I just want you close where you can stay forever





/ S

En kram, tack!

Jag vet inte vad det är med mig idag. Har knappt ätit. Har knappt orkat gått ut med hunden, stackarn. :/ Just nu pågår bronsmatchen mellan Sverige och Spanien i handboll och jag har knappt tittat, brukar annars sitta klistrad framför TVn. Ska lägga mig ner på soffan och avlida en stund igen. Borde äta men har ingen lust.

idag saknar vi, / S

ensam är stark ?

Den här dagen som började så bra. Jag som hade gjort upp en plan för hur den skulle spenderas för att jag skulle få så mycket som möjligt gjort. På två röda gick jag från 90 (nej, 100 var jag faktiskt inte uppe i) till 0. Men varför?

Egentligen så är jag medveten om att jag inte kan vinna de här fighterna längre, inte själv iaf. En god vän sa till mig för länge sedan att ensam inte är stark, och han har så rätt! Så länge jag försöker själv kommer jag att förlora och processen kommer att upprepas, gång på gång. Jag vill bara inte besvära. Jag vill egentligen bara att någon ska lyssna, att någon ska hålla med. Samtidigt som jag vill bli tillsagd vad jag ska göra vill jag bara att någon håller med och iaf låtsas förstå. Men det jag mest av allt vill - är att inte besvära.

Ibland undrar jag om det är så att jag kanske intalar mig själv att jag är friskare än vad jag är. Tänk om jag vill så gärna vara frisk att jag helt enkelt glömt bort att tillfriskna? Går det?



/ S

Jag gillaren!

Jag är frälst. Hade jag varit på humör för lite tröst shopping så hade den här skönheten varit min.





/ S

Som utlovat..

..för ett bra tag sen(!) så kommer här en bild på min senaste gaddning. Bättre sent än aldrig, visst?






/ S

Charmen med väntrum

Jag tror att jag har sagt det förut, men jag ogillar verkligen väntrum. Stämningen är hemsk, alla glor och det är allmänt jobbigt. Men igår var det faktiskt lite roligt. Först satt det två damer och hade en rolig konversation om hur det är att bli gammal. Sedan var det två andra som satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Det roligaste var ändå när damen i sällskapet sa att hennes läkare är så otroligt bra och att om inte hon var där så gick hon till en annan som också var otroligt bra! Hon och jag råkar ha samma läkare och hon är inte så jäkla bra, inte den andra hon prata om heller. Lite roligt vad olika åsikter man kan ha...

som en boll.

Ibland tycker jag verkligen inte om att jag tänker så mycket på saker och ting. Eller egentligen så tycker jag nog ytterst sällan om det. Jag vill bara rulla ihop tankarna i en boll och kasta iväg den så långt det bara går! Men eftersom jag är tjej och kastar som en sådan också så får nog någon annan kasta. Vill du kasta?

/ S

dagens citat.

"Olyckshändelser är konstiga saker. Man råkar
inte ut för dem, förän man råkar in i dem."
                                                             - Nalle Puh


Tröstshopping.

Jag har precis tröstshoppat lite. Har egentligen inga pengar, men kom på att det faktiskt går att beställa utan att betala på en gång utan att man kan ta det på faktura! Smart Sofie. Så nu är Nelly något rikare och jag snart något fattigare... Intalar mig att det inte gör nåt eftersom det var rea på allt. Det känns bättre då. Annars är det lite små farligt.

/ S

När gnistan slocknat och orden tar slut

Det finns mycket som gör ont just nu. Det finns så mycket som jag hade velat säga, så mycket som jag hade velat få ur mig. För varje suck ökade värken i magen. För varje ord bröts jag sakta men säkert ner i allt mindre bitar. Tårarna försökte tränga sig fram i min förtvivlan till att verka iskall. Ibland hatar jag verkligen att jag inte har något pokerface.

Allt jag ville var att jag för en gångs skull skulle få ha en bra födelsedag, men nu är allt förstört. Jag som redan ogillade att fylla år, nu hatar jag det.. Ska jag bara vara ärlig och säga som det är? Bara vara ärlig och berätta varför de fem senaste födelsedagarna varit en pina? Jag vet inte om jag klarar av det. Att såra är inte min starkaste sida. Kanske är det är saker som man kommer ihåg kanske inte, men jag har fått stått ut med dem. Jag vill nog inte riktigt dömma dig för jag håller av dig för mycket. Men har det inte gått för långt när man efter ett samtal går från Sofie 20år till Sofie 5år på några få sekunder, för en i mina ögon skit sak?

Idag är jag trött och helt slut i hela kroppen. Jag orkar inte mycket. Mamma tycker att jag ska tillbaka till Unga Vuxna och prata med min kontakt där. Kanske borde jag men jag vet inte.

/ S

När kalla tankar plågar mig.

Från och med nu och för alltid så ställer jag in min födelsedag! Jag kommer aldrig mer fylla år och vill inte ha några presenter heller för den delen... Det gör för ont.
/ S

Utan gnista

Har alldeles helt tappat gnistan och jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet verkligen inte vad jag ska tycka och just nu hatar jag att jag hatar att såra andra. Hur gör man? Det finns så mycket som jag vill säga, men jag vet inte vart jag ska finna orden, eller allra mest vart jag ska finna orken. Jag vet iaf att jag inte har gjort något fel.


För mig råder det inga tvivel - det finns ingen som du.. Tack för allt ditt stöd. Du anar inte vad det betyder!



/ S


Vårens APU

Kommer göra min APU i Tanzania med Hanna! Ska bli super kul. :)

Semester - ja tack!

Jag skulle behöva lite semester från mig själv för just nu vet jag inte om jag står ut så länge till. Men hur gör man?

/ S

Tönt!

Ibland hatar jag dig. Idiot.

Bokat och klart!

Chappen 2011 är bokat och klart! Nu är det bara att vänta.. Men först ska vi till vemdalen, oj vad jag längtar. :)))))

Sista dagen på lovet

Sista dagen spenderades med trevligt sällskap. Micke lagade pankisar med hemlig ingrediens... Jag tyckte iaf att det blev gott även fast någon annan påstod sig inte tycka det... Fick dessutom fina julklappar i efterhand som jag blev super glad för! :))))) Synd bara att den ena tar lite för stor. Jag hatar mig själv när jag känner mig otillräcklig, vilket jag tyvärr känner mig alldeles för ofta... Jag vet bara inte vad jag ska göra...

Ingen gör mig så glad som du.


In a time with shattered hopes and dreams
A world was broken at there scenes
All I need is you
To the very end through joy and strike
Without a friend what good is life
All I need is you

Take my hand and just don't let go
For as long as I've got you I'll be allright
Take a stand let your feelings show
'Cause somebody's reaching out for you tonight

Like a thousand bricks round through the ground
From the little water coming down
All I need is you



Idag saknar jag dig ovanligt mycket! / S

I lost all control and I need you now


And I wonder if I ever cross your mind
For me it happens all the time



/ S

Hundpulkan är framme


Tog fram pulkan så Minga skulle få dra lite. Hon var super duktig, precis som alltid! :)))



/ S

lördags mys,

Igår hade jag attan mysigt. Var med pojkvännen hos hans föräldrar med hans bror + flickvän och mormor. Fick en attan god tre rätters middag. Efter det blev det mys framför TVn och utdelning av de sista julklapparna (bättre sent än aldrig).
Idag har jag varit med och märkt kalvar. Gjorde visserligen inte så mycket men jag var en duktig åskådare. ;) Är seg idag. Blev dessutom utan medicin igår så idag står jag ut med yrsel och hjärtklappning. Wiiie!
/ S

Nytt år

Nyårsafton var super! Trevliga människor, god mat och roliga lekar. Det bästa av allt: jag fick vara med världens bästa. :)))

RSS 2.0