

  
   

dagens citat.

Never let the fear of striking out keep you from playing the game


Fis 19.

Jaa, vart ska man börja... Fick starta min dag runt 06.20, eller ja.. väckarklockan vakna då iaf. 8-) Åkte iväg med bussen som gick 7. Sen iväg till psyk och träffa min psykolog vid 9. Efter det drog jag till täby centrum och väntade på pappa. Sen när han kom då så åt vi lunch på Palma pizzeria och efter det gick vi till stadium och jag fick mig ett par skor. :) Efter det åkte vi till berga och fika, sen körde pappa mig till Enebacken och det var bara till att börja jobba. 14-20... Kom hem för drygt en timme sen, så man kan väl säga att min dag har varit lååååång. Kan förklara varför jag är så trött..

Hur som så var det jobbigt att vara på psyk igen. Det var så länge sen. Som vanligt så var jag rätt låg när jag åkte därifrån och på väg till täby centrum höll det på att brista för mig, men då ringde Fina och sjöng så fint för mig. Då blev jag glad. :) Sen blev jag glad när pappa kom och åt med mig.

Igår hade min otroligt söta mamma köpt Ben & Jerry's glass till mig eftersom jag älskar det. Plus att hon hade köpt en massa mat lådor så jag skulle ha något att äta ikväll när jag kom hem. Nu ikväll när jag kom hem låg det ett gossedjur på sängen som hon köpt.
Ibland tycker jag om mina föräldrar, väldigt mycket. <3

Då var man 19, ett år kvar till 20... Känner mig dock fortfarande som 16...

Så kul så.

Det var inte igår vill jag lova.. Har funderat på att skriva, men orken och motivationen sprang iväg..

Har börjat min praktik och trivs som fisken i vattnet! Dom boende är hel mysiga och personalen också. Varje måndag och fredag har dom dans för alla boende i hela huset och det samlas runt ca 40 tanter och farbröder där och ska dansa. Igår var jag med och det var fem tanter från min avdelning där och jag bjöd upp dom två gånger var. Att se hur dom förändras i ansiktet från dyster till lycklig som ett barn på julafton var hur kul som helst! Det finns inte mycket som klår den känslan, när man gör något så litet för någon som blir så glad! Det känns i hela kroppen.

Idag är jag ledig, sen jobbar jag onsdag-fredag, sen är jag ledig hela helgen. På torsdag kommer det bli en lång dag, ska först till min psykolog kl. 9, som jag inte har varit hos på över en månad. Jag vill verkligen inte dit men måste... BLE! Sen börjar jag 14, slutar 20.. Jag hinner inte hem emellan så det blir till att roa sig med något tills jag börjar. Så kommer jag inte vara hemma förän runt 22. Kul vaa? Jaja.. Sånt som händer helt enkelt.

RSS 2.0